Net als altijd alles super snel en goed geleverd.

Prima ervaring

Ik bestelde altijd ergens anders omdat bijna al die zaadjes niet ontkiemde , heb ik dit jaar bij Dutch Headshop besteld . De zaadjes van Dutch Headshop ontkiemen allemaal heel blij mee . Mijn volgende zaadjes ga ik weer hier bestellen. Top

Fantastisch product

Snel binnen gekregen en het is een fantastisch product

Ik bestelde hier voor het eerst een bong. Mooi zwart en klein met extra koeling door de gaatjes in het middengedeelte. Ik deed water en ijs in de bong en heb voor t eerst super genoten. Ik raad deze zeer aan. Hij rookt fijn. Bestellen gaat makkelijk en betalen ook. Het kwam goed verpakt en onbeschadigd aan!

Duidelijke en informatieve website en snelle levering.

Goede goederen, goede services

Lekker spul, snel bezorgd, redelijke prijzen en overzichtelijke webshop.

Super goed

Jeel goede ervaringen alles word supersnel netjes en discreet verzonden

Overzichtelijke website met een breed assortiment en een efficiënt proces vanaf het zoeken tot de levering.

Gute Produkte gute Qualität und schnelle Lieferung immer wieder gerne

Seid 2006 bis heute sehr zufriedener Stammkunde

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd snelle en correcte levering

Indien ik iets bestel is de levertijd sneller of juist als aangegeven op de site.

snelle levering goede prijs producten

in de avond rond 22.00 en volgende dag in huis zo fijn!!

in een woord ; top!

Wij kopen regelmatig bij Dutch Headshop. Ik koop hier mijn zaadjes, voeding en cones. Super spul, ben echt zeer tevreden!

Mijn beoordeling van Dutch Head Shop

Een uitstekende winkel voor zowel beginnende als gevorderde wietkwekers. De producten staan overzichtelijk en duidelijk te vinden op de website. De levering is snel vaak al de volgende dag en discreet verpakt

Deze shop met ruim assortiment en up to date en vooral de klantvriendelijkheid is top en levering supersnel!DHS is top

Nog nooit iets anders dan goede service gehad afgelopen jaren

Altijd goede spullen, groot aanbod, is sneller binnen dan je door hebt en de site wordt ieder jaar weer beter!

Alles bestens

Alles geliefert wie bestellt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend geholpen en snel geleverd

Alles snel binnen gehad en goeie informatie erbij, het gaat als een tierelier de plant is goed onderweg! Ga hier zeer zeker vaker halen discreet en snel geleverd

Snel, discreet en goede producten

Snel, discreet en goede producten

Mooi product

Lekker product met een chill effect

perfect autoflower zaad

jullie leveren wat jullie beloven

Zeer snelle levering

maandag besteld, dinsdag in huis.

Snel bezorgd, goede klantwnswrvice

Website beschrijft duidelijk wat je met de producten kan, goeie prijs kwaliteit en de klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam

Alles op voorraad. Snel bezorgd meestal 1 dag i love that

Ik ben zeer tevreden over de webshop zeer betrouwbaar ga zo door kan het iedereen aanraden top

Heel goede ervaring

Altijd alles optijd en zonder schade ontvangen

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB