Echt goed

Goed geholpen super blij bedankt

Zeer duidelijk en snelle verzending

Website is heel duidelijk, uitleg in de mail. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de verzending. Pakketjes zijn ook duidelijk en goed verpakt

Krijgen wat je besteld hebt

Zie bovenvermelde

Keine Wirkung

Leider keine Wirkung des Honigs. Laut Kundenservice,noch nie passiert. Nach mehrmaligem anfragen,hieß es nur "gut umrühren und nochmal probieren".Leider 125€ in den Müll geschmissen,da es keinerlei Entschädigung gab. Fazit? Der Honig ist fake,Kundenservice zwar nett,aber wohl nicht interessiert an Kundenwohl. Einmal bestellt & nie wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel en goede kwaliteit

Voor de derde x besteld. Prima nieuw ontkiem setje. Alles ontkiemd. Prima!!

Snel en correct geleverd

Ik mis wel een essentieel onderdeel van mijn starterspakket

Snelle levering Interessante producten

Erg snel beleverd

Prettig, duidelijk en erg snel beleverd.

Heel goed!

Heel snel geleverd! En alles erbij heel content! Zeker aanrader

Sehr zufrieden

Es war sehr gute erfahrung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer goed!

Snelle levering en heel klantvriendelijk!

Prima, snel en goed

Snel ontvangen, goed verpakt, prima product.

Wonkly

De site werkt niet top maar voor de rest is alles top( levertijd en prijzen)

Zeer klantvriendelijk service.

Ruime aanbod, snelle levering, en bijzonder vriendelijke klantenservice.

Jullie service is super snel

Vandaag besteld is echt morgen in huis geweldig

Goede spullen en snelle levering!!

Super winkel. Fijne duidelijke site en de producten waren snel binnen. Zeker een aanrader

Super snel geleverd

Ruim assortiment en snel geleverd super

Snel

Mijn product werd snel geleverd!

Top vaporizer voor beginners

Dit is mijn eerste vaporizer. Ik wou eerst een portable vaporizer kopen, maar voor hetzelfde geld toch deze gekocht. Echt een topding, je pakt hem er snel bij, is echt geen gedoe. Hij wordt snel warm, en hij kan uren aan. Aanrader!

Snelle levering Fijne spullen

Goede en snelle service

Super snelle levering

Ik kreeg een mail met een goede anchoring erin voor mijn vaporizer die aan vervanging toe was. Na een paar simpele klikken was de bestelling rond. De dag erna was het pakket weet al, top! Enig nadeel is dat ik later zag dat er bij een andere site en betere aanbieding was voor een luxer model. Dus daar had ik wel even een bittere smaak van.

Schnell und diskret

Ich als deutscher finde es super die Niederlande als Nachbar zu haben ihre Meinung über Besitz und Lebensweise ist so viel besser Eines Tages werd ich Auswanden Toot sins

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nice.

My packege was partially open, so if you put box in the box system of packeging, evan if the first box is open/damaged the content in the second box remain still private and untouch. After all your company delivered nice products in perfect condition as described. Real profesional.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB