Voor Samhain wilden mijn vriendin en ik een speciaal feestje houden. Hiervoor hebben we de Utopia truffels besteld en ingenomen. De ervaring was geweldig! De truffels deden wat de beschrijving aangaf. Een super mooie ervaring hiermee gehad wij allebei! De levering is netjes op tijd verzonden, net als eerdere bestellingen die ik wel eens eerder bij de Dutch Headshop heb gedaan. Hierom zou ik de Dutch Headshop ook zeker aanbevelen bij andere mensen!

Prima kwaliteit snelle levering

Snel en makkelijk besteld Snelle levering Duidelijke beschrijving

Zeer goede ervaring!

Goed bedrijf en waanzinnige garantieregeling, ik kwam erachter dat ik de warmtemat bij nader inzien niet nodig had en kreeg gewoon mijn geld terug terwijl ze het product niet meer terug hoefde te ontvangen! Site en prijzen ook dik in orde, hier bij de smartshop zijn dezelfde producten (warmtemat en 1200CC McKennaii) €20 duurder. Eerste flush is klaar en heb er 190 gram vers uit, harstikke blij ermee!

Geweldige service

Niet alleen de producten van Headshop zijn goed, maar ook de service. En dat is minstens zo belangrijk. Had twee Paddo kweeksetjes besteld en die deden het niet goed (kan gebeuren). Ze stuurden na goed overleg en duidelijke foto's twee nieuwe kits op. Zo blij met deze service van Dutch Headshop! Dit is echt de shop to go!

Perfecte producten en een super service

Ik heb in het verleden bij meerdere bedrijven gekocht, maar koop al jarenlang alleen bij Dutch Headshop vanwege de zeer goede kwaliteit.

Rapide efficace

Toujours reçu mes colis rapidement et sans erreur merci a vous

Eerste oogst...veel geleerd, mooi resultaat.

Ik bestelde drie zaadjes, en kreeg er drie andere die ik, na even contact te hebben gehad met de Headlady ik dan toch heb aanvaard, so what. Mijn attitude, in potjes geplant, in volle aarde, iederen dag water met Plagrol, daarin koop ik dus, verschillende keer, en heel soms, niet. Ik heb jullie groeiblogs veelvuldig gelezen, het valt me op, in de groeipraktijken, edm hoe dicht weet groeien en dat curen en zo, hoezeer dit het wijnpraktijken benadert. Omdat ik wegmoest op "ideale oogstdatum", het ik voorzichtigheidshalve geoogst, october was maar somber. Met het bij jullie gekochte plastieken microscoopje meen ik de kristalline haartjes, en daarna geleidelijk de bruining ervan, dan heb ik geknipt. Het is, vind ik, fenomenaal de informatie, de methodes van heden, er blijft nog wat van de goede global village over, niet overal vrees ik. Ik ben er nog niet over uit wat ik liefst doe: bongentje of vape. Vape is zo èrg klinisch.

goede ervaring

goede ervaring snelle levering

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt. Je kan hier met een gerust hart gaan bestellen!

goed overzichtelijke site, snelle levering van producten

Producten top Levering top Aanrader!!!!

Geweldige klantenservice.. Goed fijn en snel geholpen.... Ik raad de headshop aan

Ein ganz toller Service und sehr freundlich!

Super schnelle Bearbeitung, Lieferung und sehr zuverlässig!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Good products, fast service

Always a good selection of products and fast delivery.

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service

Snelle verzending, maar product was niets.

2 zakjes Kanna aangekocht. De zakjes waren in de verpakking niet goed gesloten en daarom veranderd in vochtige klonten.. Het effect van de Kanna was voor mij ook helemaal niet te merken.

Altijd een genot om bij te shoppen.

Mijn derde keer dat ik wat bestel hier. Altijd keurig geleverd en geen problemen. Ga zo door!

Que du bonheur!

Livraison rapide, produits de qualité. Franchement, que du bonheur. Notamment avec les produits contenant du Hawaïann Baby Wood rose pure soirée garantie !

Zeer professioneel

Zeer professioneel!!

goede en snelle levering

fijne shop om te bestellen

Top leverancier.

Snel betrouwbaar zonder poespas

Kreeg een pakket zonder inhoud maar dit werd gelijk opgelost door de klantenservice

Groot assortiment, scherpe prijzen en een goede klantenservice.

Al jaren mijn favoriete Head shop. De site doet misschien een beetje ouderwets aan, maar deze shop bestaat dan ook al bijna 20 jaar. Ze hebben een ruim assortiment dat overzichtelijk wordt aangeboden. Je kunt er werkelijk alles vinden om je hoofd op hol te brengen! De prijzen zijn goed, vergeleken met anderen. Bovendien krijg je vaak extra korting als je meer besteld van hetzelfde artikel. Ik heb in de loop de jaren ook wel eens contact gehad met de klantenservice. Ze zijn goed te bereiken, vriendelijk en behulpzaam.

Versand und Kaufabwicklung Super, Produktqualität lässt zu wünschen übrig

Qualität der Rinde ist nicht so Toll. Was den Alkaloid Anteil betrifft.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig snelle levering, goed verpakt, professioneel