Es gab keinerlei Komplikationen

Pünktlich Zuverlässig Diskret Sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Les graines n'ont pas poussé.

Plusieurs jour d'attende pour que ça germe et ça n a pas pris.

• Nous recommanderiez-vous? Non

snel maar onduidelijk

Mijn bestelling is snel geleverd maar het was nogal onduidelijk wat wat is, ik heb ook geen bevestigingsmail gekregen van mijn bestelling dus daar ik kan ook niet zien welke zaadjes hoeveel weken nodig hebben etc ... Dit was vroeger toch beter en duidelijker

Uitstekende webshop

Scherpe prijs, snel geleverd, goede producten en service.

Super snelle verzending

Favoriet

Prima kwaliteits producten, uitgebreide informatie, snelle levering. Dutch Headshop is mijn go-to site !

Altijd netjes en groot aanbod

Altijd snel verzonden en netjes discreet verpakt. Ook hebben ze een groot aanbod met eigenlijk alles wat je nodig hebt en meer. Zeker aan te raden en ik heb hier nog nooit negatieve ervaringen gehad.

Alles super und gute Beschreibung

Alles super und gute Beschreibung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

3 auto super lemon haze

Ik had 3 zaadjes besteld, 1 was uitgekomen, en heel snel, 1 nachtje in water glas, en daarna een 2 dagen en nachten in de koffiefilter plus zakje die erbij zat en was al 2,5cm worteltje. de andere 2 helaas niet uitgekomen daarna ook niet meer.. ik krijg wel gelijk nieuwe opgestuurd, dus verder niks te klagen.. goeie service, sneller dan gemiddeld reactie en bezorgen ook .. over het resultaat van de toppen moet nog blijken, dat duurt nog zon 11 weken

Zeer goede service

Werd goed geholpen

La qualité du vivant .

Bonjour à tous, la facilité serait insuffisant, il y a la qualité du service , le suivis , les explications sont fondement , pour preuve je pensais juste prendre une commande mais avec tous ce que je vous ai décris. J ai passé une deuxième et je pense véritablement ne plus essayer ailleurs.

Goeie selectie producten en 5 sterren service

Alles wat je nodig hebt in 1 plek and de klanstenservice is fantastisch. Altijd behulpzaam ook voor advies per telefoon, mail en Whatsup.

Goede ervaring

Snelle levering, goede prijs

Goed verpakt en snel binnen

Fijn en makkelijk

Lekker snel geleverd

Ik had maar een kleine bestelling geplaatst van een paar vape gaasjes maar het werdt snel geleverd.

Snelle en goede service

Duidelijke site en snelle service. Nu nog uitproberen maar dat komt vast goed.

Te vroeg nog,om een ervaring te delen.

Heb een paddo kweek set besteld,tot nu toe is er nog niks opgekomen. Maar het dtaat ook nog maar 6 dagen of zo. Vandaar,kan er nog vrij weinig over zeggen. Verder,wel 1 vd goedkoopste setjes. En had 'm direct de volgende dag. Mijn gok is dat ie het wel goed gaat doen,als ik zo naar de witte schimmel laag kijk,die er op zit.

Mijn ervaring met de Dutch Headshop is zeer goed . Snelle levering en zeer goed verpakt . Ook het personeel in de shop is zeer vriendelijke en hebben een goede kennis van wat ze verkopen.

Prettige prijzen, snelle levering

Bijna wekelijkse mail met leuke aanbiedingen

Alles prima in orde!

Goede prijzen, goede service!

FANTASTISCHE ERVARING

Ik ben heel tevreden over deze leverancier. Ze doen wat ze beloven. Snel en klantvriendelijk systeem. Niet moeilijk doen, ze houden alles super simpel maar dat is wel het meest effectief. No nonsense met service wat je mag verwachten als klant.

super goed

super goede zaden zijn alle 5 uit gekomen Bestelling was ook super Binnen 2 dagen thuis plandjes groeien mooi

Gewoon goed

Prima prijs, Prima product en snel verzonden.

Goede, snelle en discrete levering

Goede informatieve site, duidelijke uitleg en ruime keuze.

Snelle levering en vooral discreet, erg fijn :-) Fan van de houtskool tipjes, gaan we vaker bestellen

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB