Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn erg blij met een score van 10. Hopelijk heb je optimaal profijt van je aankoop. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. We staan je graag te woord. Veel plezier en Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, afdeling klantcontact.
Pluspunten
Beste Klant, super bedankt voor het inzenden van je kiyoh review. Dit waarderen we echt, vooral zo'n mooie score. Goed om te horen dat de levering snel in huis was. We hopen dat je hier veel profijt van zult hebben. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, afdeling klantcontact.
Pluspunten
Duidelijk, makkelijk en snelle levering. Top. Precies wat ik wilde. Tot de volgende keer...
Beste Klant, hartelijk dank voor je review. Dit waarderen we enorm. Wat een mooie complimenten en score van 10. Hier zijn we erg blij mee. Fijn dat het gehele proces zo positief wordt ervaren. Als je nog vragen hebt over je bestelling. laat het ons gerust weten. Deal, tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, afdeling klantcontact.
Pluspunten
Altijd heel tevreden over website en levering. Ze sturen ook nuttige tips door.
VerbeterpuntenVoor vaste klanten soms een korting geven.
Beste Klant, hartelijk dank voor het inzenden van je review. Wat fijn dat alles zo tevreden wordt ervaren. Hier worden we erg blij van. Je verbeterpunt nemen we zeker mee in ons intern overleg. We hopen dat je bestelling goed zal bevallen. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, afdeling klantcontact.
Pluspunten
Snel duidelijk en goed en niet te duur
Verbeterpunten...
Beste Klant, Vriendelijk dank voor je kiyoh review. Wat een complimenten! We zijn erg blij met een score van 10. Fijn, dat alles goed is verlopen. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering en discrete afhandeling.
Beste Klant, hartelijk dank voor het insturen van je review. Dit waarderen we echt. Fijn om te horen dat de levering snel binnen was. Discrete aanpak is een belangrijk punt voor ons, dus we zijn erg blij om te horen dat deze naar wens was. Veel plezier met de bestelling en als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Tot ziens! Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Dit wordt erg op prijs gesteld. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je bestelling. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Super snelle levering gelijk laten ontkiemen naar 3 dagen alles uitgekomen .
VerbeterpuntenGa zo door vind tot nu toe alles top
Beste Klant, Hartelijk dank voor je review. Wat een succes! Top om te horen. Mocht je nog vragen hebben ook in de Fasen hierna laat het ons gerust weten. Wij adviseren graag verder. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenEen A 4tje bijvoegen hoe te werken voor beginners.
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Dit stellen we echt op prijs. Goed om te horen dat de verpakking en levering naar wens waren. Over je verbeterpunt: Het is erg moeilijk om dit te omschrijven. Volgens de nieuwe wetgeving mogen wij ook geen claims maken. Echter voor advies kan je altijd bij ons terecht. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Ik bestel hier best vaak dingen, tot nu toe nog geen enkel probleem ondervonden met mijn 'user-experience' & bestellingen. Na het betalen wordt alles vlot verzonden! Kortom: haal hier al je smart/head/seed benodigdheden
Verbeterpunten(optioneel!!)Ander webdesign
Beste klant, Hartelijk dank voor je review. Dit wordt zeer gewaardeerd. Wat een complimenten! Erg fijn om te horen. We hopen dat je bestelling weer net zo bevalt. Veel plezier en als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Je verbeterpunt nemen we mee in ons intern overleg. Hopelijk zien we je weer snel terug. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede kwaliteit
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Dit vinden we erg belangrijk. Goed om te horen dat de levering en kwaliteit naar wens zijn verlopen. Als je nog vragen hebt, over je bestelling laat het ons weten. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je aankoop. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Beste Klant, bedankt voor je review. Dit stellen we echt op prijs. Goed om te horen dat je levering tijdig binnen was. Als je nog verbeterpunten voor ons hebt, laat het ons weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snel en discreet
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Dit wordt zeer gewaardeerd. Goed om te horen dat de levering snel en goed was verpakt. Discrete verpakking is een punt waar we veel aandacht aan besteden. Geniet van je bestelling en graag tot de volgende keer. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snel, goede prijzen ,
Beste Klant, Vriendelijk dank voor je Kiyoh review. Dit stellen we erg op prijs. Fijn om te horen dat de levering en prijzen goed zijn bevallen. Indien je nog vragen hebt, stel deze gerust. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Overzichtelijke site, goed betaalbaar en snelle levering. Product ook goed ingepakt.
VerbeterpuntenGeen negatieve punten ondervonden
Beste Klant, Vriendelijk dank voor je review. Wat een positiviteit. Dit vinden wij erg plezier om terug te lezen. Hopelijk bevallen de producten net zo. Heel veel plezier en als je nog vragen hebt, twijfel niet om contact met ons op te nemen. Tot snel weer! Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Zeer correct en een snelle levering. Bedankt!
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Hier zijn we echt blij mee, vooral omdat we een 10 bij je scoren. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen met de levering. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Veel plezier en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering!
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Dit wordt op prijs gesteld. Erg goed om te horen dat de levering snel binnen was. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je aankoop. Als je nog vragen hebt, laat 't ons gerust weten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Beste Klant, vriendelijk dank voor het invullen van je Kiyoh review. Dit wordt zeer gewaardeerd. Wat top dat we een 10 bij je scoren. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Veel plezier en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenBlijf zo do gaan
Beste klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Dit stellen we echt op prijs. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Als je nog vragen hebt over je bestelling laat het ons weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snel binnen
VerbeterpuntenNog geen tip maar ga het zie ove een paar maand
Beste Klant, bedankt voor je review. Dit wordt enorm gewaardeerd. Fijn om te horen dat je levering tijdig binnen was. Hopelijk bevallen de producten ook! Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Top snelle levering
VerbeterpuntenZijn er niet
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review, super dat wij een 10 mogen scoren! Fijn dat je bestelling snel is geleverd, hier streven wij naar. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Zijn heel snel met leveren van artikelen en de webside is makkelijk te volgen
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review, erg fijn. Super dat je ons website gemakkelijk vindt en dat je bestelling snel is geleverd. Wij wensen je veel plezier van je bestelling en een prettige dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Super dat je ons met een 10 beoordeelt! Wij wensen je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Wederom eenvoudig en snel, kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review en de positieve punten, super. Fijn dat je tevreden bent, wij gaan zeker zo door! Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Wij wensen je een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review en het mooie cijfer. Wij wensen je veel profijt van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB