Je besteld en je rookt

Koop mij doos(50) rol bladjes, en je best goed voor jaar!!

Prima zaadjes

Zeer tevreden over de kwaliteit van de zaden

Prima service, en geweldige tips.

Zo binnen, prima

Betrouwbaar,discreet en snel.

Goede service.

snel geleverd

op voorraad wat ik zocht en snel geleverd. top.

Die Box war gesprungen und kaputt.

Bitte melden Sie sich dringend per Email bei [email protected] damit ich eine neue Box erhalten kann, denn meine war komplett gesprungen...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

In 1 woord geweldig

Netjes snel bezorgd en super tevreden mee

Vertrouwd én tot in de puntjes geregeld!!!

Op 27-5-2024 om 19:49 schreef Henny Prozée: Hey Ricky Bedankt voor de wel héle snelle verzending!!! Én bedankt voor het begeleidend schrijven wat het kiemen betreft, het klopt allemaal. Maar de zaden staan al boven de grond, de hoesjes zijn eraf, het zijn reeds zaaielingen. Het zijn zéér krachtige zaden, Dutch Headshop is de eerste waar ik tevreden over ben!!! Ik ben een ervaren kweker, legaal bejaard, van mij krijgt Dutch Headshop direct de Hoofdprijs voor kiemkracht én service. Groeten uit Drachten. Henny.

Sehr Zufrieden

Passt bis jetzt alles gut. aber ein bisschen teuer. Schönen Tag!

Goed webshop

Zoj hebben grote aanbod en kwalitatief goed producten. Verzending was snel.

kwaliteits producten

Aanwijzingen voor ontkiemen goed opvolgen. 100% rsultaat

Kwaliteit en top service

Goeie producten aan een goeie prijs met telkens bij elk product een meer als goeie beschrijving van het product. Wat meer te wensen

Goede zaadjes en fantastische klantendienst

Ik kocht 2 huismerk zaadjes die geleverd werden met een ontkiemsetje. Jammer genoeg kwam één van de twee niet uit, gelukkig heb ik met de ontkiemgarantie een nieuw zaadje opgestuurd gekregen.

Goede kwaliteit snel geleverd

Dutch hesdshop verkoopt goeie producten voor een redelijke prijs. De producten werden ook snel geleverd.

Teleurstelling

Met een vriendengroep van 7 man hadden wij 4 verschillende truffels besteld bij jullie. Ieder had 10 a 12 gram genomen van het soort welke we wilde, tot onze grote teleurstelling hebben we allemaal niet de gewenste (hebben de truffels besteld n.a.v. de uitleg per dosering & 'beloofde' visuele effecten) ervaring gehad. Geen van ons heeft de effecten ervaren die bij de omschrijvingen staan.

Niet best

Er is maar 1 zaadje op gekomen, dat vind ik nogal mager.

Snel geleverd 100% ontkiemd

Snel geleverd 100% ontkiemd

Een 8 moet nog uitvinden of het gaat lukken

Het eerste zaadje mislukte het 2 zaadje kwam wel uit de andere bewaard voor eventueel een volgende.

Sehr rasche und damit erfreuliche Ankunft meiner Bestellunges könnte eine Betriebsanleitung beiliege

Bestellung ist für mich optimal gelaufen. Unerwartet rasch!!!

Expensive and slow

- Afterwards I noticed: Very expensive (31% above a cheaper competitor) - Inconvenient payment (in my case: bank transfer only) - Not really fast in sending, still ok though (1 week) - Packaging standard below average: 9 bottles of fertilizer thrown into a box, no filling material, products dirty/sticky (with fertilizer on the outside)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Slecht

Ik dacht neem een klein beetje 5 gram. Maar niks geen effect. Ja alleen dat ik me heel ellendig en alleen voelde

Service rapide

Très bien

Alles super geklappt

Von Anfang bis Ende alles perfekt

Uitgebreid assortiment en oog voor de klant

Dutch Headshop biedt een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten en onderscheidt zich door de zeer klantgerichte informatievoorziening. Voor mij de go-to shop voor advies en oplossingen.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB