Probleemloos je artikelen uitzoeken en laten bezorgen.
Beste Nel, Hartelijk dank voor je review. Goed om te lezen dat alles gevonden is. Als je nog iets mist op de site, laat het ons rustig weten! We willen graag beter worden! ^_^ Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Die Bestellung kam sehr schnell an, mehr als erwartet! 100% zuverlässig und empfohlen ... Gute Preise, gute Produktqualität und exzellente Kundenverantwortung.
Hello Mily, Vielen Dank für diese positiven Worte! Wenn wir noch etwas tun können, lassen Sie es uns bitte wissen! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
snel besteld, goede omschrijving artikel, snel geleverd en discreet verpakt, zeer tevreden met de afhandeling
Beste Albert, Fijn om te horen dat onze diensten naar wens zijn. Mocht er nog iets zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
👍🏻
Hoi Fabian, Dank je wel voor deze fijne review! Goed om te horen dat alles goed is verlopen. Als er nog verbeterpunten of iets is, neem rustig contact met ons op! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
snelle en vlote afwikkeling
Beste Wim, Goed om te horen dat alles zo soepel is verlopen. Heel fijn! ^_^ Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij deze graag! Anders alvast een heel fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
mon expérience avec vous la première fois est vraiment bien dans la communication et la rapide envoie de mon achat
Hello Daniel, Cela fait plaisir d'entendre que la commande a été livrée si rapidement. Nous restons dépendants des parties d'expédition ici. Si vous avez des questions, s'il vous plaît laissez-nous savoir! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
ik ontvang mijn bestellingen steeds na 2 dagen, soms de volgende dag al. netjes verpakt en anoniem. way to go Dutch Headshop !
Hoi Ivan, Super om te horen dat alles zo goed is verlopen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan weet je ons te vinden! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Besteld en twee dagen nadien alles goed ontvangen! Bedankt
Beste Anke, Wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan met de bestelling en dat ook PostNL redelijk snel heeft geleverd. We blijven immers afhankelijk van de verzendpartijen. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag! Anders alvast een heel fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Altijd snelle levering en wanneer er vragen zijn beantwoorden zij deze erg snel, eventueel via whatsapp.
Hoi Niklas, Goed om te horen dat de vragen snel beantwoord zijn! Mochten er nog andere zaken zijn, dan weet je ons te vinden! Voor nu een heel fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles duidelijk en vlot afgehandeld
Hoi Tino, Dank je wel voor je review. Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag. De klantenservice staat klaar tot 21.00uur! Anders alvast een heel fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Makkelijk snel en zeer snelle service... beter kan niet
Beste Son, Dank je wel voor deze fijne woorden ^_^ Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag! Anders voor nu alvast een fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Livraison gratuite en 5 jours, excellent !! Et produits bien emballés, je recommande ce site sans problème :)
Hello Joffrey, Merci beaucoup pour ces mots. Si nous pouvons faire quelque chose pour vous, nous aimerions avoir de vos nouvelles! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Nous utilisons de l’huile CBD pour notre chien épileptique. Ça fonctionne très bien et la qualité exemplaire. Merci à vous
Hello Ingrid, Qu'il est bon d'entendre que l'huile de CBD fonctionne bien! S'il y a des questions, s'il vous plaît laissez-nous savoir! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Goeie service en snel
Beste Bob, Dank je wel voor deze review. Als er nog iets is wat wij kunnen doen, dan horen wij het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Gute Homepage, schneller Versand! Alles Top!
Hello Jennifer, Gut zu hören, dass bei der Bestellung alles so reibungslos lief. Wenn wir noch etwas tun können, lassen Sie es uns bitte wissen! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Top fit's Material.
Helko Thomas, Schön zu hören, dass die Bestellung wie gewünscht ist. Wenn wir noch etwas tun können, würden wir gerne von Ihnen hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Heute bestellt, morgen da - ich war vollkommen positiv überrascht aufgrund der schnellen problemlosen Abwicklung und Lieferung meiner Bestellung. Jederzeit bestelle ich gerne wieder.
Hello Bettina, Wie schön zu hören, dass die Lieferung so schnell in Deutschland angekommen ist. Wenn wir noch etwas tun können, würden wir gerne von Ihnen hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Die Lieferung kam sehr schnell an und die Produkte sind super!
Hallo Lena, Wie schön zu hören, dass dir alles gefällt! Wir würden gerne hören, ob wir noch etwas tun können. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch-Headshop
Guter Preis, gute Ware.
Hello Peter, Vielen Dank für diese Bewertung Wenn wir noch etwas tun können, würden wir gerne von Ihnen hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch-Headshop
Schnell, unkompliziert, sehr zu empfehlen.
Hello Arnold, Vielen Dank für diese Bewertung Wenn wir noch etwas tun können, kontaktieren Sie uns bitte per Mail oder App! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch-Headshop
Gewoon een goede shop. Alles is goed voormekaar.
Hoi John, Dank je wel voor je reactie hier! We zijn blij te horen dat alles goed is verlopen. Als je nog vragen hebt over het product dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ich kann noch nicht viel dazu schreiben aber so weit so gut...✌️🤗
Hello Marcel, Gut zu hören, dass bisher alles zufriedenstellend ist. Sie können uns jederzeit eine E-Mail senden, dann können wir Ihnen auf Deutsch antworten. Mit freundlichen Grüßen, Kundenservice von Dutch-Headshop
Helaas was de aansteker Torch na 2 dgn al kapot! Even afwachten wat ze doen
Hoi Paul, Dat is heel vervelend om te horen. Heb je ons al gemaild met je ordernummer? Anders kun je dit nog doen: [email protected] We lossen het graag met je op! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Product is netjes verpakt en discreet verzonden. Top dat er een kweek bakje bij het eigen product wordt meegeleverd!
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Super om te horen dat de bestelling netjes & discreet is geleverd. Het kweekbakje werkt top! Hopelijk voldoet deze ook aan jouw verwachting. Veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Service is prima. Vriendelijk personeel. Bezorging altijd stipt
Beste Klant, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn dat de service ( en wij ) je goed zijn bevallen. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je aangekochte producten. Veel plezier en we hopen je graag weer de volgende keer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB