Altijd tevreden geweest, helaas….

Waren er dit keer geen voorkweekbakjes bij. Hopelijk volgende keer wel ;-)

Évitez DutchHeadshop et orientez vous vers de vrais professionnels.

Graines disponibles au moment de l’achat puis bizarrement indisponibles une fois le paiement effectué, finalement expédiées avec un retard certain. Bien dommage que parmi les 5 graines de CBD white widow auto Flo j’en trouve qui ressemble à un grain de riz petit et blanc, peut-être que ça ne germera pas... bien dommage que vous ne soyez pas capable d’envoyer des cadeaux comme le font les autres banques de graines, surtout suite à votre comportement de mauvais commerçants... bref, vous avez perdu un client aussi vite que vous l’aviez Gagné, mais j’imagine que vous n’en avez rien fourtre vu que je ne suis qu’un con de français... Bref, à éviter !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Great Price and Selection - Fast Delivery - Excellent Pipe

I have no complaints. The company is legit.

Zeer Snel bezorgd. Inmiddels 3 zaden uitgekomen van de 5. In propagator.

Voor het eerst iets besteld en een dag later bestelling ontvangen. Top

Excellent super snel en goed

Fantastisch. De snelheid..24 uur maakt dit mijn fav shop..

Geweldig!

5 zaadjes besteld, geen enkele opgekomen. Mailtje gestuurd en binnen 2 dagen vervanging in de bus. Nu steken er 5 plantjes hun kopjes boven de grond. Dat is service!

Top shop

Bestel met enige regelmaat wat in de webshop en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Het is een goede betrouwbare winkel met fantastische producten!

Snelle levering, kwaliteit

Kwaliteitszaden voor correcte prijs

Immer wieder gern

Alles super, schnelle Lieferung

Alles top

An Dutch Head Shop gibt's nix zu meckern. Alle Sorten sind gut erklärt und der Lieferservice ist auch recht schnell. Kann es nur empfehlen dort einzukaufen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Not able to track my order nor get ANY information on its status

No one is getting back to me about the status of my order and the order is not traceable either - it’s been 2 weeks since I have ordered. Not sure if this is a scam or not

• Would you recommend us? No

Goede uitleg van alle producten en technieken.

Alles goed doorgenomen en de zaden doen mooi hun werk. Nu Kijken of de oogst ook werkelijk zo goed en veel is. Ik heb er alle vertrouwen in!

Duidelijk snel en mooi!

Op aanraden van een vriend ben ik een keer bij jullie zaden gaan bestellen, duidelijke site, zaden werden snel afgeleverd met de post, en de verpakking is mooi en handig met ontkiem instructies. Ik ga vaker bij jullie bestellen, top

Top bezorging en top kwaliteit

Ik plaats al jaren mijn online bestellingen bij deze toptent. Betrouwbare levering en kwalitatief goede zaden en accessoires.

alltjjd snel en soepel

DE specialisten met een gehele bibliotheek aan tips,en info. heel ,echt heel veel verschillende zaadjes...alles gaat bij mij alttijd snel en je wordt stap voor stap op de hhoogte gehouden

Fijne klantenservice en snelle levering !

Bezorging 3 maal uitgesteld wacht

Wacht op mijn zaadjes maar het bezorgen is al 3 maal uitgesteld. Wacht nu al bijna een week. Niet goed voor de zaadjes.

Altijd goede levering

Naast het grote assortiment is mn bestelling elke keer optijd geleverd.

Geweldige service

Prijs/kwaliteit verhouding is zeer scherp en de levering van je pakketje is echt supersnel! Ik zal hier altijd terug komen. Bedankt!

Altijd snel en discreet geleverd

De webshop levert vaak de dag na bestellen, zelfs als je om 23 uur nog even een bestelling plaats, ze geven je ook veel informatie op de site, en verder hebben ze een geweldig assortiment.

Goede service en uitleg

Alles good

oodG

Goede producten tegen een goede prijs

Goede producten tegen een goede prijs, fijn dat je korting krijgt bij grotere afname

Gutes Angebot, toller Service

Dutch Headshop hat ein vielfältiges Angebot und liefert sehr schnell. Der Service ist überragend, sowohl per Mail, als auch telefonisch (Englisch).

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB