Een zeer betrouwbare en goede webshop met prima service.

Al tijden klant en altijd snelle levering maar ook goede service en hulp als ik er even niet uitkom met bestellen.

Brillant

These guys are the new 'go to' when u need those special items. They are kind people and have a sleek and easy to use homepage. Besides when u order it goes fast. ! Highly recomenned! Bless

Snel geleverd. Netjes verpakt Goede prijzen. Top aankoop

Geweldige service

Een van de accessoires van mijn bestelling was tijdens transport helaas kapot gegaan. Mailtje gestuurd en is direct opgelost. Heel fijn.

Rapide et pas cher

Livraison en 2 jours et gratuite, prix raisonnable, parfait.

Goede uitleg en voorlichting

Klasse !

Ik heb al vaker bij DH besteld en het is altijd snel bezorgd. Ook de service is geweldig ! Mijn laatste bestelling bestond uit 2 rollmates en een doos vloei. Helaas was er maar 1 rollmate geleverd maar dat werd niet alleen razendsnel rechtgezet; ik kreeg er ook nog eens extra vloei en 2 tipboekjes bij. Gewoon de beste en meest betrouwbare shop is...Dutch Headshop !!!

Snel en goed

Super snel geleverd

Snelle en goede levering, alle zaden waren na 2 dagen ontkiemd, dus zeker een aanrader!

Goede zaden en andere producten. Snelle levering Website is goed te begrijpen.

Zeer attent!!

Dutch Headshop is een zeer attent website. Ze helpen je waneer je er niet uitkomt. De service die ze verlenen is ook een dikke vijf sterren! Ik kreeg ondanks nieuwe zaden opgestuurd omdat er iets mis was met de zaden die ik bij ze had gekocht.

Prima product informatie en snel verzonden

De tweede keer dat ik hier iets bestel en het is prima. Product zoals verwacht en snelle levering.

Komt afspraken na!

Een webshop die wel doet wat er op de site staat. Leveren optijd en ook kwaliteit!

Goede ervaring ....

Goede uitleg,vlotte response bij vragen..bestelling vlot binnen ,wat wil je nog meer ...

Best place to get your head prepped

From shurum capsules to the best weed tip for sale in the market. This is the one stop for all you need. Aust have on your chrome favorite tab.

Geweldige producten met enorm veel keuze, waanzinnige service.

Top keuze, service, levering

Ruime keuze aan zeer aantrekkelijke prijzen. Leuke cadeautjes bij je bestelling en vooral zeer snelle levering.

Top winkel

De winkel is top je kan info vinden over wat je koopt er zijn hele uitleg artikelen je hebt de wizard die je hebt welke pado/ wiet voor jouw is. En de bezorging is sneller dan welke winkel dan ook ik heb 2 keer in de avond besteld en het was er morgenochtend. Blijf zo dorgaan dhs!

Makkelijk om te bestellen en word goed geïnformeerd over de status hiervan. Ook fijn dat er niet de hele tijd word aangedrongen om er van alles bij te bestellen. Ook super fijn dat er overal goede, makkelijke en duidelijke uitleg bij word gegeven. Kortom.... zeer tevreden

Vlot, en voor een prima prijs.

Had een vaporizer besteld voor een vriend van mij tijdens het weekend, Dutch Headshop was de voordeligste prijs, en heb deze maandag al mogen ontvangen. Bedankt!

Uitstekende service

Uiterst snelle levering. Bij het ontkiemen slecht 25% opkomst, maar na contact direct vervangende zaadjes gestuurd. Perfect opgelost.

Fast delivery, great products!

I was impressed how well everything was packed, the quality of the products and the fast service. We will order again! Highly recommended!

top zaadjes

Onlangs zaadjes gekocht van het huismerk. Met hun stappenplan kan er bijna niets fout gaan. Hup naar een fijne oogst!

Meerdere keren besteld, meerdere keren incompleet

Meerdere keren besteld, meerdere keren incompleet. Vorige week een bestelling geplaatst met o.a 3 doosjes tip 1 doosje is geleverd. Oplossing van de webshop uit geen idee ik bel/mail daar niet achteraan Verder prima kwaliteit en voldoende keuze

Snel en accuraat. Goede email response!

Reageren snel via de email . Professioneel en oplossing gericht.

Snelle levering en goede producten

Ik heb nu 2 bestellingen bij dit bedrijf gedaan. De producten worden super snel verzonden en de kwaliteit is wat je ervan zou verwachten. Daarbij is het goed dat er een uitgebreide omschrijving bij gezet is en ook waarschuwingen waar nodig. Kortom een aanrader!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB