tevreden

prima website,veel keus en de besteling was snel ontvangen!

Goede producten, snelle levering en service

Fijne producten, goede uitgebreide uitleg en handleidingen te vinden. Hele fijne shop om je spullen te bestellen en als het ware begeleid je ontdekkingsreis kan organiseren op gebied van bewust worden en ontdekken.

Supersnelle en correcte service!

Orders worden meestal onmiddellijk verstuurd en de volgende werkdag geleverd.

Très satisfait

Rapide et propre.

goede prijzen netjes verpakt

Nette prijzen en producten worden netjes verpakt

Een dag eerder dan beloofd!

'snachts besteld, volgende middag in huis. Netjes verpakt, niets fancy: producten als geadverteerd.

useless seeds

bought 5 seeds, got nothing. With other seeds in the past i had much better results. Waste of money really. would be nice if they could send me at least 3 other seeds for free and try again, because this was 30€ down the toilet really.

• Would you recommend us? No

Snelle verzending goede kwaliteit

Zuverlässig

Schnelle Lieferung, alles ist so wie beschrieben Ich bin zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede en snelle levering.

Van bestellen tot levering was perfect. Zaadjes gepland. Eerste 2 weken perfect. Ongeveer 15 cm. Nu na 5 weken nog steeds het zelfde. Gebeurd niks meer. Potten staan binnen.

soweit erstmal zufrieden

Sehr informative Webside. Schnelle und diskrete Lieferung. Die Anzuchtssets könnte man sich sparen. Über die Qualität der Ware (und ob daher die Preise gerechtfertigt sind) kann ich natürlich noch keine Aussage machen. Gruß nach Holland.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles volgende dag netjes geleverd

Via mail wordt je op de hoogte gehouden over je bestelling

Geweldige service, goede producten.

Bij levering van een paddo groeikit was de deksel beschadigt en de kit besmet. Gemaild met de klantenservice en kreeg gratis een nieuwe opgestuurd, aanvullend met advies voor mijn andere producten. Service is top! Bestel hier zeker weer!

Snelle levering Goede kwaliteit

Never had a problem.

Have ordered a bunch of times and it always goes well

Continuité de mes commandes et satisfaction

Je reçois toujours mes commandes dans les temps et satisfait de ce que j'attends de mes produits choisi.

Producten op tijd geleverd, prijs/kwaliteit goed.

Directe feedback op al je vragen

Ik heb in een korte tijd meerdere malen advies gevraagd. Ik kreeg op al mijn vragen een duidelijke feedback. gr. Jan

Zeer snelle en trouwe leveringen.

Zoals altijd, de volgende dag ik huis. Kwaliteit spul en keurig verpakt daarom al jaren trouwe klant.

Allereerst, bedrijf verleent korting bij meer dan één artikel (wat ik heel fijn vond). Daarnaast was de levering snel. Het artikel zelf was top. Ik had de utopia truffels besteld. Al met al, aanrader.

Einfach super!!! Shop 10/10 Kundenservice 1000/10 !!!

Ich hatte erst die falsche Anzahl an Samen bekommen, was nach einer E-mail die wirklich umgehend bearbeitet wurde, vorbildlich gelöst worden ist. Sehr lieber Kundenservice muss ich sagen! Ich liebe außergewöhnliche Kakteen sehr, und da ich keinen grünen Daumen habe, habe ich ein paar Samen mehr bestellt damit zumindest einer was wird. :D Es freut mich sooo sehr die kleinen Nubsis beim wachsen zu sehen! :) Noch mal vielen herzlichen Dank an den Kunden-Support Service. Mega liebe Menschen!! <3

Vlotte service

Bij bestelling krijg je meteen bevestiging, discrete verzending en goede communicatie

Tevreden

vakkundig en meedenkend

Als beginnende kleine (max 5) kweker voel ik me super geholpen met advies en zaden. Elke oogst lukt op een enkele na, maar ook in dat geval is de hulp nabij. Super service

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB