goede kwaliteit en vriendelijk.

Op en top, grote keuze en goede kwaliteit

Goede webshop

Levering was snel en product is ook goede kwaliteit

Doet wat het zegt en kwaliteit perfect

Auto Purple Haze gekocht netjes op tijd en gezonde zaden die allen uit zijn gekomen

Super Snel en een goede prijs/prestatie

Zondagavond besteld en maandag om 10.00 uur al in mijn bezit. Het product is een XMAX V3 Pro geweldige Vaporizer en snel op temperatuur en goede kwaliteit. De website werkt bij mij wat minder mbt het sorteren/zoeken naar een specifiek product. Voor de rest geen klachten en hoop dat jullie daar wat verbetering in kunnen brengen.

Schneller, diskreter Versand

Keine Beanstandungen, danke.

Altijd vriendelijk, snelle verzending , goede producten

Snel, goed, ruime sortering

Ctips zijn super, ik wil nooit meer zonder

Ook supersnelle levering, echt top!

zeer correct en discreet

Snel in het bezorgen en goede uitleg bij de producten. Bijzonder goed zelfs ! Met veel diepgang .

Sehr guter Service

Ich habe bisher problemlos im shop bestellt und alle Bestellungen wurden zu meiner vollsten Zufriedenheit ausgeführt

keurig

alles keurig en op tijd, ruime toelichting. en gebruiksaanwijzing.

Zoals altijd, super service

Altijd snel en corrext

zeer tevreden!

ben zeer tevreden zeer snelle en goeie serves.

Snelle levering tevreden

Heb mijn bestelling snel en discreet goed verpakt ontvangen zoals altyd

in één woord geweldig!!!

website is duidelijk met uitgebreide beschrijving, de producten zijn TOP !!! zeer snelle levering en goede communicatie al met al een betrouwbare verkoper meer heb ik niet nodig.

Nur empfehlenswert!!!!!

Tolle Firma und tolle Mitarbeiter!!!

Ik heb mijn bestelling geplaatst en had het letterlijk de volgende dag in de bus en dat is voor mij een verademing vergeleken met mijn ervaringen bij andere vape shops met al mijn frustraties van toen. En de snelle communicatie dat ik zeker waardeer van de Duch head shop. In een samengevat, wow Dus ik ben een blijvende gelukkige klant.

Is zeer goed

Een snelle levering,goede producten, en niet te duur!

Top alles bestens

Real Mad Honey - Top Produkt - Nur die Verpackung fü den Transport könnte besser, bei Erhalt des Paketes war leider ein ganz bisschen Honig ausgelaufen, aber nicht schlimm. Qualität des Produktes super - Lieferung sehr schnell - keine sonstigen Komplikationen - fairer Preis. Also alles top - gerne wieder ;)

Alles wat ik nodig had op één plek

Ik heb op Dutch Headshop alle producten kunnen vinden die ik nodig had. De verzending was bizar snel: rond 22:00 uur in de avond besteld en de volgende dag al vroeg op de dag in huis. Tot nu toe heel blij met de producten!

Al meerdere bestellingen geplaatst , waarvan 1 x niet tevrede over het product. Netjes opgelost . Dus een tevrede klant.

Snel en correct het bestelde ontvangen.

Gute zügige Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

snel en goed

uitgebreide keus en alles snel bezorgd. tot nu toe nog niets te klagen gehad.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB