Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Dit stellen we erg op prijs. We hopen dat alles naar wens is verlopen en dat de bestelling goed is bevallen. Indien je nog vragen hebt, kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenVia de email den factuurtje opsturen zou makkelijk zijn.
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Super om terug te lezen dat de levering snel was ontvangen. Je verbeterpunt nemen we zeker mee in ons overleg. Het zou voor ons ook makkelijker zijn. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Mocht je nog vragen hebben laat het ons weten. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Beste Klant, hartelijk dank voor je Kiyoh review. Kort, maar zeker krachtig. Fijn dat onze service wordt gewaardeerd. We hopen dat je optimaal plezier mag beleven aan onze producten. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt. Ook kun je heel veel informatie vinden over verschillende producten op hun website.
Beste Klant, bedankt voor je top review. Wat een hoge score! Fijn om terug te lezen dat de levering snel binnen was. Ook natuurlijk fijn, dat de info op onze site nuttig was. Hier werken we dagelijks aan. We hopen dat de bestelling goed zal bevallen en je er veel plezier aan zult beleven. Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Een prettige dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenDuidelijkere fotos van de winkel op de site. Is dan misschien ook een stimulans om langs de winkel te komen.
Beste Klant, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel is ontvangen. Wij hebben helaas geen fysieke winkel, alleen een online webshop. Het is dan ook niet mogelijk om hier foto's van te maken. We hopen dat de bestelling goed bevalt. Veel plezier en hopelijk tot de volgende keer weer in onze online shop. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Beste klant, bedankt voor je beoordeling. Dit wordt echt op prijs gesteld. We hopen dat alles in goede orde en naar wens is verlopen. Veel plezier met de bestelling en als je nog vragen hebt, dan vernemen wij het graag! Een prettige dag. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Klant vriendelijk. Positief ingesteld. Snelle service Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenAlles is perfect
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn dat je ons op alle belangrijke punten met een 10 beoordeeld. Hier zijn we enorm dankbaar voor. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je bestelling. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Goed product,veel keuze,en snelle levering.zeer tevreden!☝️☝️
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Dit stellen we erg op prijs. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hier zijn we echt blij mee. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Beste Klant, hartelijk dank voor het inzenden van je beoordeling. We hopen dat alles naar wens is verlopen en dat je veel plezier mag beleven aan de producten. Indien je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Goede producten, snelle discrete levering. En bovendien De voordeligste!
Beste Klant, hartelijk dank voor je review. Super o te horen dat de producten bevallen en dat de levering snel in huis was. We wensen je veel plezier en als je nog vragen hebt over je bestelling, laat het ons weten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Goede website met veel informatie. Snelle levering. Snelle en uitgebreide antwoord op een vraag via mail....
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, hartelijk dank voor het insturen van je kiyoh review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Top service, snelle reactie, keurige afhandeling en zaden van topkwaliteit!
Beste Klant, Vriendelijk dank voor je review. Dit stellen we echt op prijs. Wat geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je bestelling en succes in de volgende fasen. Indien je nog vragen hebt, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Altijd snel en vooral discreet. De buren hoeven niet alles te weten toch
VerbeterpuntenGeen. Jullie zijn snel, netjes en goedkoper dan de rest!
Beste Klant, hartelijk dank voor het inzenden van je kiyoh review. Wat fijn dat dit zo'n positieve ervaring was. Hier zijn we erg dankbaar voor. Discretie staat bij ons hoog op de lijst. Als je nog vragen hebt over je bestelling, laat het ons gerust weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke voorlichting op de site.
Beste Klant, hartelijk dank voor je review. Dit waarderen we enorm. Wat fijn om te horen dat de levering snel binnen was en dat de voorlichting op onze site wordt gewaardeerd. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Afdeling klantcontact.
Beste Klant, vriendelijk dank voor je review. Dit stellen we enorm op prijs. We hopen dat alles goed is verlopen met je bestelling en dat deze goed bevalt. We wensen je veel plezier en indien je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten,de Klantenservice
Beste Klant, vriendelijk dank voor het inzenden van je kiyoh review. We hopen dat je bestelling naar wens is en dat je hier optimaal profijt van zult hebben. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een hele fijne dag en hopelijk tot snel weer. Met Vriendelijke groeten,de Klantenservice
Pluspunten
Zeer snelle nette levering, anoniem. Perfectie
VerbeterpuntenIk bestel 10 zaden en krijg 6 etiketten...op zich grappig, maar doe er of geen etiketten bij of gewoon net zoveel als het aantal bestelde zaden. Snap dat het een extratje is, maar toch.
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Super om te horen dat alles naar wens is verlopen. Je verbeterpunt nemen we mee in ons intern overleg. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Indien er nog vragen zijn horen we het graag. Tot ziens! Met Vriendelijke groeten,de Klantenservice
Pluspunten
Snel bezorgd en een goed product
VerbeterpuntenMischien een kleinere doos was een klein product en veel lucht zakken erin
Beste Klant, hartelijk dank voor het inzenden van je review. Dit waarderen we echt. Wat fijn om te horen dat de bestelling snel binnen was en goed is bevallen. Je verbeterpunt nemen we mee in ons intern overleg. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je aankoop en graag tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten,de Klantenservice
Pluspunten
Dik tevreden, snelle levering, zaadjes na 1,5 dag al ontkiemt.
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat deze zo positief is beleefd. Veel succes en plezier in de volgende fasen. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Graag tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten,de Klantenservice
Beste Klant, vriendelijk bedankt voor het inzenden van je kiyoh review. We hopen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je nog vragen hebt, laat het ons weten. Veel plezier en een hele fijne dag. Met Vriendelijke groeten,de Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en goede productinfo.
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Dit wordt echt gewaardeerd. Goed om te horen dat de levering snel binnen was en dat er goede product info wordt verstrekt. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Veel plezier en hopelijk gauw tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten,de Klantenservice
Pluspunten
Altijd netjes op tijd geleverd, en toen het eens fout ging, prima opgelost. Perfect!
Beste klant, dank voor je review. Fijn om te horen dat deze zo positief wordt ervaren. Ja zeker, als er fouten worden gemaakt, zijn we er ook om deze op te lossen. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen dat je hier veel profijt van zult hebben. Tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten,de Klantenservice
Pluspunten
Snel discreet
Beste Klant, vriendelijk bedankt voor je review. Dit stellen we echt op prijs. Goed om te horen dat de levering discreet en snel was. Hier besteden we veel aandacht aan. Als je nog vragen hebt, over je bestelling laat het ons gerust weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten,de Klantenservice
Pluspunten
Zaden zijn snel en netjes afgeleverd. Er zat een handige en korte beschrijving bij, hoe de zaden ontkiemt moesten worden.
VerbeterpuntenIk heb geen tegenvallers of tips. Alles was perfect.
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling en wat fijn dat deze zo positief is. Goed om te horen dat de instructie duidelijk was. Veel succes met de volgende fasen. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Tot de volgende keer! Met Vriendelijke groeten,de Klantenservice
Pluspunten
In de avond besteld en de volgende morgen alles perfect ontvangen is 5 sterren, verdiend!
Beste Klant, hartelijk dank voor het invullen van je kiyoh review. Wat fijn om te horen dat de levering snel binnen was. Als je nog vragen hebt, over je bestelling laat het ons gerust weten. Veel plezier en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB