verassend snelle levering

ik was erg verrast dat de levering zo snel was!!!!

Klasse Service

Tips und Anleitung für alles, was man braucht, schnelle Lieferung, alles weitere zeigt sich nach der Ernte :)

schnelle Lieferung

hat alles gut geklappt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering

Alles bestens.

Es war meine erste Bestellung bei "Dutch Headshop". Sie wurde umgehend bearbeitet, die Lieferung erfolgte nach wenigen Tagen - also ausgesprochen gute Erfahrung. Die eingepflnazten Samen keimen bereits sichtbar. Also alles bestens bislang. Jetzt warte ich Wachstum und Ernte ab und hoffe, daß die fünf Sterne ihre Richtigkeit haben. Beste Grüße und vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Beste adres voor je wietzaadjes

Ik bestel hier al jaren. Altijd netjes verpakt ern op tijd geleverd. Zaadjes zijn van goede kwaliteit.

toujours au top !

toujours au top !

Alles bestens, bin sehr zufrieden.

Ich kann noch nichts genaues sagen, ist Neuland für mich und muss erst meine Erfahrungen sammeln.

Goede service en instructie

Goede service en instructie

Goede zaden snelle levering

Koop al een paar jaar mijn zaadjes bij dutch headshop en kan zeggen dat de zaadjes zeker van goeie kwaliteit zijn, komen elke keer weer mooie en lekkere planten uit, zeker een aanrader voor al je zaden

Producten altijd goed geen klachten. Goede service.

Uitstekend voedingsmiddelen

Plagron levert kwaliteit en bij deze zaak is dat scherp geprijsd. Meermalen besteld vanuit Denemarken en telkens opmerkelijk vlot en vol service gebracht.

Leuke winkel veel aanbod

Goede cones leuke winkel

snel geleverd goede prijs

snel geleverd goede prijs, klantenservice ook goed geregeld! top!

Supersnel bezorg

Alles werd supersnel bezorgd. En alles zat goed verpakt.

goed contact, zeer snelle levering

Telefonisch te bereiken, zeer snelle levering, goed verpakt, alles duidelijk omschreven. Nu wachten of de plantjes opkomen en wat de opbrengst is

Ware verspätet

Kann nichts sagen ware nicht daa

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

tolle Ware- schnelle Lieferung - umfassende Informationen

tolle Ware- schnelle Lieferung - umfassende Informationen

Enorm goede service

Had een slechte kit of toch iets behoorlijk fout gedaan en dat heeft geleid tot suboptimale gevolgen. Ik ben eerlijk geweest en ze hebben mij een nieuwe opgestuurd. Echt sterke service. Nu het product nog verkennen maar het moet wel goed zijn met al de positieve reviews. Misschien doe ik die ook nog wel productspecifiek. Vele malen dank! DHShop

Gewoon top

Super, snelle levering

alles prima

...

Super Samen sehr schnelle Keimung

Alles super! Gerne wieder!!!

Perfekt!

Schnelle Lieferung, gut verpackt. Habe 3 Pflanzpakete unkompliziert gekauft. Die Verpackung war sehr professionell und stabil. Alles ist gut erklärt und durchdacht. Jetzt liegt es nur an mir.

Fantastisch!

Ik belde voor een paar vragen en ze namen de tijd om het me duidelijk uit te leggen en ik kreeg vervolgens ook nog een mail met informatie fantastische hulp en heel klantvriendelijk!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB