Zoals altijd prima service en snelle levering

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan en altijd prima resultaat.

Top Service, Schneller Versand !!!

Bin sehr zufrieden, weiter so.

zeer goede service

had cone filler gekocht van RAW ,maar deze werkt niet naar behoren,als men deze gebruikt met de cones van raw worden de cones niet helemaal gevuld ,stuk tussen filter en tabak blijft 1 cm leeg dus vult niet volledig,heb dit gemeld aan dutchhedshop, deze hebben alles gedaan om dit heuvel op te lossen en zelfs gratis een nieuwe opgestuurd omdat ze dachten een fabrieksfout , resultaat was hetzelfde met de nieuwe! er is wel degelijk iets mis met het product !! spijtig voor dutchhop maar ik denk dat ze er niet kunnen aan doen is fout van RAW en hun filmpjes die niet juist zijn , ik zou zeggen probeer hetzelf en je zal zien dat het niet werkt zoals op filmpje, verder kan ik zeggen deze shop is 200% snelle bezorging en goede service , maar het toestel raw filler raad ik volledig af !!!

Goede informatie en snelle levering

De website is heel erg informatief. Alles wat je wilt weten over thuis kweken staat goed beschreven. Ikzelf begin net met thuis kweken, dus was erg blij met alle tips en info. De levering is snel. Had mijn brievenbuspakketje de volgende dag thuis. Kon dus meteen aan de slag. De geleverde info in het pakketje om de zaadjes te ontkiemen is zéér duidelijk. Fijn ook dat je het plastic zakje waarin het geleverd wordt weer herbruikt bij het ontkiemen.

Bestellingen worden altijd snel en adequaat afgehandeld. En de kwaliteit van de bestelde spullen is goed

Snel leveren

Duidelijke website. Goede en simpele uitleg.

Top-service

Toen bleek dat een zaadje te weinig werd opgezonden...... Werd dit stante pede geregeld. Waarvoor dank

Toppie

Bestelling vlug en in orde ontvangen

Mijn eerste bestelling

Na 1 bestelling meteen 5 sterren geven vond ik te voorbarig, maar ik ben tot nu toe zeer tevreden

Alles sehr gut und schnell

Wie immer, alles schnell geliefert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helaas maar 1 van de 5 zaden opgekomen.

Al jaren kweek ik zelf de zaadjes op tot kerstbomen zo groot. Helaas dit jaar heeft maar 1 zaadje zich laten zien boven de grond.

Matig

Ik heb samen met een vriend 22g high hawaiians gedeeld (11g per persoon). We hadden ze een week nadat ze binnenkwamen gegeten. We zitten nu op uur 3 maar merken helemaal niks.

Alles netjes en snel bezorgd

ich bin sehr zufrieden!

Ich bin sehr zufrieden!

goede service

bestellingen worden altijd snel en correct geleverd.

makkelijk en snel

Goed assortiment, goede klantenservice. Bestellen ging makkellijk en de levering was snel.

Goede webshop

Altijd snel verzonden en een goede service je krijgt direct antwoord op vragen.

great product at a good price

Ordered a PAX 3 and it arrived the next day.

Oplossingsgericht! Geen gedoe!

Veel producten, ernorm veel nuttige informatie en snelle verzending!! Super

Zeer tevreden. Goede service

Leuke spullen. Goede prijs. Als er iets niet klopt dan reageert de klantenservice snel en ook zeer klantgericht. Een van de redenen om hier mijn spullen te bestellen.

Abwicklung prompt und ohne Probleme.

Nur gute Erfahrungen bisher was Zustellung und Produkt (Pilze) an sich betrifft

Aucun problème

Aucun problème

Alles Top

super Website, schnelle Lieferung, gute Preise. Bestelle viel lieber hier als zB auf Zamnesia.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne overzichtelijke site met een ruim aanbod

Prettige website met veel informatie rondom alle benodigdheden. Prijzen zijn goed en de service ook.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB