en cours...
Hello Christophe, Nous espérons que la CDB fonctionnera bien. Si vous avez des questions, vous pouvez toujours nous demander par email. Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Sehr gute Auswahl, etwas längere Lieferzeiten.
hello Achmed, Wir bemühen uns immer, so schnell wie möglich zu liefern. Wir sind jedoch leider auf die Reedereien angewiesen. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Die Berater am Telefon sind sehr freundlich. Leider sprechen sie nur Englisch. Es wäre sehr hilfreich für mich, wenn die Berater auch Deutsch sprechen würden, da ich leider nicht mehr so gut Englisch spreche und verstehen kann. Das ist jetzt aber nicht als Kritik gemeint. Liebe Grüße Nicole Engemann
Hello Nicole, Leider sprechen wir kein Deutsch, aber es ist immer möglich in einer E-Mail. Wir können das übersetzen. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Le but initial est thérapeutique pour améliorer un mauvais sommeil. J'ai recherché un cannabis riche en CBD. Après un essai avec le White Widow (CBD/THC= 1) avec trop de THC, j'essaie le Green Doctor ( CBD/THC=2) qui me parait plus adapté. En fabricant du cake, facile d'absorbtion, cela semble fonctionner. Je suis donc satisfait.
Hello Daniel, Quel plaisir d'entendre que vous êtes heureux! Si vous voulez encore plus d'informations, vous pouvez toujours nous envoyer un email! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Bestelling is exact als op webshop aangegeven.
Hallo Liesbeth, Dank je wel voor je review! Als je nog verbeterpunten voor ons hebt, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
fine products, fast delivery, thank you.
Hello Diana, Thank you for those kind words. If we can help you in any way, please let us know! With kind Regards, Customer service from Dutch Headshop
Ik ben heel goed geholpen langs whatsapp. Er was daar een duidelijke en gemakkelijke oplossing. Een 10 op 10 geef ik niet. Anders gaan jullie mss op jullie lauweren rusten. En er kan alijd nog iets ernij.
Hoi Myriam, We horen graag waar in jouw mening de verbetering ligt :-) We willen graag beter worden en groeien in onze service! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle discrete levering.
Hoi Rosette, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en discreet is geleverd! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Altijd snel
Hoi Crisxie, Fijn om te horen dat de service je bevalt! Hopelijk kan PostNL onze pakketten snel blijven leveren in de drukkere dagen ^_^ Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Nur die Anleitung fehlt in den Growkits leider
Hello Max, Er ist nicht verantwortlich für die Zuwiderhandlung. Dies kann immer per Mail angefordert werden! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Ik vind het product dat ik heb besteld zeker mijn geldwaard en zal voortaan vaker spullen bij jullie bestellen!!
Hoi Alex, Fijn om te lezen dat we je terug mogen zien in de webshop! Als je nog vragen hebt voor onze klantenservice, dan horen wij dit graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik heb nog niet alle producten kunnen testen maar ik ben wel onder de indruk van de kolanoot! Een theelepeltje in de cola is heel fijn tijdens het werken!
Hoi V, Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent! Altijd leuk om te horen hoe de producten bevallen! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Eerste zending ging iets niet helemaal goed,maar zeer goed en snel geholpen door klantenservice!
Hoi Michael, Vervelend om te horen dat de eerste zending niet goed gegaan is. Ik ben blij dat we dit naar tevredenheid met je hebben kunnen oplossen! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dit uiteraard graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Top assortiment met mooie prijzen en een zeer snelle discrete levering
Hoi Jurgen, Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over ons. Mocht je nog ideeën hebben voor nieuwe producten dan staan wij hier altijd open voor! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Habe erstenmal bei ihnen eine Sammelbestellung aufgegeben...habe die Produkte schnell geliefert bekommen. Leider müssen wir mitteilen, dass wir keine positiven Erfahrungen gemacht haben. Seit 3 Wochen benutzen wir den den Freunden, keine Linderung der Schmerzen ... Abends wenn ich einnehme, kann ich sogar nicht einschlafen. Warum verkaufen sie Cbd Produkte wenn sie gar keine Wirkung zeigen...
Hello Ayser, Wie ärgerlich zu hören, dass CBD bei Ihnen nicht gut funktioniert. Können Sie uns weitere Informationen wie die Dosierung per E-Mail senden? Natürlich hängt der Effekt davon ab. Wir denken gerne mit Ihnen in Lösungen. Leider gibt es keine Garantie für die Funktionsweise von CBD und jeder Mensch erlebt dies anders. Deshalb überlegen wir gerne gemeinsam mit Ihnen, wie eine angemessene Dosierung aussehen kann. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
goede en betrouwbare webshop.. snel besteld.. snel in huis.
Hoi Jordie, Fijn om te horen dat alles zo goed gaat met bestellen. Mochten wij je toch nog van dienst kunnen zijn dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
eenvoudig bestellen en betalen. degelijk assortiment met degelijke prijzen
Tres satisfait de ma commande. Produits reçu dans 1 délai raisonnable. Bien emballé et discret. Reste à essayer les produits. Je recommande. Petite remarque,pas vu le suivi d'expédition, si il existe merci de me dire comment procéder.
Hello Enrico, Merci pour votre avis! Nous faisons de notre mieux pour offrir le meilleur service possible. Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Vlug in huis en goed spul
Hoi Cornelia, Wat fijn om te horen dat de bestelling snel in huis was en goed bevalt. Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Niets op aan te merken. Alles netjes verpakt. Goede kwaliteit.
Beste klant Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Mocht je nog input hebben voor ons hoe wij kunnen verbeteren, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Over het algemeen zeer snelle levering en wanneer een product niet beschikbaar is wordt er een alternatief product aangeboden.
Hoi Raymond, Dank je wel voor je review! Als wij onze service in enige zin nog kunnen verbeteren dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Goede en snelle behandeling
Beste Loek, Dank je wel voor je aardige woorden! Als we nog iets kunnen doen voor je dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
snel geleverd niets op aan te merken
Hoi Eddy, Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat alles zo goed gaat! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Voldoende info over producten, zeker een ruimte assortiment. Ik ontvang regelmatig mails met de nieuw producten of beste deals van het moment.
Beste Michael, Blij om te horen dat alles naar wens is. Als je nog input voor ons hebt, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Overzichtelijke site, groot aanbod en snelle levering! Ook bij de klantendienst zijn ze supervriendelijk en behulpzaam!
Hoi David, Dank je wel voor je mooie review! Als wij nog iets kunnen doen voor je, dan horen wij dit graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB