Altijd snelle levering

Goed product en snel in huis

Makkelijk, snel en kwalitatief goed

Prettige vloei en tip besteld en gelijk de volgende dag in huis

Uitstekend spul

Ben er blij mee je krijgt soms ook wat gratis erbij topwinkel en niet al te duur

Ruime keuze snel geleverd

Ik heb goede ervaringen met headshop Ruime keuze en de levertijd is snel Toppie

Joli objet plutôt pour une personne

La longueur n'empêche pas le chaud d'arriver dans la gorge, trop. Goût de vernis la première fois.

Freundlicher Service und schnelle Lieferung

Wir sind schon ein paar Jahre Kunde beim Dutch Headshop und sind rundum zufrieden. Die Ware kommt jeweils gut und sicher verpackt und innert kürzester Zeit bei uns an. Gerne in einem Jahr wieder.....

Ik had mijn bestelling niet ontvangen door PostNL na een klacht daar te hebben ingediend kreeg ik maar geen reactie van PostNL. contact opgenomen met Dutch Headshop en zij hadden mij dezelfde dag nog een nieuwe zending verstuurd. Top bedrijf en reageren snel.

zeer tevreden

goede service, goed product... zeer blij met OTTO

Slechte ervaring

Ten eerste lang moeten wachten, elke dag een mail, wordt morgen geleverd tussen 8.30 en 21.30 is nogal rekbaar. 4 dagen thuis gebleven, geen pakketje. Uiteindelijk een mail dat het bij een afhaalpunt lag in Boxtel, terwijl ik in Vught woon. Ook stond erbij dat het over 5 dagen terug gestuurd zou worden naar afzender. Meteen de volgende ochtend in de auto, ja zover was het, en het gaan halen. Kwart voor 11 was ik in Boxtel, toen werd mij verteld dat de pakketten pas na 12 uur opgehaald konden worden, dus weer naar huis. Waarom staat dat er niet bij. Om 1 uur terug gereden en er stond een lange rij, gelukkig de barcode meegenomen en na lang wachten had ik mijn pakketje. Helaas zat er ook nog de verkeer de kruiden in. Ik had citroenmelisse besteld, staat ook op de pakbon, maar heb galangal gekregen, heel wat anders dus. 4 dagen thuis gezeten, 2x naar Boxtel moeten rijden, 2 uur onderweg en ook nog de verkeerde kruiden. Dus ik ben helemaal niet blij.

Leveren snel en houden je op de hoogte

Leveren snel en houden je op de hoogte

top, snelle zending

goede kwaliteit

Excellent quality and service

Products are high quality, discreet and very well packed. On any questions they answer and helping you out. Shipping was around one week to Ireland, just don't stress about tracking number, its not showing right, normal post issue, but that's nothing to do with company. I coming back for shopping in Dutch Headshop 100%. Best regards, Your Customer

Altijd goed en discreet

Altijd fijn om hier te shoppen. Alles is goed en overzichtelijk. Goede informatie en snelle levering wat ook per email, stap voor stap wordt gecommuniceerd, van bestelling tot levering.

Ruim aanbod

Een goede heldere site met veel productinfo. Een extra mail omdat het een dag later word met verzenden (geen probleem) netjes verpakt. Topverkoper

Correcte levering

agile et correct

agile et correct, mais difficulté d'avoir tout l'info pour faire la commende

Goede en snelle levering

Na de bestelling binnen 2 a 3 dagen geleverd. Tot nu toe altijd tevreden geweest met de bestellingen. Toppie.

No nonsense.

Quick.

Perfect shipping and easy order

No complaints at all. Fast ordering & delivery process! Very satisfied.

Sehr Zufrieden

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Altijd goed!

Snelle service, scherpe prijs, gewoon prima shop.

Kundenservice sehr hilfsbereit und reagiert sehr schnell auf Anfragen

Es gab Probleme beim Versandunternehmen, so dass die Ware erst 10 Tage später eintraf. Der Kundenservice hat sich sofort um das Thema gekümmert und sogar eine Neuversendung eingeleitet.

perfect en is er een probleem wordt het snel opgelost.

Alles zoals afgesproken

Altijd snelle service

Paar keer besteld altijd volgende dag geleverd

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB