goed en snel

goed en snel verlopen en mooie beloftes

Ik ben niet aan het trippen, Dutch Headshop is een goeie.

Snelle verzending, geen gezeik zoals het hoort.

Snel bezorgd! Goede service en topkwaliteit.

Gute Kommunikation

Schnelle Lieferung

Prima producten

Werd op deze shop geattendeerd door een vriendin. Ik zocht wat en vond ook waarbij het bestelde eenvoudig ook over grenzen geleverd wordt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede webshop en snelle levering

Snelle levering. Goeie service

Deze bestel ik zeker nog

Prima service, en snel.

DHS is perfect alleen continu problemen met bezorgdienst

Bezorgdienst levert bestellingen (open breken, noet op afleveradres etc.) slecht af en dit wil je juist niet met bestellingen vanuit DHS.

good

easy to choice fast shipping good information product ok

Snelle betrouwbare webwinkel

Ik moest een paar items snel hebben, voorraad strekte en had het pakketje ook erg snel binnen. Werd netjes op de hoogte gehouden betreft de status van het pakketje. Al om al super nette service!

Zuverlässige, schnelle Lieferung

Viele nützliche Informationen auf der Homepage, ein (jedenfalls für mich) breites Angebot in guter Qualität, flotte Lieferung - deshalb habe schon mehrfach bestellt.

good fast delivery

good fast delivery

Fijn

Ik ben nog niet erachter gekomen of het product zal werken maar de snelle levering en netheid daar ben ik heel erg tevreden over!

A

Sehr zufrieden

Keimen gut, auch der Versand war schnell

Ware und Lieferung top

Alles super, schneller Versand und vernünftige Ware.

Alles perfekt.

Gute Qualität, schnelle Lieferung, sehr nette Kommunikation. Immer gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

duidelijke instructies. veel info op de site. Alle zaadjes gekiemd . so far so good .

Wereldreis :)

**"Een avontuur met een happy end!"** Ik besloot om wat producten te bestellen bij Dutch Headshop. Alles ging soepel, totdat ik een bericht kreeg dat mijn pakket door drukte iets later verzonden zou worden. Geen probleem, dacht ik, ik ben een geduldig mens. De volgende dag kreeg ik netjes een track en trace code. Maar na vijf dagen stond die code nog steeds op "onderweg". Het leek wel alsof mijn pakket een wereldreis aan het maken was! Na zeven dagen besloot ik toch maar eens contact op te nemen. Ik verwachtte een lange wachttijd en veel gedoe, maar tot mijn verrassing werd alles direct geregeld. Twee dagen later stond mijn pakketje eindelijk op de stoep. Het voelde alsof ik een schat had gevonden na een lange zoektocht! Al met al, een beetje vertraging, maar de klantenservice was top en het eindresultaat was precies wat ik nodig had. Bedankt, Dutch Headshop, voor dit kleine avontuur!

Prima service komt afspraken na

eerste aankoop bij Dutch Headshop gedaan. Kwam netjes op tijd zoals afgesproken.

Levering binnen 24 uur in discrete verpakking.

Preis/ Leistung stimmt nicht

Von 10 Samen sind nur 3 gekeimt davon 1 männlich Reklamation sei bei Eigenmarke möglich Bestelle dann woanders

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Betrouwbaar en snelle verzending

Zoals het hoort!

Fijne webshop

Klantenservice heeft mij goed geholpen. Goede kwaliteit

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB