Verhältnismäßig schnell. Sehr zuverlässig. Gute qualität. Immer wieder gerne.

Bisher hatte ich keinen Anlaß zur Beanstandung. War alles immer top.

Top Service, Top Beratung

Sehr sehr zufrieden, wenn jetzt noch die Samen wie beschrieben aufgehen, dann haben sie einen weiteren sehr zufriedenen Kunden gewonnen der auch weiter empfiehlt

Goede snelle levering en uitstekende tips

Goede snelle levering en uitstekende tips

Als beginner kan ik dit aanraden

Duidelijke instructies , snelle levering. Ik heb echt een goeie ervaring met dit pakket. Eerste zaadje ontkiemt en er heeft zich een dikke wortel gevormd in de ontkiemfase. Ik ben tevreden en het is leuk om te zien hoe je plantje groeit. Ook handig om direct de potgrond en zak te hebben. Ik ben benieuwd naar de verdere fase. En om de voedingstabletten toe te dienen. Als beginner kan ik dit pakket zeker aanraden.

Topzaad

Superservice snel en betrouwbaar

Uitstekende service en snelle afhandeling!

Ben erg onder de indruk dat t allemaal kan!

Prima prijs, snelle levering

Ik koop mijn benodigdheden altijd bij jullie en het bevalt me uitstekend

Uitmuntende service- supersnelle levering

Overzichtelijke en duidelijke website, goede voorlichting, supersnelle levering Een prima kwaliteit

Snelle levering, goede service

uitstekend

keurig netjes verpakt, en snel diskreed verstuurd ik wil geen andere winkel meer Toppie hoor, ga zo door vrienden

Prefect servers. Geen bezorgen kosten mooi product.

Goed binnen 1 dag product in huis .servers oke. Kom zeker terug voor volgende bestelling Gr johan

Alles super

Perfekt

Alles bestens

Hallo Dutch Team, eure Homepage ist sehr übersichtlich auch für Anfänger top die Bestellung und Lieferung diskret und schnell danke immer wieder gern.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Overzichtelijk, goede service en duidelijke uitleg en snelle verzending.

Gewoon goed!!!!

Snelle levering en zelfs 4 zaden extra. Helemaal top dutch headshop.

Uitstekend producten

Goede kwaliteit en snelle service

Still waiting.

Still waiting for my order.

• Would you recommend us? No

Truffels met korting gekocht.

Ik had de hawaiian truffels gekocht en ze waren in de aanbieding omdat ze tegen de datum aan waren. En ik merkte dat de truffels niet de gewone sterkte die ik van ze gewend ben. De trip was niet zo mooi en diep als ik verwacht had van deze truffels. Ik heb ze vaker gehad en deze trip was echt de minste. Dus ik neem geen truffels die tegen de datum aan zitten. Normaal trip ik de pan uit en ben ik voor zo'n 4 tot 6 uur onder de pannen maar dese keer was het algehele gevoel minder en na 2 uur was het wel klaar. Afgezien daarvan kan ik met mijn ervaring deze truffels toch altijd wel aanraden als je een echte dikke vette trip wilt hebben waarbij het kan voelen alsof je wordt gelanceerd het universum in.

Excellent

Great items, great customer experience and safely/securely shipped.

Goede producten voor goede prijzen

Mijn eerste bestelling bij deze winkel was al een jaar of 15 geleden, nu nog steeds scherpe prijzen en een goed aanbod.

Prima zaak

Prima zaak en snel geleverd

Goede producten.

Discreet en sn3l geleverd

Alles gut, immer wieder gerne.

Alle Bestellungen klappen reibungslos und der Versand, ab Zahlungseingang, ist auch sehr schnell. Die Päckchen sind unauffällig. Auch euer telefonischer Support ist super freundlich und hilfsbereit. Also alles Bestens.

Snelle levering, duidelijke beschrijving

Snelle levering. Duidelijke omschrijving. Nu begrijp ik ook waarom een tourch aansteker word aanbevolen. Dat wordt volgende investering dan.

Zaadjes zijn snel bezorgd

.ijn ervaringen tot nu toe zijn zeer goed ye noemen. Ik bestel al langer met deze webshop en klantenservice is ook zeer adequaat. Bij vragen of bv t niet opkomen vd zaadjes word er zeer snel en goed gehandeld

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB