Pluspunten

De bestelling was de andere dag al geleverd en discreet verpakt. Klasse

Pluspunten

Snel en goedkoop

zijn er niet

Pluspunten

Snel geleverd netjes en stevig verpakt kwaliteits vol produkt

Ik had besteld en zou geleverd worden met post nl deze heeft de zending door geheven aan b-post die op zijn beurt aan mij moest bezorgen dit zorgde voor verwarring daar men een track and trace code krijgt Waaruit bleek dat de zending zou geleverd zijn maar als ontvanger was er niets aangekomen buiten een aangetekend schrijven van de post die ik moest afhalen bij het postkantoor dit is voor mij een min puntje daar het voor verwarring zorgt ivm het wel of niet ontvangen van het pakje ondanks dit was het pakje toch vrij snel op mijn adres

Pluspunten

Goede info, snelle levering, uitsteking verpakt.

geen

Pluspunten

Het is altijd snel binnen

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Alles is in goede staat en op tijd aangekomen.

Geen mankementen .

Pluspunten

Goed advies, snelle service. Fijne mensen.

Pluspunten

zoals het hoort, je besteld en je krijgt geleverd niets meer of minder

geen negatieve ervaringen

Pluspunten

Snelle levering en neutrale verpakking. Top geregeld

Pluspunten

snel levering

Pluspunten

Hun merk is heel goed en de site werkt lekker.

Vooral zo door gaan en verder meer producten verkopen.

Pluspunten

Duidelijke interface met een filter systeem voor producten dat gewoon goed werkt( wat bijna een uitzondering is tegenwoordig lijkt het mij) Voor de rest; gebruiksvriendelijk voor het leren ontdekken van de produkten maar ook om deze te bestellen. Wat mij bij het laatste puntje brengt van bezorgen/verpakken; ook dit vond ik zeer secuur en discreet gedaan!

Eerlijk gezegd zou ik het niet weten, wellicht een widget of topbar waarin aanbiedingen continue worden aangegeven. Deze functie moet dan wèl gemakkelijk uit te zetten om geen bestaande klanten te frustreren.( opt in i.pv. opt out welicht)

Pluspunten

Fijne site. Werkt allemaal prima en alles is makkelijk te vinden. Assortiment + klantvriendelijkheid van de site is erg finn.

Zover ik kan bedenken niet.

Pluspunten

Snel geleverd, vlot besteld

Pluspunten

Goede kwaliteit en super snel bezorgd

Pluspunten

Dit TEAM staat garant voor middelen voor de gezondheid van de mens. Voor goede producten. Aanpassingen die ondergetekende bijv.,aangeeft wordt serieus naar gekeken. Losse onderdelen verkopen tot én met de c klem, bewijst van vertrouwen en goedschiks t.a.v. de klanten. Aangezien dit (met bijvoorbeeld de CBD-olie), zéker het geval zal zijn: je altijd vragen kunt stellen, die correct en vol respect beantwoord worden.

De foto's op de site vind ik wat aan de kleine kant.

Pluspunten

Dat al je vragen over het product wat je hebt aangeschaft worden beantwoord. Ook als je het daarna nog niet helemaal duidelijkheid heb of twijfels kan je gewoon rustig weer in gesprek gaan , je word niet afgescheept met een andwoord en daarnee klaar...Nee want je kunt ook niet alles weten . Dit is mijn evaring, anders zou ik dit niet schrijven.

Nog geen idee, maar als ik een relevante tip of verbeterpunt zou hebben, zullen jullie die wel horen .

Pluspunten

zeer goed sortiment,snelle levering geen vervelend stellende vragen ,gewoon goed

nul ,nix

Pluspunten

Snelle en uistekende service!

Pluspunten

Geen negatief punt

Luchtgaatjes

1715 De Trompet