good

quick delivery as promised.

Groot assortiment en de levering is snel

Bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd.

Geweldig bedrijf!

Onlangs een aantal bestellingen gedaan altijd op tijd en perfect verpakt. Ik ben 1000% tevreden met de producten die ze leveren. Voor iedereen die dit medicijn nodig heeft is het zeer betrouwbaar!

Het is makkelijk bestellen en ik heb het altijd ontvangen!

Zeer goede service, vlotte levering, helemaal top!

Zeer goede service, vlotte levering, helemaal top! De producten zijn ook super, met goed uitleg erbij. Een echte aanrader.

Uitstekende service. En behulpzame klantendienst. Alles goed.

Snelle levering goed product

Site was even uit de lucht maar daarna was het product snel te leveren, betaling ging vlot en product was heel snel geleverd.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Een voorraad in huis hebben is wel zo handig, dus online e.e.a. besteld, en voor ik het wist lag het al op de deurmat!

Goede service, mooie producten, goede prijzen

Ik ben via de zaadjes bij Dutch Headshop terecht gekomen, maar kwam er al gauw achter dat ze veel meer hebben. Hetgeen ik tot nu toe heb besteld ben ik erg tevreden over, evenals over de service. En altijd snel in huis na bestellen.

duidelijk en snel

Er is voldoende informatie over mijn gewenste product aanwezig. Bestellen gaat vlot, levering ook.

slecht

was jarenlang goede kwaliteit zaadjes, echter laatste 3 x steeds eentje die niet ontkiemde. nu zelfs 3 van de 5. dus moet gewoon weer 5 nieuwe bestellen want 2 of 3 nieuwe is geen optie. dan loop je gelijk 2 weken achter in verhouding met de andere. bezorging is altijd dik in orde en ook alle andere artikelen zijn altijd prima. jammer dat de kwaliteit zaadjes zo achteruit gaat

Kwaliteit

Goede snelle ontkieming. En na 1 week al nooi begin van plantjes

Snel en werken super goed

Eerste keer plantjes en voeding maar heel tevreden was na 2 dagen al binnen plantjes reageren er goed op dus thanks en hopen op een mooie oogst

Schnell und zuverlässig

Sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel top kwaliteit en vriendelijk geholpen

Alles wat ik hier bestel is enorm snel in huis je word vriendelijk geholpen en de kwaliteit is echt top

Schnell und zuverlässlich

Top !!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wat je besteld wordt ook snel geleverd, zeer tevreden!!!

Sehr gut

Hallo ,Lieferung und Kommunikation waren sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende info, vlotte levering .

Top.goed ,okay ...geen meer woorden...

Duidelijke instructies en snelle levering

De uitleg bij de growkit was duidelijk, waarmee ik het wel aandurfde ;-). Bestelling werd snel geleverd.

prachtig toestel

storz & bickel . de mighty + aangekocht . snelle levering , minder dan 24 uur . ideaal toestel voor de blower die geen tabak meer wil roken . persoonlijk raad ik 185 graden als instelling , maar daar kies je zelf voor . mvg

Gewoon goed

Dit is de eerste keer dat ik Dutch headshop gebruik maar alles word netje geleverd duidelijke webshop en goede kwaliteit

Altijd supersnel geleverd,ruim aanbod,mooie website...

Prima shop,voor alles wat je nodig hebt is wat te vinden...

duidelijke website

snelle levering en duidelijke omschrijvingen

1ste bestelling als beginner

Top website om alles eens te bekijken en te leren . Makkelijk om u ding terug te vinden Simpel te bestellen Ook heel proper , goed en subtiel verpakt dus zeker een aanrader . Nu nog proberen en kijken als het allemaal wel zal lukken :-D

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB