Lieferung schlecht

Man bekommt keine Sendungsverfolgung wie weit die Bestellung ist zur Zustellung. Und die Lieferung dauert einfach zu lange.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schnell bestellt,schnell geliefert1

Keinerlei Probleme.Bestellung einfach und schnell erledigt.Selbst bei letzter Bestellung,die sich verzögert hat,kam eine Entschuldigungs EMail,das sich darum gekümmert wird.Also alles bestens.Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Diskret, professionell, sehr zu empfehlen

Wie immer eine schnelle aber trotzdem sorgfältige, diskrete und professionelle Auftragsbearbeitung!

Unkompliziert und problemlos

Habe schon die zweite Bestellung dort bekommen...Keine Probleme mit der Bestellung gehabt und auch relativ kurze Wartezeit. Falls mal eine Lieferung Verzögerung hatte wurde es auch gleich mitgeteilt. Toller Service..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, snelle levering, mooie producten, handige website

De titel zegt het meeste. W.b.t. de website die is erg overzichtelijk en duidelijk, daar staat ook genoeg informatie op over de producten en hoe er mee om te gaan. Mega uitgebreid en super duidelijk. Dat is wat je wilt als je met deze producten aan de slag gaat.

I ordered a pack of raw with bank transfer. They were really specific about the payment method and help me a lot cause was really easy to understand. The pack I order on Thursday arrived at home on the next Monday, and I made it from Italy.

Overzichtelijk, prima service

Snelle levering en goed product

Goede service en begeleiding! Kickse produkten.

Ik vind het supertof dat je na de bestelling ook stap voor stap begeleid wordt... wat kan er dan nog mis gaan? Ik heb al vaker in het verleden iets besteld en de service is altijd top... Snelle levering ook. Bedankt hiervoor. Ik kan niet wachten totdat mijn sprirituele reis weer eens kan beginnen!!! Jullie maken het mogelijk.

Ik ben klaar voor de zomer prachtig zaad snel geleverd

Ik heb er vertrouwen in dat ze mooi gaan groeien. En super snel geleverd vooral ik heb er zin in . Ik heb nu voor de tweede keer bij jullie besteld ik word er blij van foto's volgen nog als ze verder zijn

Alles ok en zeer snel geleverd top

Zeer giede en snelle survice

Zeer goede en snelle survice Ook toen ik mijn huis nummer was vergeten waren ze erg snel met mailen zodat ik mijn huis nummer terug kon sturen on vervolgens mijn pakket nog snel te verzenden

Uitsluitend

Snelle en verzorgde levering

Snel en vlug geleverd

Snelle service en top quality!

Goede kwaliteit zaden en mooie duidelijke uitleg! Al ruim 40 jaar self-sufficient outdoor raggamuffin! Deze webshop tot nu toe nog steeds de beste in quality service en snelheid!!! Aanrader!!!

Topservice

Mijn bestelling was de volgende dag al bezorgd, helaas was deze bij de bezorging kapot gegaan. Klantenservice gemaild en dezelfde dag nog hadden ze een nieuwe verzonden. Kan niets anders zeggen dan 'wat een topservice', ga zo door.

De bestelling was vlug geleverd

Spijtig dat ze geen kratom naar België versturen vanwege de wetgeving.

Snel goed en communicatie verliep prima

prima geregeld

alles helemaal okay

Top Service, schnelle Lieferung, super Ware

Top Service, schnelle Lieferung, super Ware

Goede en snelle levering

Ik heb zaadjes besteld waren goed, maar ook de levering was snel. Heb ook keer zaadjes gehad die het niet deden kreeg gelijk nieuwe opgestuurd gratis zonder enig enkel probleem

Hele snelle levering, goeie prijs en top spullen. Heb al diverse kennissen doorverwezen! Een aanrader!

Super makkelijk bestel proces. Top kwaliteit product.

Erg goed

Goede producten.

Guter Service und übersichtliche Homepage

Die Bestellung verlief sehr schnell und reibungslos. Nach 1 Woche traf die Lieferung bei mir zu Hause ein.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB