Fijne afhandeling nadat DHL mijn zending na 2 dagen weer retour zond

5 voor Dutch Headshop, 1 voor DHL Na verzending van het pakket, heeft deze 2 dagen bij het DHL servicepunt gelegen. DHL besloot op eigen gelegenheid om het pakket retour afzender te sturen omdat de eigenaar van het servicepunt gedurende t weekend met vakantie was. Nadat ik contact zocht met Dutch Headshop hebben ze de situatie snel en goed opgelost.

Realiteits veranderend

Ik heb all vaak bij Dutch Headshop bestelt, omdat ze keer op keer het product snel en discreet leveren en naast deze betrouwbaarheid zijn de huismerk truffels geweldig scherp geprijsd en een kracht waar niet mee spotten valt. Dus ik met vele heerlijke truffel trips achter de rug ze niet iets anders dan 10 sterren geven.

Parfait de la commande à la livraison

Tout est clair, net et précis. Produits de qualité

Uitstekende klantenservice. Is er iets mis? Je krijgt snel en vriendelijk antwoord, en ze lossen problemen snel op. Ruim assortiment en altijd scherp geprijsd.

Perfect en snel zoals altijd

Snelle en perfecte levering zoals altijd

Super en fantastische klantenservice!

Toen ik problemen had met een aansteker die ik er had besteld werd dit keurig opgelost, ik kreeg mijn geld terug en kon de aansteker houden. Echt een super klantenservice!

Altijd goeie snelle service en mooie prijzen

Vanaf de eerste bestelling tot heden goede snelle service

Vlug en correct

Amazing products!!!

First time order, everything went perfect, the products are perfect!

Super makkelijk

Als een gesmeerde machine Zo werkt het Erg blij mee

Schon mehrmals dort bestellt und nie Probleme gehabt.

Selbst als mal ein Artikel von meiner Bestellung nicht Lieferbar gewesen ist war es problemlos möglich Kontakt über Whatsapp aufzunehmen und ein Ersatz Produkt zu wählen, der rest Betrag wurde Anstandslos erstattet!

Top top

Snel en altijd correct geleverd

Nooit een probleem , raad het iedereen aan

Bijna in een keer goed

Levering was niet compleet, maar ze hebben het snel en efficient opgelost, opmerking voor langere levering vanwege voorjaarsdrukte maar halverwege juli wel van de site ;-)

Goede spullen , goede prijzen

Als ik wat nodig heb kijk ik altijd eerst bij ‘ Dutch’ , altijd goed spul en goede prijzen ! Heb altijd mijn groentela altijd goed gevuld .

Snel,informatief

Goeie service.

Gewoon super goed

Altijd alles op tijd geleverd en zelfs als er een klacht is waar ze niks aan kunnen wordt er een oplossing gevonden zie jij niet vaak meerb

Goede service en informatie

Prettig

Alles Top gelaufen 100% Keinquote Top

Immer wieder gerne

Nice and fast

You could have another payments metods.

Bought growkit shroomies

Awesome Nice they delivered order now they got good stuff

Ha lieverds!!

Ik heb er nu twee keer zaadjes gekocht en voeding, hartstikke goed hier! Ontkiem garantie klopt helemaal, en daar ook echt super blij mee. Ook krijg je een heel mooi instructie boekje dat stapsgewijs uitlegt hoe je het allemaal moet doen, da's toch geweldig!? Je krijgt er ook een koffie filter bij om ze te ontkiemen. De website is super fijn en ziet er erg professioneel uit, ik vind de art van de website ook super vet. Al om al, een onwijs fijne webshop, levert wat ze beloven, en de prijzen zijn betaalbaar! Zeer zeker aan te bevelen. Dank je wel lieve mensies, ik ben super blij met mn plantjes! <3

Goede kwaliteit, goede levering

Deze laatste zending kwam weer in mijn brievenbus, zoals verwacht, dank. Als deze net zo goed zijn als de vijf van vorig jaar, ben ik heel tevreden. De laatste van die zaden is zojuist ontkiemt, prima kwaliteit dus.

Een paar keer gebeld en elke keer weer perfect geholpen Ze denken mee, kijken mee Zeer vriendelijk en professioneel personeel Die weten waar ze het over hebben Vandaar de 9

Altijd correct

Altijd correct en snelle verzending

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB