Pluspunten
Keurig net om 18:50 een bestelling geplaatst. Goed verpakt de volgende dag afgeleverd. Betalingsprocedure was helder, de prijs van mijn product concurrerend kortom alles goed. Enig verbeter puntje zou kunnen zijn kan iets duidelijker vermelding of jouw bestelling nog dezelfde dag verzonden wordt
VerbeterpuntenZoals gezegd duidelijker vermelden mocht je nog op tijd bent voor de zending van vandaag
Hoi Sander, Dank je wel voor je review en ook verbeterpunt! Toevallig is het iets wat juist bij ons ook ter sprake is hoe dit duidelijker kan. Wij zijn op dit moment diverse informatie pagina's aan het veranderen zodat we deze punten beter kunnen aangeven. Nog heel even geduld dus :-) Alvast een fijn weekend gewenst! Hartelijk dank voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Besteld en snel ontvangen, prima !
Beste klant! Hartelijk dank voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle levering, snelle antwoorden per mail. Goede producten
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Dank je wel voor je super cijfer! Heel blij mee! Als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntengraag meer aanbod qua tabaksvervanger etc
Hoi Desiree, Dank je wel voor je verbeterpunt! We gaan dit opnemen en uitzoeken wat mogelijk is! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Duidelijke communicatie Snelle verzending Goede tarieven
VerbeterpuntenMijn laatste bestelling. 2 van de 3 zaadjes kiemen 1 totaal niet --》 prijs verhoogt dus heel veel per zaadje...
Hoi Robby, Hartelijk dank voor je review! Als je ons je bestelnummer en ontkiemmethode mailt, dan gaan we even met je meedenken. 1 van 3 is wel een lage opbrengst! Je kunt dit mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Beste klant, Hartelijk dank voor de 10! Als wij nog iets voor je kunnen doen, horen wij het graag. Onze klantenservice staat van 9 tot 21 voor je klaar! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Goede website
Hoi Antonio, Hartelijk dank voor je review! Als er nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Aanbod
VerbeterpuntenWegwerp vaporizer: bestaat dit?
Hoi Jacob, Een goed verbeterpunt, dank je wel hiervoor. Ik vrees alleen niet echt dat dit echt bestaat. Je hebt echter ook goedkopere vaporizers. Als wij je hierbij kunnen helpen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snel en goed. Kwaliteit top. Ben zeer tevrede en goed advies. Bedankt
VerbeterpuntenNiet nodig alles is goed
Hoi Rob, Dank je wel voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Sneller leveren in belgie zou raadzaam zijn (duurt 3 tot 4 dagen)
Hoi Mariksa, Dank je wel voor je feedback. Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over de verzendtijd. Nu moeten wij wel zeggen dat jouw bestelling op zondagavond is voorgemeld bij de post en woensdag bezorgd. De post werkt niet op maandag, dus dat is met 2 werkdagen. Maar we schrijven het zeker op en zullen ons best doen sneller te leveren! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Altijd vriendelijk.en snelle levering
VerbeterpuntenVoor mij is het goed zoals het is.top
Beste klant, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Als er nog andere vragen boven komen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Goeie site, bestelproces en bezorging vlot en soepeltjes verlopen. Verzendkosten schappelijk. Webshoppen zoals het hoort. Would definitely buy again!
VerbeterpuntenGeen. Niets op aan te merken.
Hoi Ray, Dank je wel voor je lovende woorden! Als we je nog ergens bij kunnen helpen, laat het ons even weten!! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle bezorging
Beste klant, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Heel fijn om te zien dat de order zo goed en snel verlopen is! Mochten er nog vragen naar boven komen, dan horen wij deze graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Super service en raad zeker de huismerken aan ben hier al jaren een tevreden klant!
Hoi Olivier, Wat leuk om te horen dat het huismerk zo in de smaak valt! Succes deze zomer! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
- Groot aanbod - Snelle levering - Goede service en hulp beschikbaar (over de producten)
Hoi Daniel, Dank je wel voor je pluspunten. Fijn om terug te lezen. Als we nog iets voor je kunnen doen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
behulpzaam en snel geleverd
Hoi Nicolet, Dank je wel voor je 10! Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan! Als er nog vragen oid komen dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle bezorging, discreet en goede service
VerbeterpuntenEr wordt gezegd dat er track and trace is, maar heb nooit een code ervoor gekregen
Hoi Timo, Wat vervelend om te horen dat de track en trace code niet goed aangekomen is. Ik ga dit gelijk opnemen met onze ICT afdeling! Dank je wel voor de melding! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Super Service. Snel en accuraat. Thumbs Up!!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, Just Keep up the good work!!!
Hoi Richard, Dank je wel! We zullen zeker doorgaan met onze klanten zo goed mogelijk helpen en tot dienst zijn. Als je nog verbeterpunten hebt voor ons, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
snelle levering. Discreet verpakt.
Beste Bert, Dank je wel voor je 10! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! We staan voor je klaar mochten er nog vragen komen! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Mega snelle bezorging! Zelfs op zondag avond besteld en het was er maandag!
VerbeterpuntenMisschien meer beginnertips?
Beste Raf, Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat het allemaal zo snel verliep. Op onze website zijn diverse blogs te vinden. Je kunt hier eens kijken: https://bit.ly/2VJzl01 Anders kun je ons altijd mailen met je vraag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Verbeterpuntenoverleg nieuwe zaadjes als er een aantal zaadjes niet opkomen zou wel zo redelijk zijn
Beste Henriette, Hartelijk dank voor je review. Ik snap alleen je verbeterpunt niet erg goed. Je kunt ons altijd mailen als de zaden niet goed ontkiemen. We gaan altijd kijken wat we voor je kunnen doen. Ik zie dat we jou ook een mail hebben gestuurd waarin wij wat meer uitleg vragen. Als je hierop nog kunt antwoorden gaan we voor je aan de slag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle bezorging, goeie producten.
Verbeterpunten25 euro voor gratis levering omlaag naar 20 of 15
Beste Klant, Hartelijk dank voor je review en verbeterpunt! Wij zullen deze zeker noteren! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Bestellingen worden zeer snel verwerkt
Hoi Carlos, Dank je wel voor je compliment! We doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij horen het graag als er nog verbeterpunten naar boven komen. Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Duidelijke website, snelle en betrouwbare levering.
Beste Tim, Dank je wel voor deze 10! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Mochten er nog verbeterpunten naar boven komen, dan vernemen wij deze graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB