Beste

Top Service , schneller Versand und 1A Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super webshop, snel en kwalitatief goed!

Heb 5 mooie zaadjes gekocht die tot dusver bijna klaar zijn met bloeien, eerste keer dat ik dit probeer en de webshop maakt het een leuke en makkelijke eerste ervaring: hersluitbaar zakje met koffie filter om te ontkiemen, en een steekkaartje om de naam van de plant op te noteren, en dat alles voor een nette prijs. Erg tevreden, en tot de volgende bestelling! (Momenteel high van m’n eerst gegroeide grammen ooit)

Helpen je echt goed.

Ik ben nogal onervaren maar krijg alle tips die je nodig hebt. En op alle vragen kreeg ik antwoord. Dus niet ja he hebt besteld zoek t maar uit , nee netjes alle hulp gehad. Bedankt daarvoor .

Alles is super snel bezorgd het kwam de volgende de dag al aan en dat had ik niet eens verwacht alles was goed ingepakt en alles werkt perfect

Perfekt

Alles lief komplikationslos. Schnelle Lieferung, gute Verpackung. Es werden auch viele hilfreiche Informationen gesendet. Vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg klantvriendelijk, bij een probleem of vraag krijg je snel antwoord of een oplossing. Prima kwaliteit zaden, nog nooit één gehad die niet ontkiemt. Snelle en discrete verzending, zeker een aanrader!

Ontvangen met kapotte batterij

Jammer genoeg toegekomen met batterij die niet oplaad.

Goed snelle levering

Daags ervoor besteld de dag erna al in huis

Snel binnen

Was snel binnen de uitleg was goed enkel zorg wel dat al je zaadjes in de cirkel te zien zijn

Betrouwbaar en transparant

Mijn eerste kweekset wilde niet goed starten en de oogst was matig van de eerste vlucht. Contact opgenomen en er werd mij uitgelegd dat het een levend product betreft. Daarom niet gestopt, maar mij netjes aan alle protocollen gehouden en ja hoor. uiteindelijk 4 succelvolle vluchten waar in totaal bijna een kilogram verse paddo's uit is gegroeid... Ik heb dit jaar dan ook nogmaals een kitje besteld ;-)

Erstkunde ohne Erfahrung

Da dies meine erste Erfahrung mit einem Cannabisshop ist und ich aus 5 im Internet gefundenen euch ausgewählt habe sollte meine Meinung über euch zum Ausdruck bringen. Die Lieferzeit, Verpackung usw. waren Top. Wenn er jetzt noch so wächst wie ich das möchte, habt ihr einen weiteren Kunden. Danke

geen groene vingers

Jullie producten en service zijn geweldig maar ook al doe ik alles via de handleiding krijg ik nooit 100% resultaat. Ben ik de enige? Van de 8 zaadjes heb ik 3 plantjes. Nou is dat wel genoeg hoor want ik heb buren maar ik vraag het me toch af.

Vlot en correct

Correcte prijzen, geen verzendkosten vanaf een acceptabel bedrag en vlotte zending.

Klantvriendelijk

Ik ben erg goed geholpen door de klantenservice

Truffels top bong minder

Truffels waren echt super top. De pijp die ik erbij bestelde werkt niet zo goed als verwacht.

Klantenservice groot geschreven

Tot nu toe was alles prima. Wij kijken nu wat er uitkomt. Bedankt voor de goede service.

Snelle bezorging, top kwaliteit

Discreet en snelle levering

Wäre ist nicht angekommen

Kann die Ware nicht beurteilen ! Da sie nicht angekommen ist und auf E Mail nicht geantwortet wird

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Gute Auswahl und sehr schneller Versand. Freundliche Mitarbeiter, die schnell qeiterhelfen können.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles was correct inorde en de levering was ook snel

ok 3/3

now growing ...

Schneller Versand und Super Preis

Habe innerhalb von 3Tagen die Flüssigkultur im Briefkasten erhalten und war super zufrieden weil alles reibungslos lief. Warte jetzt nur noch dass meine Körnerbrut mit den Myzellen besiedelt ist und kann loslegen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

fijne site, snel levering en snelle bloeiers :)

Snel levering, goede uitleg en advies

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB