Alles super

Schneller Versand und reibungslose Abwicklung. Der Kundenservice ist mega.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Volledig

Duidelijke informatie, volledige begeleiding. Uitstekend.

Verkoopster gelogen

Ik had gebeld of er bij de utilian2 startekit ook een concentraat bij zat! Ja zei ze Bij ontvangst zag ik dat dat niet zo was en moest dus op vakantie zonder vape

snel en goede prijs!

nvt

Betrouwbaar

Snelle levering. Netjes verpakt.

Helemaal top

Goede vaporiser

Snelle levering en goed product

Prima tot zover...

Side overzichtelijk met producten,voldoende informatief.Verzending snel,brievenbus verpakking goed.

Op tijd. En kwaliteit producten.

Zeker een aanbeveling.

Gewoon prima

Snelle levering, uitgebreid assortiment. Gewoon prima.

Super tevreden

Ik bestel vanaf nu alleen maar via Dutch-headshop, de levering is snel en discreet. De spullen goed verpakt. En voor de psychnauten. De shrooms groeien als kool. De whats app wizzard helpt ook mee, snelle reactie, fijn dat als je wat groeit je ook foto's kan stuuren :). Dikke vette 10/10 would recooend

Snel, klantgericht,goede service snelle levering

smooth

smooth,gladjesn en accuraat,bestellen gaat snel, zeer grote keuze, aanrader

In de avond besteld en de volgende dag al bezorgd.

Snel en goed

Leveringen zijn snel en de spullen zijn goed!

Dáár zouden meer mensen moeten kopen!

Keurig spul, snelle levering, prima producten!

Ruim optijd, goede uitleg en complete sets

Het pakket was snel bezorgd! De zaden zitten in een mooie sealbag en houder verpakt, met zowel geschreven uitleg als met plaatjes. Fijn! Mijn hennep zaadjes (we hebben planten nodig voor de feestweek) kiemen niet, dus volgens klantenservice mag ik een nieuwe poging doen. Ben benieuwd!

Sneller geleverd dan guano kan vliegen.

DE levering was verassend snel. Zondag besteld maandag ochtend in me handjes. TOP En daarom gaan we zo nog even verder shoppen voor de benodigde producten. Arthur

Snele levering

Top product werkt perfect en een super snelle levering naar BE tip website en zeer duidelijk doe zo voort

Zeer correct netjes vriendelijk sevice garantie hoog in het vaandel

++++++×

100% germination

Im growing them outdoor and you can follow the growth here : https://growithjane.com/growlog/sam-kjpth

Toppie

Topp

Geweldig!

Goede service snelle levering, werd ook heel goed verpakt. Ik vind de kwaliteit van de cones erg fijn!! En ben zeker een trouwe klant en kom hier zeker terug. aanbevolen voor iedereen die goedkoop en goede kwaliteit wilt

Snel goed en betrouwbaar

Regel matig producten gekocht bij Dutch Headshop altijd snel geleverd goede en betrouwbare producten en zijn zeker niet de duurste !

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB