Snel en betrouwbaar

Veel goede producten, snelle levering

Prima service, goede kwaliteit

Ik heb al diverse malen bij DHS artikelen besteld en ben zeer te spreken over de snelle levering, kwaliteit van de producten en betaalbare prijzen.

Super en eenvoudig

Geweldige service en snel geleverd. De producten worden discreet en vooral snel verstuurd. Erg fijn met instructies en ontkiemgarantie

Best prices for kratom!

Very nice kratom for a very nice price.

Goede en betrouwbare winkel.

Elke keer weer een positieve ervaring met deze webwinkel. De website is overzichtelijk en je kan makkelijk vinden wat je zoekt. Ook deze bestelling weer snel verzonden en snel in huis zodat je meteen aan de gang kan met het product. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen en ik zal hier blijven kopen.

Sehr gute Bestellabwicklung

Bestellungen werden zügig bearbeitet und die Ware ist,wie auch beschrieben,zu 100% qualitativ hervorragend.

In 1 woord top

Goeie klantvriendelijkheid en zeer snelle levering voor etenstijd besteld volgende dag in huis. Top service ga zo door

Snelle levering. Goede instructies.

De bestelling liet zeker niet op zich wachten. Volgens afspraak geleverd. Het bijgeleverde ontkiemsetje deed zijn werk perfect. Binnen 4 dagen staken de kiemplantjes hun hoofd al boven de aarde. Top. Nu nog even afwachten wat het eindresultaat zal zijn.

de service is uitmuntend !

kan niet beter !

uitstekend

zaadjes zijn vlug geleverd , allen ontkiemd en ze staan inmiddels goed te groeien en zien er lekker uit

Goede informatie van produkten en snelle levering.

Veel producten in hun assortiment en altijd snel in huis !

Bestel hier al jaren

Tippi Toppi

Meine erste Bestellunglief 100% ig ab. Schneller Diskreter Versand,von den 5 Samen sind 3 bislang verwendet worden, alle haben gekeimt. Ein Kompliment für eure tolle HP. es steht alles wichtige zu den einzelnen Sorten in der Beschreibung. Der Stil ist locker und unterhaltsam. Es macht Spaß auf eurer Seite zu stöbern.

Zuverlässig und sicher, gute Qualität und eine übersichtliche Seite

Zuverlässig und diskret, gute Qualität und Auswahl ist groß. Ich bestelle gerne in dem Shop, weil alles übersichtlich sortiert ist und gut erklärt wird. Mir ist wichtig, daß die Beschreibungen zuverlässig sind.

Zoals altijd: goede communicatie en stipte levering!

Altijd stipt geleverd!

Seriös und zuverlässig!

Sehr gut

Super schnelle Lieferung und soweit alles dabei...

Good and easy Website, nice stuff

From Start to finish. It was all ok.

Zeer mooi zaadjes snel ontkiemt

Ontzettend bedankt voor goede zaadjes Binnen 1 dag zijn ze ontkiemt, binnen 2 dagen kwam het al uit het grond super bedankt.

Hele vriendelijke mensen met goed advies

Bestellingen gaan goed en snel! Webshop is zeer uitgebreid met bruikbare info! Tips en productinformatie is top in vergelijking tot andere webshops. Retouren zijn kosteloos en snel.

Gewoon goed

Had zaadjes besteld. Volgens beschrijving geplant. Gaat goed. ...nu wachten op het resultaat.

Perfect service

Snelle levering en goede info.

snelle vlotte levering

Met service ..... aangezien ik steeds problemen heb om mijn zaden te laten ontkiemen, volg ik nu de richtlijnen die Dutch Headshop aangeeft. Hopelijk heb ik hier meer succes.

Ook nu weer alles goed en snel bezorgd

Goed. Levering snel.

Tot nu goed enkel nu nog afwachten of zaadjes goed uitkiezen en groeien. Groeten

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB