goede service

in mijn bestelling was iets kapot gegaan. Binnen 2 dagen had de Dutch headshop hier een nieuw produkt voor toegestuurd

Zeer goed geholpen

Uitgebreid en goed advies aan de telefoon van Floor, neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen

Vaak haal ik hier mijn vloei, het is een prima webshop

Quick and reliable!

Quick and reliable!

Duidelijke en gemakkelijke website. Snelle verzending.

Uitstekend. Goede service en snelle levering. Ik zal Dutch Headshop aanbevelen aan mijn vrienden. Jim

Die letzten beiden Bestellungen sind nicht angekommen

Offenbar gab es technische oder organisatorische Probleme mit dem Onlineshop. Die letzten beiden Bestellungen sind weder bestätigt worden, noch sind sie angekommen (trotz Bezahlung)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Gewoon top

Snelle levering , kwaliteit cones top!

great

great product, came quickly

Altijd betrouwbaar

Altijd super tevreden!

Betrouwbaar en staan je snel te woord

TOP

Vandaag besteld morgen in huis in een woord topservice

Vriendelijke klantenservice!

Had de verkeerde postcode ingevoerd en de medewerker op de app was erg aardig!

Great service

First order with the site and everything was great.

Mooie producten, goeie prijzen.

Ik bestel al heel lang mijn producten via DHS. De zaden zijn prima en komen allemaal op, de niewsbrief met tips en trick is ook heel leerzaam zeker voor de beginnende kweker. Info op de site is ook echt overzichtelijk en duidelijk. Zoekfunctie si top, maar ook zeker de prijzen zijn heel schappelijk. Goede service en altijd snelle levering. Ben al een paar jaar een hele tevreden klant. Voor mij geen andere meer. Groetjes, Micha

Betrouwbare en veelzijdige firma

Ik bestel hier al jaren en ben erg tevreden. Ruime keuze, veel informatie op de site, discrete snelle verzending en professioneel

Snelle levering, goed product

Naar verwachting

Jammer ik kan geen 10 geven ... snel en accuraat dank u wel ik weet zeker dat ik ga genieten

Snelle levering, discreet

Perfecte service

Ik kon genieten van een perfecte service, alsook zeer vriendelijk!!!

Mad honey is not good - like a scam

Got the Mad Honex and it is not a good quality at all. I ordered another one from another shop and got what its said. Your mad honey is like normal honey but just really expensive. You should change or do something and get a better quality as this looks like a scam.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duidelijk, eenvoudig en snel.

Door de uitberbreide en goede uitleg bij alle artikelen goeie keuzes kunnen maken. Bestellingen zijn na maximaal 2 dagen aangekomen. Helemaal tevreden!

Product netjes en op tijd geleverd.

De werking van het aan mij geleverde product vind ik jammer genoeg tegenvallen.

Ik vond de website heel gebruiksvriendelijk. Op een vrij eenvoudige manier vond ik precies wat bij me paste. De informatie over de producten zijn heel uitgebreid en informatief. Leuke nieuwsbrief ook. Het product kreeg ik vrij snel binnen met de post. Het contact met een medewerker verliep heel soepel en snel. En ik kreeg een uitstekende instructie nagestuurd. Wellicht nog een tip: om die instructie iets eerder te sturen of kort aangeven dat deze nog volgt en wat te doen in de tussentijd. Ik heb namelijk de instructie opgezocht via de sticker op de doos en die was toch wel even anders en minder uitgebreid dan de instructie die ik een dag later per mail ontving.

Snelle en betrouwbare levering, ik ga hier vaker bestellen

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB