Alles volgende dag netjes geleverd

Via mail wordt je op de hoogte gehouden over je bestelling

Geweldige service, goede producten.

Bij levering van een paddo groeikit was de deksel beschadigt en de kit besmet. Gemaild met de klantenservice en kreeg gratis een nieuwe opgestuurd, aanvullend met advies voor mijn andere producten. Service is top! Bestel hier zeker weer!

Snelle levering Goede kwaliteit

Never had a problem.

Have ordered a bunch of times and it always goes well

Continuité de mes commandes et satisfaction

Je reçois toujours mes commandes dans les temps et satisfait de ce que j'attends de mes produits choisi.

Producten op tijd geleverd, prijs/kwaliteit goed.

Directe feedback op al je vragen

Ik heb in een korte tijd meerdere malen advies gevraagd. Ik kreeg op al mijn vragen een duidelijke feedback. gr. Jan

Zeer snelle en trouwe leveringen.

Zoals altijd, de volgende dag ik huis. Kwaliteit spul en keurig verpakt daarom al jaren trouwe klant.

Allereerst, bedrijf verleent korting bij meer dan één artikel (wat ik heel fijn vond). Daarnaast was de levering snel. Het artikel zelf was top. Ik had de utopia truffels besteld. Al met al, aanrader.

Einfach super!!! Shop 10/10 Kundenservice 1000/10 !!!

Ich hatte erst die falsche Anzahl an Samen bekommen, was nach einer E-mail die wirklich umgehend bearbeitet wurde, vorbildlich gelöst worden ist. Sehr lieber Kundenservice muss ich sagen! Ich liebe außergewöhnliche Kakteen sehr, und da ich keinen grünen Daumen habe, habe ich ein paar Samen mehr bestellt damit zumindest einer was wird. :D Es freut mich sooo sehr die kleinen Nubsis beim wachsen zu sehen! :) Noch mal vielen herzlichen Dank an den Kunden-Support Service. Mega liebe Menschen!! <3

Vlotte service

Bij bestelling krijg je meteen bevestiging, discrete verzending en goede communicatie

Tevreden

vakkundig en meedenkend

Als beginnende kleine (max 5) kweker voel ik me super geholpen met advies en zaden. Elke oogst lukt op een enkele na, maar ook in dat geval is de hulp nabij. Super service

Duidelijke beschrijvingen

Snel geleverd en duidelijke beschrijving, nu afwachten hoe goed het werkt

Alles bestens.....

meine Fragen wurden geduldig beantwortet und die Ware schnell verschickt. Was will man den mehr?

good

good

Regelmatig bestellingen gedaan bij Dutch headshop Ben er zeer tevreden over Altijd goede service en producten zijn ook top

Altijd super snelle levering,en als nodig perfecte service

Super!!

Alles super

Guter Kontakt, schnelle Versand, Perfekt

hat alles schnell und zuverlässig geklappt

hat alles schnell und zuverlässig geklappt

Ich bin zufrieden

noch keine

Altijd perfecte service!

Mijn ervaring bij Dutch Headshop is altijd prima in orde. Veel productkeuze en altijd snelle verzending/levering. Daarnaast is de klantenservice een dikke 10 waard. Snelle behandeling van vragen met antwoord en concreet in bedenken van oplossingen, waarbij de klant centraal staat. Ik kom elke keer graag terug bij ze.

Von den 5 Samen sind leider nur zwei aufgegangen und nur eine Pflanze hat das Eintopfen überlebt.

Vielleicht habe auch ich Fehler gemacht. Aber von der Bestellung davor waren alle 5 Samen zu Pflanzen geworden. Vielleicht waren diese einfach empfindlicher.

Snelle, complete levering, ruim assortimenten.

Snelle, complete levering, ruim assortiment.

Goede prijs-waliteits verhouding

Discrete levering en goed product. Enige nadeelje zijn de verzendkosten.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB