Snel geleverd in passende verpakking

Perfecte zaadjes worden grote planten waar super stoned van wordt.

Alles wunderbar!

Alles perfekt! Immer wieder gerne!

toppers

Een goede site die overzichtelijk is. bestellen is makkelijk en het bezorgen gaat snel. Service en kwaliteit dat is wat ik hier vind.

Soms truffels niet vacuüm verpakt maar goede service

We hadden truffels thuisgestuurd gekregen waarvan een zakje niet vacuüm verpakt was. Contact gehad in de chat en super geholpen. Meteen kunnen terugsturen en ter compensatie nieuwe truffels gekregen. We bestellen voortaan hier al zijn er goedkopere sites waar we mindere ervaringen mee hebben

Mijn bestelling bij Dutch Headshop was niet aangekomen, aangezien ik mijn huisnummer verkeerd had ingevoerd. Mijn buren hadden het pakketje niet. Dutch Headshop heeft goed meegedacht, een onderzoek ingesteld bij PostNL en toen dat niks opleverde is de bestelling opnieuw naar mij verstuurd. Die moet nog aankomen, maar hun service is in ieder geval top!

Top service!

Moet er nog mee starten maar de service is perfect. Bestelproces ging vlot en alles duidelijk! Ik raad Dutch Headshop aan!

Snelle levering goede kwaliteit.

Super.

Super snelle levering

Schnelle Lieferung und gute Qualität des Produktes.

Sehr gute und schnelle Hilfestellung für Anfänger mit dem Produkt umzugehen.

sehr zufrieden

schnelle Lieferung top Qualität

Leuke webshop en een snelle levering.

Tevreden.

Algemeen kwaliteit prima. De zaden kiemen heel goed. De planten zijn sterk en productief. De service is consequent en klant gericht. Ik ben tevreden.

Snelle levering en een goede prijs/kwaliteit.

Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snel en prettig

Zondagavond bestelt, en maandag ochtend al thuis! Perfect.

Top spullen

Dit is een goed bedrijven als ik Bing bestellen kom snel binnen ook .

Pas weer een aantal dingen besteld . En de volgende al in huis !! Ik had wat problemen met het invoeren van een nieuw adres . Even gebeld en heel aardig geholpen en het probleem was gelijk opgelost . Super service en heel fijn dat je gewoon even kan bellen

Probleemloos bestellen en snelle afhandeling.

Het bestellen via de website ging erg makkelijk. Er wordt veel informatie verstrekt. De levering was snel en zonder problemen.

Top shop met meedenkende medewerkers.

Er was een pakketje niet aangekomen, shop heeft een nieuwe bestelling aangemaakt en meteen verzonden. Vond het wel vreemd, dat als pakketje kwijt is, PostNL je doorverwijst naar de verzender, terwijl bij hun het pakket zoek is geraakt in het proces. Hoop maar, dat de shop dit wel vergoed krijgt van PostNL… Maar hulde voor de snelle oplossing en het vertrouwen, iedereen kan wel zeggen, dat iets niet is aangekomen.

super snel!

ik dacht op vakantie te moeten zonder voorraad maar de levering was zo pijlsnel dat alles goed verlopen is!

Iets nieuw

De titel zegt het zelf, wij ontdekten deze shop maar pas :) Ben blij om zoveel aanbod te mogen terugvinden, alleen jammer dat niet alles mag naar België mag verstuurd worden. De kruidenmengeling is best lekker, enkel jammer dat er zoveel takjes/stokjes inzitten wat het rollen niet altijd even makkelijk maakt. Het is ff wennen, maar wel beter dan de tabak. Mijn man gebruikt hem al volledig. Ik drink er vooral de thee van.

Geweldig goed

Goede kwaliteit spullen , snelle levertijd

overzichtelijke site waardoor het gemakkelijk bestellen is, en ook nog eens snelle bezorging.

Snelle, vlotte en correcte levering

Volgende keer bestel ik hier opnieuw :)

Goeie site goeie levering goed spul

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB