Klantvriendelijk en betrouwbaar

Vriendelijk, snel en betrouwbaar.

Erg goede service

Ik heb contact gehad met Floor van Headshop Ik miste in een kweekset de zaadjes Na dit via de mail gemeld te hebben is het prima opgelost … 2 dagen later waren de zaadjes netjes opgestuurd …. En tot mijn verrassing zat er een kaartje bij met excuses en een extra zaadje Dan mag je spreken van een top service Nogmaals bedankt Edwin

uitstekende service

alles wat ik wilde was op voorraad en binnen een paar dagen thuis bezorgd

100% oke

Duidelijk korrekt snel

Altijd goede kwaliteit

Zoveelste keer dat ik hier zaad en accessoires haal. Altijd nette levering en tevens discreet. Eén van de meest veelzijdige en daarbij ook nog kwalitatieve online headshops.

Hele goede service

Goed en snel

Bestelling geplaatst vanuit het buitenland. Alles goed en snel verwerkt.

goed en discreet

goed en discreet verpakt. snelle levering

Superrrr

Zoals elke maal is het infeite een score van 9,5..... 10 is net teveel voor gelijk wie!

surprenante

Toujours les envois correcte, jamais de problème et une livraison super rapide et je les en remercie. Je recommande vivement

Levering prima, verpakking prima, Uitleg en materiaal prima De rest moet ik nog ondervinden

Sehr schnelle Lieferung. Wiederholungsgefahr 100% :p

Sehr schnelle Lieferung. Wiederholungsgefahr 100% :p

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en correcte levering.

Ruime keure, Snel geleverd en stevig verpakt.

Dure zaadjes snel geleverd waarvan 10% niet kiemt

Alles gedaan zoals jullie beschrijven. 9 zaadjes. 1 zwol niet op in de 8 uur in het water. Is ook niet boven de grond gekomen. Met een prijs van zowat 10 euro gemiddeld per zaadje vind ik dat te veel.

Super fast delivery

Everything just fine

Snel en betrouwbaar

Zeer snelle levering.

Kwalitatief goede artikelen zeer tevreden !

Zaadjes besteld. Snel bezorgd , leuke opstart spullen erbij om te ontkiemen. Gewoon super

Fast Service, fast answer of my question.

Fast Service,fast answer of my question.

Super zeer tevreden

Ich bin zufrieden mit denn Samen

Hallo, Ich bin mit denn Samen zufrieden mehr leider nicht. Ich habe immer wieder nachbestellen müssen da viele einfach nicht aufgegangen sind im Schnitt gehen von 3 immer nur einer auf aber da ist dann alles Top bei dem einen und die Qualität gut. Leider ein großer Verschleiß an Samen.

Goede snelle service

Goed aanbod, prijs redelijk goed

Mega Produkte, Tip Top Kundenservice, Bezahlung und Lieferung einfach Klasse.

Danke selbst die dümmsten fragen werden beantwortet, ihr seit super super schnell. Bezahlung geht einfach, Lieferung bis Deutschland Klasse und schnell. Für die deutsche Post könnt ihr im Moment nichts. Absolut zufrieden stellend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd top in kwaliteit en levering

Bestel hier al jaren als ik iets nodig heb, nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit, levering of klantenservice.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB