Redelijk

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen, de customer service is uitstekend, snel reactie gekregen over het probleem dat ik had met de futurola joint roller die niet heel simpel draait maar als je het eenmaal snapt is het heel handig.

I had problems with completing my order

I had a very quick response, they understood & fixed my problem within an hour or two. I can't recommend you guys enough and I received my order this morning! Very satisfied with your customer/technical support, thank you.

Snelle levering.

Had een behoorlijke vertraging met mijn mini growbox. Na een paar belletjes is alles opgelost. Met een leuke attentie voor de vertraging. Speciaal dank aan Bianca, die mij professioneel heeft geholpen.

Geweldige shop

De site is goed inelkaar gezet en de producten worden duidelijk omschreven. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit voor een goede prijs. Bij het verzenden is alles netjes in de doos gelegd ipv dat het er als in rotzooitje in wordt gegooid. Al bij al ben ik zeer tevreden en zal ik hier zeker vaker bestellen.

TOP

Ik geef niet snel 5 sterren, maar Dutch Headshop verdient dit dubbel en dik!!! Zeer snelle en vlotte levering! Donderdag avond iets besteld en vrijdag ochtend was het al geleverd (in België) wie wordt daar nu niet blij van.

Helder en klantgericht

Duidelijk, goede informatie en goede service

Alles super

Super schnelle Lieferung, alles dabei was man braucht und viel Infomaterial.

ich bin begeistert

Was soll ich sagen? Besser geht's nicht: Super schnelle neutrale Lieferung und sehr freundliche, unterstützende emails. Vielen Dank....

No complaints

Everything went fine and delivery didn't take too long.

Goed assortiment met goede service.

Ik ben geen grootverbruiker maar toch een regelmatige klant voor kruiden. De kruiden gebruik ik als thee of als variatie in mijn vaporizer. Ben tevreden met de keuzes in het assortiment en de snelle levering.

Snelle levering en nooit problemen

Vaste plek waar ik mijn rook artikelen haal.

Makkelijk bestellen, snelle levering Goede uitleg

Goeie kwaliteit product voor een goede prijs en snelle levering.. I

Lekker effect en snel geleverd.

Mich hat es müde gemacht

Auch wenn ich nicht den gewünschten Effekt hatte muss ich sagen das der Support wirklich sehr gut ist und mir sogar eine Shop Gutschein geschenkt hat. Top

Perfecte service!

Product is zoals beschreven, de service en levertijd ongezien! Echt top!

Uitstekende service, nette levering en snel.

Door misverstand is er iets misgegaan bij een kweek (fout ligt in het midden). Hierover heb ik gebeld en ben ik zeer netjes te gemoet gekomen door een fatsoenlijke dame. Meestal is het pech geld weg maar door deze service, blijf ik nu vaste klant! Groet, Steven

extreem snelle levering

Zondagavond besteld, maandagochtend product in de bus in België! Kwaliteitszaden die vlot uitkomen.

Toppie

Alles makkelijk te bestellen word discreet en snel thuisbezorgd gewoon toppie

Zeer goed en makkelijk te bestellen .goede informatie over het product op de site . Snel geleverd

Correct, doeltreffend en efficient

ik bestel mijn zaden,laat ze uitkomen op de voorgeschreven methode,en ik plant ze in de aarde en geef ze eens per dag water,met vloeibare mest van de aldi.Groeit als een speer en de opbrengst is erg goed. Met vriendelijke groet Paul P.S. Daar ik epilepsie heb,ben ik er achter gekomen dat mijn wiet verwerking,nl door er cacke van te maken,mij al meer dan 20 jaar helpt als onderdrukker van mijn ziekte.Het werkt erg goed en de bijwerkingen zijn ok erg prettig. met vriendelijke groet paul

Niks mis hier je krijgt wat je koopt

1 pakje niet gekregen

1paketje gekregen het 2de dat ik ervoor besteld had met mijn zaadjes nog niet gekregen spijtig

Super producten aan redelijke prijzen

Heel goede ervaring . Heb een bestelling gedaan en twee dagen later had ik mijn pakket . Alles was netjes verpakt met een goede uitleg bij . Ik zal zeker nog bestellen bij jullie

2van de 3 zaden zijn ontkiemt.

Goed geleverd helaas 2van de 3 zaden zijn ontkiemt de 3e dood. Jammer maar 2goed

Prima verzorgd

Op tijd bezorgd zoals beloofd

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB