Pluspunten
Levering ging goed, niks mis met het product, alles verliep erg soepel.
Beste Thomas, hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te horen dat de bestelling juist is ontvangen en dat de producten naar je verwachting zijn gebleken. We wensen je veel plezier en zien graag weer de volgende keer terug. Tot dan! Met vriendelijke groet, de klantenservice.
Pluspunten
Goede levering en prima uitleg
Beste Rob, vriendelijk dank voor je review. Wat goed om te horen dat de levering in juiste orde is ontvangen en dat de info nuttig is geweest. We wensen je veel plezier met je bestelling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de klantenservice.
Pluspunten
Snel overzichtelijk, goeie klantenservice
VerbeterpuntenNvt
Beste Marco, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat de site goed is bevallen. Hopelijk heb je veel profijt van je bestelling. Indien je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Een prettige dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering, prima zaadjes
Beste klant, Wij zijn blij om te horen dat de levering van jouw bestelling zo snel is verlopen en dat de zaden goed zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Super goede service en expertise! 2 keer zaadjes ontkiemen niet gelukt. Dus een nieuw setje van 5 zaadjes gekregen. Verder heel vriendelijk en behulpzaam als je ze opbelt. Dikke 10. Zo hoort het!
Beste klant, Wat super om te horen dat onze klantenservice jou zou goed heeft kunnen helpen bij de je zaden die niet zijn ontkiemd. Wij wensen je een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Super snelle bezorging,helemaal top
Beste klant, Wat fijn om te horen dat jouw bestelling zo snel is geleverd. Is de bestelling ook geheel naar wens? Wij vernemen het graag van je. met vriendelijke groet, Afdeling Klanten contact
Pluspunten
Ik had op een vrijdagavond rond 19.00 uur wat besteld, tot mijn grote verbazing had ik het de volgende dag (Zaterdag) al in huis. Perfect gewoon. Ik had een paar dagen hiervoor wat bij een ander besteld, dat heeft wat langer geduurd. Ik weet waar ik wezen moet voor mijn volgende bestelling (ik moet nog wat bestellen) dat ga ik zeker bij jullie doen. Goede service en alles is duidelijk. Jullie zijn zeker aan te bevelen wat ik ook door zal vertellen aan mijn vrienden. 100 punten.
VerbeterpuntenJullie zijn goed bezig. Niets op aan te merken.
Beste klant, Jeetje, wat een super mooi review zeg! Dit motiveert ons alleen maar om elke dag te streven naar de zelfde service en als het kan zelfs nog beter! Wij wensen je een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenLiever geen afzender op de verpakking, ook niet afgekort.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij stellen dit zeer op prijs. Helaas is het niet mogelijk om geen afzender op de verpakking te zetten, aangezien sommige bestelling retour gezonden worden naar ons als het afleveren niet lukt. Wij hebben voor de afgekorte naam gekozen om onze klanten zoveel mogelijk discretie te leveren. Ik hoop hiermee je vraag beantwoord te hebben. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Duidelijke gebruiksaanwijzingen en Snelle bezorging
Beste klant, Wat super om te horen dat je zo positief bent over jouw bestelling. Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
snelle levering en goede producten
Beste klant, Wij willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen op Kiyoh. Wij wensen je een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering met goede producten en leuke extras.
VerbeterpuntenGeen aanmerkingen.
Beste klant, Super om te lezen dat de levering zo snel is verlopen en dat de producten & extra's zo goed bevallen. Mocht je nog een verbeterpunt weten, dan vernemen wij dit graag van je. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij stellen jouw mening zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle verzending. Duidelijk!!
Beste klant, Goed om te horen dat je tevreden bent met ons (ruime) assortiment. Is de bestelling geheel naar wens? Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Dutch Head-shop is echt een top zaak! Als je op Facebook een vraag hebt over een product of wietplant reageren ze snel en denken ze echt met je mee (zeker handig voor beginnende growers). Ik heb laatst een late bestelling gedaan en heb de volgende ochtend een mail gekregen met daarin een track en tracé van mijn producten die ik dezelfde dag binnen kreeg. Één woord: 'Top!'. De Dutch-Headschop heeft een groot aanbod aan wietzaadjes en heb tot nu toe alleen maar goeie ervaringen met hun producten en heb geen last gehad van zaadjes die niet wilde ontkiemen.
Verbeterpunten-
Beste klant, Wat een super recensie hebben wij van jou mogen ontvangen! Wij stellen dit zeer op prijs. Uiteraard zijn wij erg blij dat je het contact met onze klantenservice als fijn ervaart en wij hopen dat dit in de toekomst precies hetzelfde (of beter natuurlijk) zal zijn. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Makkelijke site snel geleverd.. Ook geven ze goede adviezen
Beste klant, Wat super om te horen dat de levering zo snel is geleverd en de adviezen van onze klantenservice medewerkers als goed wordt ervaren. Wij wensen je een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
snelle levering. snelle communicatie. overzichtelijk website. en voldoende informatie mbt producten.
Verbeterpuntenik heb zelf 2 zaden gehad die niet ontkiemden. heb nw besteld en had verwacht bij nw bestelling wel een goedkoop extra zaadje (1 of 2) ter compensatie bij zou zijn. beetje goodwill kan geen kwaad, lijkt mij. maar dat zou mijn keus zijn.
Beste klant, Bedankt voor je review. Super pluspunten om te lezen! Je verbeterpunt is een hele goeie. Uiteraard erg vervelend dat niet alle zaden zijn ontkiemd. Klopt het dat je geen contact met onze klantenservice hebt opgenomen? Zij zullen je uiteraard helpen en samen zullen jullie kijken naar een oplossing voor de hier niet ontkiemde zaden. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
De begeleiding bij het maken van Mediwiet Is goed
VerbeterpuntenVroeger kreeg je klein kado bij jebestelling Nu bestel je voor bijna €200,- en zit niets bij, jammer met een heel klein beetje geven kan je veel ontvangen.
Beste klant, Super om te horen dat de begeleiding door onze klantenservice als goed wordt ervaren. Wat betreft je verbeterpunt, wij zijn hier mee bezig. Het klopt inderdaad dat er in het verleden een presentje bij de bestelling heeft gezeten. Wij zijn aan het kijken of we dit in de toekomst weer terug kunnen brengen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Beste klant, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze Kiyoh review. Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Had me bestelling de volgende dag
Beste klant, Wat goed om te horen dat je de bestelling zo snel geleverd hebt gekregen! Wij hopen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Levert erg snel
VerbeterpuntenHelaas kwam van de bubble gum zaadjes maar 1 vd 5 omhoog.
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat je ontkiem resultaat zo laag is geweest. Heb je contact opgenomen met onze klantenservice? Zij zullen jou verder helpen! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede informatie , snelle levering
VerbeterpuntenInfomatie brief meesturen
Beste klant, Bedankt voor de pluspunten die je hebt opgenoemd. Graag zouden wij wat meer informatie willen ontvangen over jouw verbeterpunt. Wat voor informatie brief zie je graag meegeleverd worden met je bestelling? Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij stellen jouw mening en je 10 zeer op prijs! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering en onopvallend verpakt altijd handig als ze het bij de buren bezorgen.
Beste klant, Wij zijn blij om te horen dat de levering van jouw bestelling zo snel is verlopen. Ook fijn om te horen dat de discretie van je bestelling gewaardeerd wordt. Ik wens je een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB