Bons produits et expedition rapide

Bons choix de produits originaux et prix degressifs. Je cherchais un petit joint bubbler et je l'ai trouvé a un prix pas trop cher et en plus je le trouve super mignon et pratique. Du coup j en ai profité pour faire d autres achats. Livraison en 2 jours. Au top !

een vertrouwd betrouwbare partner

snelle, correcte en verzorgde revering. een echte aanrader voor jong en oud.

Wederom netjes en snel!

Op zoek naar een alternatief voor de GreenGo filter tips van 15mm (22mm helaas niet meer verkrijgbaar) een aantal koolstof filters besteld om te testen. Bevallen allen prima! Maar voor mij springt de Purize Actieve Koolstoffilters Xtra Slim er uit. Dit omdat de filters geen plastic bevatten en de doen niets af aan de smaak van het groene spul ;-) Alleen die hippe kleurtjes hoeft van mij niet.

Glücklich sehr zufrieden

Lieferzeit Lieferung die Zucht alles war und ist gut. Bedanke mich herzlich

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gruwelijk goede kwaliteit

Ik had 2 autoflower (gorilla) zaden, ze groeiden buiten door de natte zomer langzamer dan verwacht, maar ze kregen geen schimmel of ziektes en de ruim 40 gram wiet die eraf kwam was bruut goed. Ik maakte er wietboter en vervolgens koekjes van. Nu wil iedereen mijn koekjes. Het ontkiemsetje was erg handig, jammer dat die niet standaard bij alle zaden zit.

Snelle correcte zending

De website toont wat out dated en je moet een beetje zoeken naar hoe het ingedeeld is maar het bestelproces verliep gemakkelijk.

Ruim assortiment en snelle levering

Bij hun ruime assortiment komt ook nog is een keer een duidelijke en uitgebreide uitleg per product. Praktisch alles is hier te vinden voor de doorsnee ruimdenkende en psychonouten!

Goeie service mooie spullen!

Veel besteld nooit klachten..

Snelle en correcte levering, snel in beantwoorden op mail.. Prima website, duidelijk en overzichtelijk

Altijd goede communicatie, alles netjes en optijd geleverd.

Prima.

Altijd goed

Ik bestel al jaren bij Headshop en het gaat altijd goed. Snel en goede producten.

Zeer tevreden.

Goede service.

Top service!

Ik had een foutje met mijn bestelling gemaakt. Supersnelle reactie bij het mailen en ik werd zeer goed geholpen!

Besteld en supersnel geleverd. Kwaliteit en hoe het ingepakt is is uitstekend.

Goede ervaring

Discreet en snelle levering

Well presented site

But haven't tried yet the products,waiting them to arrive

Top producten

Makkelijk om de juiste spullen te vinden, fijne prijs en de levering is enorm snel

goede kwaliteit, snelle levering

Heel tevreden van de service

Top service, altijd alles op voorraad. Super producten!

Vandaag besteld morgen aan huis geleverd.

Vlotte service binnen de 24h bestelling geplaatst en geleverd. Wat wil een mens nog meer hebben.

Betrouwbaar en kwaliteit

Alleen naar goeie ervaringen Pakje werd snel geleverd, de volgende dag al

mooie webshop

overzichtelijke webshop, discrete levering en alles wat je nodig als kweker

Snelle levering en goede uitleg over hey groeien van de planten

der Service und versand ist gut

leider geht ihr mit eurer Beurteilung auf die Nerven

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne shop

Prima service, zijn niet alleen aan het verkopen maar denken mee tot je het product thuis hebt, duidelijke en prettige communicatie.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB