Geweldige service

Goede webshop met vriendelijke en snelle service. Bestelling werd snel geleverd en was netjes ingepakt. Ik bestel zeker weer!

Bezahlung der Samen

Von 10 Samen sind nur leider 8 aufgegangen. Die Größe der Samen ist sehr unterschiedlich. Die kleinsten haben nicht gekeimt. Zum bezahlen wäre PayPal sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfect, service was geweldig, bezorgtijd was de volgende dag voor mij en product is hoge kwaliteit.

Ik had Auto Gorilla Cookies huismerk en Banana Purple Punch van FastBuds. Beide groeiden perfect en per plant mooi 80 gram afgehaald als eerste groei. Heel erg tevreden!

Ik heb alleen maar goede ervaringen bij jullie

Korrekte und prompte Lieferung.

Einfacher Bestellvorgang, zuverlässige und rasche Lieferung. Die Möglichkeit von Kreditkartenzahlung sollte erwogen werden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vandaag besteld = morgen geleverd!

Ruim aanbod ,ruime keuze, goede prijzen en snelle levering

Snelle response, goede service

Vlak voor het verbod op online verkoop van vaporizers nog een Wolkenkraft Aris kunnen bestellen. Snel geleverd, snelle response op de vragen die ik had. Superblij mee!

Producten zijn goed Snelle bezorging

Snelle en correcte levering. Netjes en neutraal verpakt. Prima in orde!

Ga zo door

Verdient een 10

Interessante Website, tolle Beratung, super Service!

Ich bin ein absoluter Neuling in Sachen Weed, bin seit ca. 10 Jahren an Parkinson erkrankt und wollte ausprobieren, ob es mir hilft zu entspannen, wenn ich "mal einen jOINT " rauche. Ich wurde rundherum sehr gut beraten, mir wurden auch andere Möglichkeiten erklärt und erläutert. Habe mich auch für Samen interessiert. Auch hier rundum Betreuung und Klärung sämtlicher Fragen. Ich bin sehr zufrieden und - es hilft mir, wenn es bei mi so richtig losgeht, etwas Gutes zu rauchen....

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ruim assortiment en snelle levering

Ruime keuze, en snelle levering. Pakketje is discreet verpakt waardoor je buren geen rare dingen denken. Ik bestel altijd hier als ik wat nodig heb!

Optijd geleverd en niet te duur

Optijd geleverd en niet te duur

Heel snel bezorgd

Goede producten en heel snel bezorgd

Goede kwaliteit producten

Goede service, goede producten al verschillende truffels geprobeerd en allemaal super kwaliteit

betere verwachtingen gehad.

3 verschillende keren iets besteld en 1 keer was het goed. lucht in de zakjes truffels die aankomen en zelfs met 22 gram op geen visuals. en dat was met 3 andere mensen het zelfde. wel goede service in bezorging.

Supersnelle en correcte levering - topkwaliteit.

Is gewoon helemaal een perfecte business. Snelle levering, correcte info op website en de klantendienst antwoord snel. 10/10

Snelle levering ,goed product. Meer wil je toch niet?

Uitstekend! Heel professioneel, had het pakje al na 1 werkdag in België

Super webshop heel tevreden van de aangekochte artikelen m.

Zeer goede service

Zeer goede service

Délicieux

Arrivé le lendemain. Le miel est délicieux mais je n'ai pas ressenti grand chose...

alles Provessionell, leider ist ein Same nicht aufgegangen, aber damit muss man ja rechnen.

Bin gespannt wie sich die Pflanzen entwickeln....

Ik vraag , Headshop levert

Goede service , snelle levering, bereidheid te antwoorden op al je vragen. Vriendelijk. Enkel zijn jullie pijpjes ( borosilicaatglas ) goed van ontwerp , doordacht maar zeer fragiel zowel voor temperatuur als schokken . Vrienden hebben andere merken of soorten waarvan enkele toch zeer warmteschommeling - en schokbestendige zijn . Hebben jullie nog pijpjes ( steviger) in jullie portfolio. ????

Topshop

Kan ni beter van de producten

Levering prima

Ervaring was *** of beter gezegd er was geen ervaring met de high hawaiiens die ik had genomen. Allebei precies de helft gegeten 2 uurtjes ervoor niks gegeten en ook niet super veel. Geen suiker gehad. Maar de truffels werkte gwn niet

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB