Super snel

Laat in de avond besteld, volgende dag binnen. Super!

Had een paar zaadjes die niet uitkwamen, geen probleem kreeg gewoon nieuwe. Super dat er een goede beschrijving bij zit. We gaan aan de slag.

Altijd snelle levering en goede kwaliteit van de producten

Livraison rapide

Livraison rapide, produit au top

Steeds vlug en discreet

Goeie producten aan schappelijke prijzen

Helemaal top

Top, snelle levering

Oke

Gekregen wat.er in de aanbieding stond.

Amazing

I got it the next day I ordered it, got it safe and sound, amazing, everything on its place, thank you so much.

Echt snelle bezorging

Heb al.vaker besteld en altijd de volgende dag al in huis. Laatst een keer op zondag een bestelling geplaatst en maandag al in huis

Duidelijke en uitgebreide uitleg op de website. Snelle levering. Ervaring met de bestelde producten is wisselend, het ene product werkt beter dan het andere maar dat zal ook per persoon natuurlijk verschillen. Tot ju toe tevreden.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Altijd goede ervaringen met bestellingen hier. Aanrader.

Gern wieder

Alles perfekt. Ich bin zufrieden und werde gern wieder bestellen.

Snel, goed spul en prima prijs

McKenaii mycelium gekocht voor €22 was binnen 2 dagen thuis. Moet hem wel nog ff opkweken maar t is een standaard verpakking dus zal wel loslopen.

Goede spullen en snel verzonden

Groot en goed assortiment aan spullen en je hebt het vaak de volgende dag al in huis.

Top shop

Mooie webshop en zeer snelle verzending .

Snel besteld, snel geleverd.

Overzichtelijke site en eenvoudig te bestellen. Producten goed en helder omschreven hierdoor worstvlees keuze makkelijker. Zo in huis…. Top.

Betrouwbaar & goed

Op de website van Dutch Headshop vond ik makkelijk de informatie én het product, waarnaar ik op zoek was. Het product werd snel en goed verpakt verzonden.

Heel goede dienstverlening!

Het product werd de volgende dag reeds geleverd. Het voldeed aan de vereisten zoals beschreven op de website van Dutch Headshop.

Excellent

Very good quality and very useful.

Snelle levering en beantwoording

Zoals ik de shop ken, 1 dag later is de levering. In een normale doos, niet herkenbaar voor buitenwereld. En email is ook snel.

het product werd snel en in goede staat geleverd

Goed, maar...

Fijne, informatieve website. Goede klantenservice, duidelijke communicatie, snelle levering. Ik ben wel wat teleurgesteld over het percentage wietzaadjes dat ontkiemt. Zelfs volgens hun aanbevolen systeem kom ik niet verder dan 60%.

Uitstekende service mega snelle levering en vriendelijk contact .

Schnelle Lieferung und gute Ware.

Schnelle Lieferung und gute Ware.

Customer Service liegt

Ik vind het niet leuk om te concluderen en een aanneming te maken of iemand liegt of gewoon een foutje heeft gemaakt, maar het is vast best makkelijk om te zien wat er in een pakketje hoort. Ik heb een bong besteld waarvan 6 mensen die ik ken precies dezelfde hebben besteld. Ik heb toevallig geen downstem/slider/bowl erbij gekregen, alle mensen die ik ken wel. Ik vraag het aan de customer service en die vertelt mij dat er niks bij hoort te zitten anders dan de bong, dus er is geen foutje gemaakt. Ik maak nog eens een post online en er zijn nog mensen die zeggen dat ze gewoon een downstem/slider bij hebben gekregen. Ik heb liever dat de waarheid wordt gezegd zonder dat ik een nieuwe pakket opgestuurd krijg dan dat er word gelogen, alleen zodat er geen nieuwe gestuurd hoeft te worden, uit luiheid... Zeer teleurgesteld

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB