Super goede klantendienst!

Mijn pakje was verloren gegaan, en de klantendienst heeft meteen het nodige gedaan, zodat ik 3 dagen kater mijn volledige bestelling toch heb gekregen.

Alles correct geleverd

Altijd goede ervaring!!

Ik bestel al langere tijd bij DHS. Veel keuze, goede uitleg en blogs. Prima service en snelle, discrete verzending. Je kunt ook altijd advies vragen, dat is ook fijn! We hebben weer prachtige planten staan!

Goede prijs, snelle verzending

Ik was opzoek naar onderdelen voor mijn Arizer vaporizer aangezien het glazen opzetstukje gevallen en gebroken was, en tot mijn vreugde bij Dutch Headshop de juiste onderdelen gevonden. Gelijk ook een nieuwe slang besteld, helemaal goed. Naast onderdelen van vaporizers ook veel andere interessante producten en heel veel informatie. Bestellen was makkelijk en snel en het pakketje was discreet en snel verzonden. Absoluut een aanrader. Ik ga hier zeker meer bestellen!

Primaat

Lekker vlot

Makkelijk, goede producten en zeer snelle levering

Vooral de smaakjes vloei vind ik toch wel erg bijzonder. Kool Filters zijn perfect

Netjes verpakt en snel verzonden

Verder kan ik over resultaat niks zeggen omdat ik nog moet wachten

Snel en goed

Dik in orde

Zeer goede ervaring

Alles in goede order ontvangen en kwaliteit is echt top.

Schlecht

Paket ist nie angekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Niets op aan te merken

Idem

Supersnel geleverd!

's Avonds besteld en 's ochtends al geleverd. Nog nooit zo'n snelle service gehad. Product in goede staat! Would order again!

Zoals het moet zijn.

Vlotte verzending en je blijft op de hoogte gehouden waar je pakket is.

Goede snelle levering! Zeer tevreden over de Dynavap!

Positief

Commande graines

Serieux, rapide, efficace, suivi livraison au top. Rapport qualité des produits dans quelques mois après la recolte ;)

Uiterst tevreden.

Een handige, vlotte en uitgebreide webshop. Eenvoudig bestellen en betalen. Snelle behandeling en correcte afhandeling. Bij levering handige extra's en eenvoudige gebruiksaanwijzingen.

Snelle respons tijden en prima producten

Bestellingen worden supersnel afgehandeld. De site geeft heel veel nuttige informatie. Klein minpuntje is dat de website in zijn nieuwe vorm wat traag is. Verders heel tevreden.

Goof

....

Supersnel

Supersnelle en zeer goede service

Zeer snelle levering en top producten

Prima afgehandeld, geen commentaar

Alles zoals het hoort

Schnell und gut

Gute Homepage, gute Preise, schneller Versand

Super snelle verzending en duidelijke info

De website is erg duidelijk en makkelijk in gebruik. De verzending was ontzettend snel; nadat ik rond 21:30 uur iets bestelde was het een kwartier later al onderweg naar de bezorgdienst! De bestelling was netjes en discreet verpakt, dus ik ben echt mega tevreden!

gewoon eerlijke sjopp

goeie service

Super snel geleverd

Alles bij de hand via jullie site . Alles netjes omschreven wat je wilt weten over het product. En alles optijd geleverd.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB