Snel geleverd en betrouwbaar.

Prima kingsize vloeipapier.

Vlotte levering

Snelle en correcte levering.

Super snelle levering en producten zijn fantastisch

Ik ben zeer tevreden, over deze site ze hebben een groot aanbod.

Wat begon met een zaadje werd al snel een flinke oogst! :-D

Dutch Headshop, mijn dank is groots! :-)

Bonne boutique en ligne !

La livraison en France est parfois un peu longue, mais jamais eu aucun problème. Articles chers mais de bonne qualité. L'emballage a été amélioré : carton plus solide et articles bien calés avec du papier bulle, ce qui évite les bruits de mouvement à l'intérieur. L'envoi est discret. Bonne boutique !

Super service en goeie producten.

Uitstekende service en producten

Uitstekende service en producten

Gezien hoe snel dutch headshop levert, en bij n probleem snel antwoord terug. Dikke 10!

top artikelen top service

alles was goed en super snel geleverd!

Jammer

Al mijn seedlings zijn dood gegaan in de eerste week

Uitstekende service en zeer snelle levering!! Een aanrader!!

Niets te wensen overgelaten

Bestelling kwam sneller dan gedacht aan. De werking van de truffels (mexicana) was vrijwel gelijk aan de beschrijving op de site

Package was opened for second time in a row; no growth

I've had good experiences with grow kits I got from you before. However, the package came opened for the second time. The substrate from one of the plastic boxes spilled out. I see no point in complaining to gls, as they don't do anything about it (they routinely don't even try to deliver, just take the package at the collection point and send me a mail that I was not at home). Could you please wrap up the boxes inside the bigger box for delivery? I think that should prevent tampering even if the outer box is opened or broken. even the outer box could use some strong tape along the edge. I'm going to try with these kits, but the ones before yielded virtually nothing (I worked clean as before). Best wishes, Gabor

Lieferung innerhalb von 2 Tagen

Superschnelle Lieferung, alles dabei und wie´s ausschaut, wohl alles wie beschrieben. Mehr kann ich momentan nicht sagen, da fehlt es mir noch an Erfahrung.

As usual goed

Bestelling op tijd geleverd en in orde

Top bezorging!

Prima kwaliteiet

Nog nooit klachten gehad, goede kwaliteit zaad en ruim aanbod, altijd huismerk en is zeer goed.

Goede prijs, in de avond besteld volgende dag in huis.

Perfect, niks op aan te merken.

Ze hadden technische problemen en dat kan gebeuren en dan nemen ze netjes de moeite om je daar over te informeren al bij al maar 1 dag vertragen op gelopen ik vind het SUPER

Snel, vriendelijk, tevreden.

Altijd goede service vanuit jullie gehad, niks te klagen.

ZONDER ZORGEN

Duidelijke, intuitieve site. Zeer adequate , snelle respons op vragen . Weten blijkbaar waarover ze praten ( beheersing van bepaalde materie in de hoedanigheid dat men automatisch als raadgever /expert ter zake door betrokken medemensen wordt gezien) Ruime keuze en snel geleverd Alleen die minimum barema om bestellingsgewijs te mogen bestellen zou eruit moeten In een winkel heb je toch ook geen minimum aantal of vanaf bedrag Als ik glazen pijpje nodig heb en ik ben daarvoor bereid transport te bekostigen dan zou dit toch moeten lukken In deze tijden , de arme verbruiker van bepaalde chemische verbindingen , toch per se op kosten jagen

Subliem

Je kunt er 100% op rekenen dat je de beste kwaliteit zowel kwantiteit aankoopt wilt en zo der probleem 1 a 2 dagen later is het al in je bezit echt ze zijn opper top

Zeer tevreden communicatie tip top

Ondanks een stroomstoring werd er netjes gecommuniceerd over de stand van zaken. De kweek opgestart en het grote tover proces ingang gezet tot de volgende bestelling zou ik zeggen. Kwalitatief uitstekende score .

Fidèle dans la prestation et service au top

Toujours de très bons produits

leuke shop

na alle bestellingen die ik gedaan heb ben ik erg tevreden over het bedrijf alles netjes geleverd en discreet

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB