Can’t wait to see them bloom

Delivery was on time, conditions are set for a great grow!

Zeer Tevreden

Ik heb onlangs 3 zaden besteld bij deze webwinkel en ik was erg tevreden met mijn aankoop. De website was gemakkelijk te navigeren en ik kon snel vinden wat ik zocht. Het bestelproces was eenvoudig en ik ontving mijn zaden snel en in goede staat. De zaden die ik heb ontvangen waren van hoge kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik heb ze geplant en ze zijn allemaal uitgekomen en groeien nu goed. Wat ik vooral waardeer aan deze webwinkel is de uitstekende klantenservice. Toen ik vragen had over mijn bestelling, kon ik gemakkelijk contact opnemen met hun klantenservice en kreeg ik snel en vriendelijk antwoord op al mijn vragen. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring bij deze webwinkel en zal ik zeker weer bij hen bestellen. Ik zou deze webwinkel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige zaden en uitstekende klantenservice.

Subliem

Steeds veel keuze en ontzettend goede informatie snelle levering en goede service. Dank hiervoor.

Bestelling zeer snel geleverd

Bestelling zeer snel en netjes aangeleverd

Helaas maar 2 van de 5 huismerkzaden doen het goed

Het bestellen en leveren en informatie via de site van Dutch Headshop is niets op aan te merken. Netjes verzorgd en volgens afspraak snel geleverd. Ik doe dit al een aantal jaar en ik had alweer verschillende baby plantjes staan ( Amnesia White, Shogun en Royal Critical ) allemaal netjes ontkiemd zoals ik het altijd doe op een stabiele 24 graden...Het leek me leuk om er dit jaar een paar autootjes bij te zetten en kwam op de 5 Amerikaanse zaadjes van het Huismerk waarbij je volgens zeggen dus leuk mee kon uitproberen. Helaas ontkiemen er maar 2 echt goed, de Gorilla Glue en de Gelato, deze kunnen vandaag de grond in. De overige 3 zaden, de Sour Diesel en de Blue Dream geven wel een heel klein wit puntje maar lijken niet verder aan te slaan. De Purple Punch doet helemaal niets. Al met al de maar 2 van de 5 zaadjes die het goed doen en dat vind ik echt te weinig zeker omdat het Huismerk en deze leuke probeer deal zo aangeprezen wordt. Ja je kan ontkiemgarantie bijkopen maar heel eerlijk dat vind ik echt onzin want je verwacht voor 31,90 voor USA Autoflower Mix (Huismerk) 5 zaden toch wel wat meer zoals er beschreven. Kijk 1 zaadje die achterblijft kan natuurlijk gebeuren, maar 3 van de 5 vind ik echt onder de maat voor die prijs. Volgende keer ga ik denk ik niet meer voor de Huismerkzaadjes maar liever van een ander merk of leverancier. Mijn eigen zaadjes van verleden jaar die ik al had gezet zijn 6 van de 6 uitgekomen en die kwamen uit de vriezer....

Zeer vlotte en snelle servi e

super snel geleverd en goeie uitleg via mail.

Bestel al jaren bij Dutch Headshop, steeds heel tevreden!

Unkompliziert

Alles Top!

Gewoonweg goed

Snelle goede levering,goede producten.

Snelle levering producten extra goed ingepakt

Goede service en snelle levering

Zelf verkeerde bong besteld na mail contact werd de goede opgestuurd zonder bezorgkosten.

Worden goede spullen verkocht met zeer goede uitleg over het product!

In de avond besteld en de volgende dag al in huis! Top service

Perfecte en snelle service

Bestellingen worden altijd heel snel geleverd en bij vragen wordt er altijd snel gereageerd. Laatst moest ik om persoonlijke redenen iets retour sturen en dit proces werd zeer vlot afgehandeld en het bedrag stond in no time weer op mijn rekening. Waarvoor dank!

Goede, overzichtelijke website. Snelle levering van de bestelde producten. Erg tevreden.

Zeer tevreden over Dutch Headshop

Ben content en tevreden over de begeleiding, support en afhandeling van en door de medewerkers van Dutch-Headshop. Snelle en correcte levering, (binnen 48 uur)

Goede en snelle service.

Pakketje was snel verzonden, jammer dat PostNL niet deed wat ze moesten doen. Echter wanneer dit bij dutch headshop melden gingen ze gelijk aan de gang en antwoorden ze spoedig terug en de communicatie was top! Kan na een week eindelijk genieten van mijn nieuwe grinder, en mijn actieve koolfilters. Met dank aan dutch headshop.

Goed en snel

Veel keuze en de levering word netjes en snel geleverd

Bij mijn eerste bestelling werd een fout gemaakt.( Te weinig geleverd) Na 2 mailtjes werd het correct recht gezet

enkel positieve ervaringen

steeds op tijd geleverd, altijd kwalitatief in orde en regelmatig met een leuk extraatje zoals blaadjes of een aansteker.

Netjes en snel geleverd.

Super schnelle Lieferung

Alles ok

truffels

de truffels zijn erg lekker :)

Goede kwaliteit zaden, groot assortiment en leuke prijzen. Ik bestel hier al jaren en dik tevreden! Het enige “verbeterpuntje” is dat ik de webshop niet heel overzichtelijk vind en niet altijd alles kan vinden via de zoekoptie. Verder top, ik zal hier zeker blijven bestellen!

sehr schnelle lieferung

diskreter versandt war meine erste bestellung sehr gerne wieder

Beste smokeshop benelux!

Ik bestel hier al sinds 2015 mijn rookwaar, volgende dag geleverd. Zeer goede klantenservice als er vragen zijn en zeer oplossingsbiedend! Het enige jammere is dat sommige spullen niet buiten NL geleverd kunnen worden (wat ik begrijp ) Kortom de grootste en de beste smokeshop van benelux prijs-kwaliteit. Ik raadt het iedereen aan!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB