Great store

Fast delivery. Well packaged. Everything is fine

Toffe winkel ! Betrouwbaar en supper snel geleverd !

Heb zaadjes besteld. 16 uur later zaten ze al bij me thuis in de bus . Supper snel en via mail goede bijkomende uitleg gekregen . Ik ben echt tevreden met deze winkel . Echt aan te raden !

Besteld en twee dagen later al in huis Top sevice

Super en snelle service

Ik heb al een tijdje een account bij de headshop. Producten makkelijk te vinden en te bestellen. Makkelijk te betalen via ideaal. Ik binnen een paar dagen in huis. Ik heb het zelfs een keer s'avonds besteld en de volgende ochtend werd het al bezorgd.

Eerste ervaring, geen handleiding bij.

Kreeg de bestelling binnen, open gemaakt en het bleek dat de handleiding er niet bij zit. Aangezien dit mijn eerste keer is dat ik de magic mushroom bestel en dus een beginner ben, zie ik dat er een witte waas in de verzegelde bak zat. Ik heb geen idee wat het is maar als de oogst zou mislukken, dan is dat door het gebrek van de handleiding. Niet echt top voor een beginner. Naderhand op internet gekeken maar daar staan verschillende methodes op.

Zusendung perfekt

Probiere im Moment noch ein Produkt aus kann noch keine Einschätzung machen

Experimenteren met steun

De zaden zijn razensnel binnengekomen. En met de bijsluiter eenvoudig op te kweken. Niet alle zaden in een keer op laten komen. Na ruim een week zie ik al een kopje boven het maaiveld. Nu de ander nog.

Ervaringen met aankoop

Goede service goed product de vloei is helaas wat minder maar voorde rest is alles goed en een goeie aanrader om hier gewoon tekopen je krijgt echt wat je ziet dus een betrouwbare winkel

Uitstekende service!

De service vind ik tot nu toe geweldig. Wel vind ik dat de opbrengsten van de autoflowers worden overdreven en dat geeft een scheef beeld.

Rap en professionele verpakking!

Op dag 1 besteld en de volgende dag al in de bus , professioneel verpakt in cali bags per 3 , waren de fast buds van 36 € x 2 in mooi karton envelopje Mvg van België Nu hopen dat het mooie plantjes worden Auto Banana purple punch!!! Klinkt al lkkr ":)

Alles in een woord Vantasties

Alles heel snel en prima verpakt ontvangen Ik ben er BLIJ mee

Nog nooit teleurgesteld

Wat me echt opviel, was de uitstekende klantenservice die ik ontving. Mijn vragen werden snel en vriendelijk beantwoord, en het personeel was zeer behulpzaam en deskundig. Ze gaven me gedetailleerde informatie over de producten en hielpen me bij het maken van de juiste keuzes op basis van mijn behoeften. De verzending van mijn bestelling was ook snel en efficiënt. Mijn pakket werd zorgvuldig verpakt en arriveerde op tijd. Ik waardeerde ook het discrete verpakkingsbeleid van Dutch Headshop, wat belangrijk is voor dit soort producten.

Ik werd van de mexicaanse truffels moe en kreeg er hoofdpijn van

Ik nam de mexicaanse truffels op een microdosen manier in maar merkte weinig van de werking. Mijn interesse in hallucinerende paddo’s is er niet meer.

Snel bezorgd, netjes verpakt, goede kwaliteit.

Binnen twee dagen had ik mijn bestelling binnen. De zaadjes heb ik in een glas water gedaan van ongeveer 25 graden. Binnen 48 uur waren de worteltjes al zichtbaar. Toen met het worteltje naar beneden in de aarde gelegt, beetje aarde erover en 4 dagen later opent de spruit zijn eerste blaadjes.

wauw

gode webshop! zeer overzichtelijk!

Goede gebruiksaanwijzing

Super services

Goeie services en zeer klantvriendelijk. Verkeerde besteld, terug gestuurd en vervolgens de nieuwe gekregen wat we wouden. Ze doen er alles aan om de klant te vrede stellen. Ben er mega blij ermee en blijf bij ze... Echt een aanrader

Prettige en overzichtelijk site,en snelle levering

Overzichtelijke site waar je alles goed kan vinden. Levering heel snel

Veel keuze

Bij de Headshop en zadenbank is alles te krijgen voor een verstokte roker als ikzelf. Zo blijven de lekkerste smaakjes wiet en alles erbij om te roken het hele jaar voorhanden

Producten en verzending zijn prima

zeer goede webshop

goede kwaliteit en zéér snelle levering, top

Snelle levering en netjes verpakt

Binnen een paar dagen de bestelling al ontvangen

Zeer goed is mijn ervaring

Het is net als het product zelf GEWOON GOED !,,,,,,!!!!!!!

Een voorbeeld voor anderen. Snel,keurig.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB