Netjes op tijd!

En een cadeautje erbij. :)

geweldige service. fijne producten

heel prettig geholpen en kwalitatief goed producten. ook bij vragen staan ze elke dag voor je klaar

Snelle verzending en goed bereikbaar voor vragen. Erg tevreden en zal daar zeker weer bestellen.

Supersnelle levering Perfecte service

Alles is snel geleverd Zaadjes ontvangen ik heb het al gepland en nu nog wachten totdat het uitkomt

Geweldige truffels

De high was geweldig, snelle levering ook en goeie klantenservice

The most precies ash, is the most beautifull tray

Vlotte levering, top service en een enorm mooi en leuke asbak! Wat wil je nog meer

Per doosje zouden er 2 zakjes van 5 gram inzitten, maar het waren er 2 van minder dan 3 gram!

Per doosje zaten er 2 zakjes met per zakje minder dan 3 gram in terwijl op t doosje stond dat er 2 zakjes van 5 gram in zouden zitten!

uitstekende service

deze winkel is een aanrader

Goeie zaak,zeer tevreden met de producten.

Zeer goeie sevice,en producten.

Goede producten en snel geleverd

De producten zijn goed en ik had het een dag later al in huis.

fast shipping! good packaging.all good. thanks!

Fast shipping! Good packaging. All good. Thanks! Those guys know what they're doing! Will be back!

Een ongelooflijke alerte service en opvolging.

Ik werd persoonlijk op de hoogte gehouden van toekomstige levering van producten die voorlopig niet meer in voorraad waren. Bij bestelling was er een persoonlijke opvolging, de dag zelf werd de bestelling verstuurd en de volgende dag werd er reeds geleverd. Ongelooflijk. Ideaal indien men last minute een verjaardagsgeschenk besteld. :-)

Goede en snelle service

Ga er zeker nog vaak gebruik van maken. Alles was boven verwachting tot aan de anonieme verpakking Top!

Net als altijd alles super snel en goed geleverd

Excellent

Super fast delivery:)

Verkeerde levering

Ik had de roze purize filters besteld en ik kreeg de organic

Super schnell, und unkompliziert....

Sehr freundlich, auch wenn man fragen hat kommt immer eine Antwort... Sehr schnell.... und unkompliziert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede producten en super snelle verzending!

De producten die ik besteld heb zijn van hoge kwaliteit en de bestelling had ik de volgende dag in huis, top!

Snelle levering en snelle reactie

Besteld en volgende dag in huis. Ook bij probleempje snelle reactie en goed afgehandeld. Top winkel!

Je bestelt en binnen 1 of 2 dagen is je bestelling binnen, dus helemaal goed

Een fijne contact

Hele snelle levering en goede verpakking

Goederen besteld en binnen 2 dagen afgeleverd. toppy

Altijd grote planten buiten

Goede levering en altijd mooie planten

Great

Very fast delivery

Duidelijke site, een vraag wordt snel, vriendelijk en duidelijk beantwoord en snelle verzending/levering

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB