Snelle levering en goede producten

Ik zou hier zo weer bestellen. Fijne site en de verhouding prijs kwaliteit is goed.

Prima snelle service

Prima snelle service

Zeer goed en snel in huis

Gewoon goed

Snelle en goede service!

Wat ik fijn vind aan dutch headshop is dat ze uitgebreide beschrijvingen hebben bij de producten en als je toch nog vragen hebt, ze goed beschikbaar zijn via de chat. En ze leveren snel! Ik plaatste op zaterdag een bestelling en deze werd maandag al geleverd! Erg tevreden.

Super fast shipping!

My order has arrived within 2 days! Super fast delivery and I am really satisfied!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik ben een beginner op het gebied van kweken en had enkele vragen omtrent het kweken. Dus gebeld met de Duthc Headshop. Hier ook mijn zaadjes besteld en die waren de volgende dag al in huis. Daar kreeg ik een zeer vriendelijke dame aan de lijn die al mijn vragen goed kon beantwoorden. Zij vertelde mij dat de zaadjes in de koelkast bewaard moesten worden. Dat wist ik dus niet. Doordat ik zo goed ben geholpen en geinformeerd weet ik zeker dat ik mooie planten ga krijgen. Een dikke pluim voor deze shop.

snel levering

dingen die ik heb bestelt werken top.

Koop met regelmaat producten altijd alles goede kwaliteit en op tijd verzonden.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering

Gebruiksvriendelijke website, al mis ik de Wizard. Snelle, discrete levering.

Netjes geleverd

Weltklasse, gern wieder.

Super Service, kompetent, schnell und anonym geliefert Dankeschön. Gern wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Van bestelling tot levering heeft nog geen 12 uur geduurd. Ook zeer tevreden over de adviezen en hulp die je krijgt om je product zo goed als mogelijk te gebruiken. Toppie

Snelle levering !

Dit is mijn eerste bestelling bij jullie dus ik kan nog niet direct oordelen op de kwaliteit van de zaadjes/ plantjes , maar de levering was top ! Snel en discreet alles wat je nodig hebt :) ook de informatiemails zijn niet gewoon reclamemails maar geven echt duidelijke info , tips en tricks ! Tot nu toe zeer tevreden !

Yeah.

Alles prima. Schnell, zuverlässig und liebevoll angeleitet. Keimung wie angeraten:Check. Keimgarantie:Check. Nun weiter mit der guten Anleitung. Das wird :-)

Excellent

Délais livraisons rapides, contact facile, réactivité du sav

Stipt verzorgd

Binnen de kortste keren geleverd. Deftig verpakt En alle producten zijn zoals voorgesteld Top ervaring

Top producten en snel geleverd

Happy shopping

Pro.pro and pro

Goede producten en snelle levering

Ik heb al verschillende producten van Dhs gekocht en ben er altijd zeer tevreden van geweest ook de maandelijkse blogspot zijn zeer interessant.

Powerfull

The San Pedro was comming so fast.i think 3 or 4 days i was recieve my Product. After 8 Hours of cooking my juice was ready.the taste was awful,250 ml.i was drink 40min. After one Hour i was no able to walk,and need to lie down. 8 hours i was gone....my trip was sucesfull. Now after my treatment its already one week.i was reset my brain.no weed,no alcohol,no negativ thoughts...im free.thank You sacred plant.San Pedro.thank You

uitstekende service!

De items die ik besteld had werden heel snel geleverd.

Prima geregeld, snelle levering top

Prima, aanrader

Für Neulinge sehr zu empfehlen.

Als absoluter Anfänger im Cannabisanbau fand ich dort den besten Inhalt um mich über den Gartenanbau und mehr zu informieren. Sehr gute Internetseite! Die Saat ist da und im April geht es los.

Snelle verzending

kan nog niet schrijven hoe de zaadjes zich ontwikkelen

goede service

in mijn bestelling was iets kapot gegaan. Binnen 2 dagen had de Dutch headshop hier een nieuw produkt voor toegestuurd

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB