Prettige , high -end , shop ervaring .

Ja altijd goede en snelle levering , en vriendelijke , goede klantenservice voor eventuele vragen enzo .

Zeer aangenaam

Nog maar net klant bij deze shop en zeer tevreden. Duidelijke site, snelle en correcte leveringen.

snelle levering ! erg fijn.

Zondag besteld maandag in huis, leuk assortiment. 1 zaadje was niet ontkiemd, maar er wordt meteen en nieuwe gestuurd., kortom goed geregeld.

Snel bezorgd, netjes verpakt en duidelijke instructies

We zijn nou een week verder en ze zijn alllemaal ontkiemt en de dames hebben er zo te zien zin in.

De verzending duurde helaas langer dan de bedoeling was maar de klantenservice was vriendelijk en handelde snel. Zeer tevreden.

Super zaak

Voorlopig is het zaadje amnesia haze nog niet ontkiemd, de andere gelukkig wel :)

Immer alles angekommen was ich bestellt habe.

Dutch Headshop, ist verlässlich. Die Ware die man bestellt hat kommt schnell und zuverlässig an. Die Produkte sind auch ganz gut, also eig keine Zweifel beim Bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schnelle Abwicklung der Bestellung - einfach perfekt!

Die Bestellung wurde sehr schnell abgewickelt und der Kontakt war stehts vorhanden. Über jeden Status wurde sofort informiert. Einfach perfekt! Ich bestelle wieder!

Makkelijk besteld, Snel geleverd.....Prima

Goede Qualiteit Truffels voor een goede prijs. Snel geleverd ,Net verpakt .

Nich nicht getestet

Ich habe meinen Tee noch nicht getestet, aber die Lieferung war sehr schnell, dass kann ich schon mal sagen

Alles is top!

Bestel alleen maar hier,heb alleen maar goede ervaringen al jaren.

Goede zaadjes

Goede zaadjes en snel bezorgd

Zeer goed en snel geleverd.

Vlot en goed afgehandeld

Ik kon snel vinden wat ik zocht en het is vlot en correct afgehandeld

Snel geleverd!

Handige uitleg en startsetje bij de zaadjes!

Parfait rapide

Parfait livraison rapide

Hier kan je gerust kopen, prima toko!

Snelle levering en ook niet geheel onbelangrijk de zaadjes komen uit! Prima geleverd met zelfs een koffiefilter zakje en instructie om te ontkiemen. Fijne winkel

Beste WEBHeadShop ter wereld

Ik heb bij veel verschillende webshops besteld in deze branche maar DUTCH HEADSHOP is de beste online shop die er is. Goede kwaliteit producten tegen een betaalbare prijs. En de service is beyond words. Had verkeerde type product besteld en dit ook nog rondom koningsdag een belletje gedaan naar Floor en pakt dit meteen kundig en professioneel op en draagt zorg dat ik het juiste product krijg geleverd. Mijn dank is groot en bij deze hebben jullie een vaste en trouwe nieuwe klant er bij! Chapeau @ Floor & hele team van Dutch Headhop ❤️ keep up the good work groet Tim

Alles bestens. Nur zu Empfehlen ❤

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastisch, goede service, mooie zaadjes.

Bedankt.

Einfach gut

Es läuft alles so wie es laufen sollte. Perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel,veel keuze,en vooral vriendelijke reacties op vragen......

Machtige webshop!!!

Schnelle Lieferung. Top Qualität

Alles super gelaufen.

Geweldige service

Bij alles wat ik besteld heb, is de kwaliteit goed . Zelfs als ik ‘s avonds iets bestelde , Was het er de volgende dag . Dit vind ik toch wel heel geweldig . Ik zeg niet dat het altijd gebeurt, maar wel regelmatig . Ze hebben een ruime keus en je kunt er goed slagen .

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB