Heldere webshop en vlotte verzending.

Heldere webshop en vlotte verzending.

Kwalitatieve service

* Dank zij de kwalitatieve CBD-producten en medicale canabis heb ik in een jaar tijd mijn psychofarma al voor de helft kunnen afbouwen. * Duidelijke informatie en uitleg over ieder product. * Vlot contact bij telefonische vragen.

Prima service en snelle levering

Klantenservice is zeer behulpzaam bij problemen. Levering netjes en snel.

Uitstekende zaden

De zaden die ik hier koop … komen binnen 3 dagen uit … perfecte zaad kwaliteit

Ik had bestelling al dag erop binnen.

Vandaag ontvangen, PostNL was weer is op zn best. Not. Netjes verpakt, goed te volgen via track en trace. Veel keus. Ga hier zeker weer bestellen. Thans DHS

Goed en snel

Snel geleverd nooit problemen gehad

Als ik vandaag wat bestel is het vaak de volgende dag al in huis.geweldige sevice

Heel compleet, ook voor de beginner

Ik heb een home grow set gekocht met twee zaadjes, omdat ik sativa gebruik om beter te slapen. De set voorziet in alles om te ontkiemen, groeien en oogsten. Daarbij wordt in de handleiding duidelijk uitgelegd welke stappen je moet doorlopen en wanneer je naar de volgende fase gaat in het groeiproces. Ik heb totaal geen groene vingers, maar zelfs mij is het gelukt om een beginnend plantje in de vensterbank te hebben. Daarbij vind ik het ineens leuk om dagelijks voor een plant te zorgen. Dat is ook nieuw ;-)

G oed

Zeer sneel

Beste Qualität der Growkit

Ich habe den Growkit für mexkanische Pilze gekauft. Die Lieferung war prompt und mit der Anleitung wie man die Pilze betreut hatte ich nach ca. 14 Tagen eine richtige große Ernte von ca. 20g (getrocknet). Ich kann den Shop nur weiter empfelen!

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit puurpijp , goede prijs en snelle verzending. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de status van je pakket

Top bedrijf

Altijd optijd met leveren ruim assortiment top bedrijf

Schnelle Lieferung und sehn gut aus, mehr kann ich noch nicht sagen.

Guten Tag ich bin mit der schnellen Lieferung sehr zufrieden, aber leider fehlen die Klammern beim Set.

Kwaliteit, snelle levering en dus betrouwbaar.

Zie mijn eerste omschrijving

Goed en snel

Snelle levering Goede producten

Snel geleverd, top class service, netjes ingepakt, enorm groot keuze, en een enorm vriendelijke klantenservice. De enige echte smartshop van Europa. Echt niet te missen.

Schnell und zuverlässig. Gute Qualität

Sehr zu empfehlender Shop

Schnelle und problemlose Lieferung meiner Bestellung.

Hätte 5 Punkte vergeben, aber dann wäre nach oben kein Raum mehr für Verbesserungen frei gewesen.

heel goed

Mijn ervaring is heel goed, goede uitleg en snel verstuurd,alles net je opgevolgd en mijn plant staat er geweldig bij Ik ben zeer happy met jullie, en het klinkt raar want ik ben 72 maar vind de plant zo mooi en ruikt heerlijk, de oogst is voor mijn zoon heel veel dank aan jullie

Top shop

Ik kan zelf niet draaien en haal me cones all hier tijdje top kwaliteit en top service Vriendelijke groeten lars

Große Auswahl, schnelle Lieferung, leider noch keine Ernteberichte

Immer wieder gern

fast and reliable

I shopped here several times and I can absolutely recommend here. Good variety of products and fast delivery. I can definitely see myself coming back.

Einfach perfekt

Sofortiger Versand nach Bezahlung Sehr kompetent und zuverlässig