Quick delivery, great quality seeds l

:-)

Duidelijke website met handige vragenlijsten en uitleg. Mijn zaadjes zijn al aan de tweede fase toe en groeien al mooi.

Enorm vlugge levering!!

Dit is echt de volgende dag in huis. Kwaliteit producten zoals altijd

Top winkel

Altijd alles op voorraad, en mocht er iets mis gaan is de klantenservice erg vriendelijk en niet te beroerd om te helpen!

Produkte gut auffindbar, gut beschrieben und schnelle Lieferung

Produkte gut auffindbar, gut beschrieben und schnelle Lieferung. Die Bezahlung mit Paypal wäre schön.

Alles in orde

Snelle levering en alles werkte perfect!

YES!

VOLGENS PLAN

Unkompliziert, zuverlässig, prompt

Es ist immer ein Vergnügen, auf der Homepage zu stöbern und sich inspirieren zu lassen. Stets finde ich etwas Neues zum Ausprobieren. Nur die Bezahlung ist kompliziert, da es in meinem Fall nur per Überweisung geht, da andere Optionen nicht funktionieren. Aber der Service ist auf jeden Fall super und die Qualität der Ware ebenso.

Schnelle Lieferung!

Wenn es jetzt auch noch klappt mit den Samen...... Abwarten.

Er zijn geen nadelen, perfecte servive

Pas terrible.

Le SAV est très compétent mais concernant les produits je suis extrêmement déçus! En France j’avais acheté quasiment les mêmes produits et ils étaient bien meilleurs. Je ne recommanderais plus.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Helemaal goed!

Litl1 Vape besteld. Snelle levering, goede prijs én goed product.

Zeer correct

Ik had een bestelling gedaan en b post had een mail gestuurd dat het aangekomen was in de brievenbus . Maar ze hebben het er waarschijnlijk uitgenomen . Heb direkt de bestelling terug gekregen . Dutch Headshop is zeer correct . Bedankt daarvoor .

Alles wat nodig is te weten staat netjes vermeld

Ik doe regelmatig mijn ervaring van jullie delen met mn vriendengroep....

Snelle levering en top kwaliteit

Veel keus. Goede duidelijke omschrijving van alle producten. Levering was erg snel en goed te volgen. Discreet geleverd en de kwaliteit van het product was top!

Es hat alles super und schnell geklappt!

Uitstekend!

Goede communicatie, deftige verzending!

Geweldige shop en levering

Snel geleverd mooie overzichtelijke shop en goede naam bekendheid

Goede en snelle service

Zeer goede informatie en fijne en snelle service. Ga zo door!

Fast shipping

Thanks for fast shipping.

Goede ervaringen

Snel verzonden, dutch headshop is een top winkel. De tampanensis die ik eerder had besteld gaf me een inzichtvolle trip. Het afrikaansedroomzaad 50 x extract van deze bestelling werkte bij mij echter niet optimaal. Ik heb de inhoud van het zakje over drie avonden verspreid, goed geslapen, en de dagen opeenvolgend was ik op momenten in een meditatieve staat. Maar ik heb maar weinig gedroomd. Dat kan liggen aan wat ik heb gegeten of gedronken iets dergelijks, zo gaat dat met plantjes.

Gewoon goede producten, duidelijke info en uitstekende service.

Schneller Service

Ware wurde sehr schnell geliefert. Whats App? Telefonnummer wird nicht registtriert

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB