Alles naar tevredenheid

Ik heb mijn bestelling vlot ontvangen. Ook goede instructies. Ben benieuwd naar de oogst..

De dag na me bestelling was het pakketje er al. En de dag erna de rest van me bestelling (dat kwam omdat het niet voorradig was) echt top service en super levering tot de volgende keer.

Snel geleverd en goede producten.

De bestelde producten na 1 werkdag al in huis. Goede verpakking en de bestelde producten zijn naar wens. Ook de webshop is uitstekend met veel informatie en tips voor de beginner.

Redelijk geprijsd, correcte levering

Correct bedrijf.

top!!

snelle levering, alles is goed verpakt en top producten

Mooi pakket, miste wat onderdelen

Mooi pakket, maar geen gebruiksaanwijzing en geen paperclips, die wel nodig zijn.

Gebruiksvriendelijk en snel bezorgd

Bestellen op website ging super makkelijk. Door de uitgebreide filters te gebruiken ook snel naar hetgeen je zoekt. Bestellen was een fluitje van een cent. Safe en volgende dag al bezorgd.

Supersnelle levering

Ik had ‘s avonds rond 8u besteld en de volgende dag had ik te de goederen al in België. Supersnelle en verzorgde levering. Als ik nog goederen nodig heb kom ik zeker terug naar de Headshop.

Altijd goed

Bestel hier al jaren en altijd goede producten

Prima en snel geleverd

Na bestelling zeer snel de order ontvangen

Sehr guter Service

Top Laden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

de website is super,de service ook !!

mijn bestelling was volledig in orde,de levering(stijd) ook dikke merci

top !

meestal de dag erna reeds geleverd bij DHS ! ben fan van de huismerken. steeds een mooi resultaat ! doe zo verder boys and girls !

Snelle bezorging, Producten zijn goed, 2x al besteld in week tijd en de volgende ochtend al in huis. Alleen de site is best ‘traag’ voor m’n gevoel met laden etc. Niet heel hinderlijk maar misschien wel een aandachtspuntje. Cijfer 9!

Moi material ensnel verstuurd

Pakketje was goed verzorgd afgeleverd en de producten zijn zeer fijn in gebruik

Goed verpakt en vlug geleverd goede product en Dus perfect.

tout s'est parfaitement déroulé

tout s'est parfaitement déroulé

Zoals gewoonlijk prima service en vlug geleverd. Zeker aan te bevelen !

Ruim assortiment, voorradig, hoeveelheidskorting. Jaren klant al en nog steeds even tevreden, ik raad de site aan ! Vlugge levering trouwens.

snel, overzichtelijk, uitgebreid assortiment

goed, alleen de website was wat traag en een van de kokers heeft barsten opgelopen bij bezorging

Goed product goede service

Goede service, snelle levering, heel klantvriendelijk!

Matige klachtafhandeling

Order geplaatst voor truffels ivm microdosing en andere producten om order aan te vullen voor gratis verzending. Order netjes volgende dag geleverd enkel ontbreken de truffels en zaten er weedzaden in de order. Na melding netjes reactie gehad dat het opgelost wordt maar een week later nog niets ontvangen. Ik bestel altijd bij deze webshop en was zeer tevreden maar nu al een week niet kunnen microdosen. Jammer dat ze een klacht niet snel afhandelen.

Erg tevreden met dutch headshop. Ik heb truffels van mc microdose besteld en deze schimmelde al na +- 2 weken na openen. Dit had ik al eerder ondervonden bij het zelfde product. Na een telefoontje is dit netjes opgelost. Bedankt voor de goede service!

Favourite Online Shop of this Kind! (:

have ordered many, many times here & was never disappointed - fast delivery, good products, great price (in comparison). i always order my grow kits here & have had many great experiences with them. they certainly have the biggest variety of strains.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en vlotte service

Een aantal zaken besteld en waren vlot en snel geleverd. Er zijn ook meerdere betalingsmogelijkheden wat zeker positief is.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB