prima toko!

ben nog niet heeeel ervaren met het kweken van wiet maar de Dutch headshop heeft al heel wat vragen van mij correct beantwoord. Kortom, prima toko.

Snel en goed bezorgd

Altijd correct

Niks te klagen!

Goede selectie van producten en tijdige levering, zelfs naar België.

Altijd snel geregeld

Bestelling gedaan op zaterdagavond, maandag kon het geleverd worden maar Postnl zorgt voor vertraging en verkeerde aflever informatie. Wordt pakketpost verstuurd, Postnl propt het via gewone brievenpost bezorger door de brievenbus. Shop zelf is top! Veranderen van bezorgdienst is gewenst

Altijd goede service

Nooit klachten niet goed geld terug of nieuw product.

Super Ware schnelle Lieferung

Alles top

Altijd feest met Dutch Headshop!

Ik heb meerdere malen besteld bij Dutch Headshop en ben altijd super goed geholpen. Ze zijn duidelijk, leveren snel en doen er af en toe nog wat leuks bij. Kortom, top website met groot assortiment!

De omschrijving is prima

Ik ben er niet zo blij mee , alleen er komen zulke dunne joint uit dat is niet fijn om te roken!

Ik vind het niet zo fijn om te roken doordat er zulke dunne joints eruit komen

Ik ben altijd zeer tevreden ze hebben goede kwaliteit spullen alles word netjes verpakt en snel bezorgd

voldoende

Ik heb reeds verschillende rolmachientjes gebruikt, deze werkten over het algemeen goed, de wietvape die ik recent heb gekocht werkt voor geen meter

Snelle levering!

Altijd snelle levering . Alle zaden zijn uitgekomen.. Hardstikke tevreden over deze site.!!

Uitstekend!

Snelle, correcte en discrete levering! Vriendelijke en efficiënte klantenservice!

Snelle service en goede dienst na verkoop !

Snelle service en goede dienst na verkoop, vlot bereikbaar voor vragen ...

Snelle levering van goede producten

Zeer snelle levering van mijn favoriete smart shop producten, ruim assortiment.

Goed kwaliteit

Keurig op tijd en goed verpakt,prima

Super goed

Snelle levering. Zeer goed verpakt en met grote reclame die veraad wat er zou kunnen verpakt zijn. Super goed, eerlijk advies team met welk probleem ook, er word onmiddellijke oplossingen geboden en verzonden.

Mijn ervaring met dhs is goed

Ik heb al meerdere keren wat besteld en heb er niks op aan te merken. Keep up the good work!!

service incroyablement rapide

Graines commandées un jour à 19h45, reçues le lendemain à 10h30 en belgique: incroyable!! Petite réserve sur le nouveau conditionnement des graines 'marque privée': plus de petits pots pour la germination: dommage...

Supersnel

Kan niets anders zeggen,

Goed snel gelevert

De dag naar me besteling al gelever

Goede producten en diensten

Zeer tevreden over de producten en snelle levering

Amazing

Eerste keer gedaan gelijk gelukt. Geen woorden voor hoe goed en amazing dit set is . Zeker je geld waard kopen maar mensen zeker kopen

Zaadjes kwamen goed uit.

1715 De Trompet