Prima, snelle service

Ik heb tot nu toe alleen goede ervaring met Dutch head shop. Bestellen is makkelijk en als je ze nodig hebt, is de klantenservice goed bereikbaar.

Goede service en kwaliteits producten

Meerdere malen besteld hier altijd mooi, discreet en netjes geleverd. Ooit 1 keer een scheur in een growkit gehad. En door klanten service netjes afgehandeld. Ik bestel alleen nog maar hier.

Super service

Heel tevreden over de producten en verzending Top shop

Livraison rapide et produits de qualités

Deuxième commandes réalisée sur ce site , client satisfait .

Het ging allemaal perfect snelle bestelling en levering en veel keuze

Ben zeer tevreden

Alles ok bedankt iedereen

Goede spullen , leuke prijs.

Alles ontvangen naar wens en snel.

Producten die ik besteld heb bij deze shop zijn van goede kwaliteit. Realistisch geprijsd en worden snel verzonden. Nog nooit iets te klagen gehad. Ook niet vwb de duurdere aankopen.

super

super

Vele producten van top kwaliteit en zeer snel geleverd

Duidelijk en overzichtelijk

Alles staat duidelijk en overzichtelijk aangegeven. Alles wat je wilt weten kan je er vinden.

Dikke prima

Enige jammer was dat ik gelijk na bestelling had aangegeven dat ik teveel besteld had maar daar kon niks meer mee gedaan. Zo is de bestelling dubbel verstuurd en moest deze geretourneerd. We zullen maar zeggen dat ze ZO snel zijn dat annuleren geen optie is ;) Prima webshop met eerlijke prijzen en goed contact. Top.

the best

My webshop ever

Geen klachten, prima webshop!

Ik kocht hier een hele mooie grinder en een joint roller, werken allebei naar verwachting uitstekend, dus wat mij betreft niets mis mee. Snel bezorgd ondanks de feestdagen! En mooi geprijsd vergeleken met andere webshops!

Prima levering, jammer van de bezorging

Ik vind de levering meestal goed bij DHS, dit is niet het probleem van de DHS maar van PostNL, ze kwamen in de ochtend aan belde aan bij mij buurvrouw vervolgens heeft die het pakket weer mee genomen en de dag ernaar bij de Primera in Voorhout gedropt, en dit terwijl ik thuis was. Ik heb een klacht ingediend bij PostNL want als ik moet betalen voor levering maar ik mag het uiteindelijk zelf op gaan halen ben ik niet van gediend.

Fantastisch!

Goede en mooie ervaring met het product. Maar ook hele goede en snelle service voor als je vragen hebt!

De dag na bestelling bezorgd. Nooit een fout.

Reliable And fast

Good website, easy to command and pay, fast delivery.

Snelle bezorging

Alles was op tijd bezorgd en de producten zijn erg goed

Great

Great