Bei Dutch Headshop ist man immer schnell in der Lieferung und vor allem sehr freundlich.

Auch gute Beratung bekommt man, wenn man mal Fragen hat. Prima. Schöne Weihnachtstage und ein erfolgreiches neues Jahr wünsche ich allen Mitarbeiter:innen von Dutch Headshop !

Teleurstellend

Zakjes waren de verkeerde maat, maar dat is mijn schuld. De plastic asbak is echt Wish levels kwaliteit, en hun verkopen het een stuk goedkoper, sowieso snap ik niet dat ze een asbak maken van plastic en dan ook nog een enorm lelijke sticker erop, erg jammer allemaal

Zeer snelle levering

Super snel geleverd! Binnen 24u lag het pakketje op de mat. Top service.

De Mars Hydro TS 1000 besteld bij Dutch Headshop. Deze mocht ik meteen de volgende dag in goede staat in ontvangst nemen.

Bestellung und Versand waren ok!

Bestellung und Versand waren ok!

Perfect! Zoals altijd

Snelle levering. Excellente communicatie.

heerrrliijjkk

topppp

Uitstekende klantenservice

1o op 1o

Netjes geregeld.

Duimpie omhoog.

Na bestelling waren de producten heel snel in huis, de producten zijn allemaal van hoge kwaliteit. Een aanrader om hier zaken te kopen!

Goed en duidelijke website

Bestelling ging vlot en levering was er binnen drie dagen beter bestaat haast niet!

Tevreden

Ondanks de feestgekte amper vertraging, netjes op de hoogte gehouden en levering helemaal in orde...

Superservice, snelle reactie

De Dutch Headshop maakt waar wat ze beloven. Ik kan al lang van hun degelijke service genieten voor een eerlijke prijs.

Pünktliche Lieferung

Die Waren kam bei mir in einwandfreiem Zustand pünktlich an. Die Pünktlichkeit der Lieferung ist um so höher zu bewerten, da ich meine Bestellung in der Weihnachtszeit aufgegeben hatte.

Niks op aan te merken

Snel aangekomen, discreet verpakt, ik zeg dikke prima, vroeger kreeg je er alleen wel een aansteker bij en nu niet meer :-(

Not so Good as I expect

I would like to say that everything is ok, but unfortunately I can't. One of the products - truffles was packed in a unsealed package and after opening it turned out to be fermented, stale, with a very not nice smell. The other products seem to be ok.

• Would you recommend us? No

Service rapide et sav réactif

Tout sest très bien passé. Après un soucis avec la poste le sav m'a trouvé une solution très rapidement et à réglé mon problème

Snelle levering!

Eerst mail gehad de leveringviets later zou komen maar volgende dag was het er al !

Reliable, fast delivery, discrete

Reliable, fast delivery, discrete

Parfait

Snel en correct geleverd. Goede prijzen.

Razendsnelle levering, goede communicatie

Vrijdagavond laat besteld, zaterdag in huis.

Altijd topservice en word altijd snel verzonden geen problemen met deze webshop

Altijd delivery on time

Op tijd bestellen en de volgende dag beschikbaar. Wat wil je meer.

Correct afhandeling bestelling

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen in een vrij anonieme verpakking. Ik ben een tevreden klant.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB