Großes Sortiment und guten Service

Ich war auf der Suche nach verschiedenen Kartom Produkten und hab mich hier auch durchprobiert. Es hat meistens ca 1 ne Woche gedauert bis die Produkte ankamen, außer dieses Mal, da hatte ich es schon nach 2 Tagen in der Hand. Der Service war sehr zuverlässig und freundlich. JEDOCH haben keine der Kartom Extrakte wirklich gewirkt ( außer jetpackkratom enhanced leaf und kratom Harz)

Kwaliteit prijs is dit een aanrader vlug geleverd.

Ik ben als klant heel tevreden ook topkwaliteit.

Scherpe prijzen en goed advies

Bij vragen krijg je altijd antwoord met daarbij goed advies. De prijzen zijn scherp met snelle en keurige verzending. Ik zal hier zeker vaker mijn spullen bestellen!

Goede levering

Makkelijk bestellen via de site.genoeg keuze en netjes geleverd.

Felt a bit scammed and lied to

I ordered the Mad Honey , i received it really fast, thank you for that, but the effects are not there. I ate the whole jar slowly but nothing happened. The honey is good, but its not real mad honey. Its just ultra overlypriced honey. I dont think i will come back to buy anything else . Sorry!

Slaap lekker

Pijn? Welke pijn! Zoek en als je wil zal je vinden!

Snelle levering goede informatie, goede producten, ik ben blij.

Beste prijs en snel geleverd

Levering is gelijk de volgende dag bezorgt.

Goede snelle service

Goede en snelle service

super

Duidelijke site Bestelling snel geleverd Goed verpakt , met duidelijke beschrijving van het product en hoe te gebruiken Na de hand nog een extra mailtje gekregen met wat tekst en uitleg

snelle levering en veel keus

Zaterdagavond besteld en maandag in huis, waar vindt je dat nog

Uitstekende service

Post nl stuurde dat mijn pakketje was afgegeven. Niet dus Contact gehad met dutchhead shop en stuurde me kosteloos een nieuw pakket Tip laat het bezorgen bij een post nl punt zodat je het zeker krijgt

Goede shop

Ik heb zaadjes besteld en nieuwe voeding en het pakje werdt lekker vlot geleverd.En nu maar waxhten tot ze gaan groeien en bloeien.

Fantastic

Veloci ,puntuali,ottimi prodotti

Goede produkten en snelle levering

Goede service en snelle levering. Prima zaadjes. De capsule maker is goed, en een stuk goedkoper dan op andere sites, terwijl het hetzelfde apparaat is.

GEWOON TOP

Zoooo snel, binnen zowat 1 uur al verzendbevstiging. Nergens zo snel.

Prettig geregeld en oprijd bezorgd!

Everything as expected, no issues or fuss.

Keep up the good work!

Einwandfreier Service

Bestellung und Lieferung funktioniert unkompliziert und schnell. Keinerlei Einwände

Top geleverd!

Netjes geleverd,start om te beginnen.

Pas livré à domicile

Commande non livrée à mon adresse mais dans un point relais colis. Je ne peut pas me déplacer pour récupérer ma commande, retour à l'envoyeur... j'attend un nouvel envoi a domicile, ou un remboursement total.

Ik ben erg goed te spreken over dutch headshop

Zeer snelle levering en de producten zijn van excellente kwaliteit. Aanrader! Ga hier sowieso opnieuw bestellen.

Vliegensvlug

Vliegensvlugge levering en alles perfect ingepakt. En van het extra geschenkje waren we aangenaam verrast

Het is de perfecte shop

1715 De Trompet