Super shop

Zaadjes besteld en alles goed gelukt ;)

Super goed

Besteld en snel leverering

Levering kwam op correcte tijd en alles was er bij kreeg zelf nog gratis goodies

Super snelle levering

Geweldig bedrijf! Zonder problemen altijd de volgende dag binnen. Netjes verpakt. AANRADER!

Altijd goed en netjes in afleveren

Nooit een probleem ondervonden bij dit bedrijf. Ga zo door!

Amazing!

Great service, with fast delivery! Not to mention great quality products.

Trustworthy and quick.

After payment they sent the package right away and it took just 7 day for it to get to Slovenia. Really great store, with great products and service.

Super goed

Ik ben zeer tevreden snelle service

Ecologisch creatief snel

Super ecologische verpakkingen en creatief bedachte verzendmethode/concepten. Huismerk is top en betaalbaar. Verzending ook snel. Producten ook kwalitatief.

Een beetje teleurgesteld in jullie

Er zijn mij zaadjes beloofd in verband met niet gekiemde zaadjes. Deze echter niet ontvangen terwijl mijn nieuwe bestelling wel snel binnen kwam. Dit is niet wat ik gewend ben ??? Ga zo niet verder ...

Zeer snel

Besteld en de volgende dag bezorgd. Netjes ingepakt en goede service.

Perfecte levering.

Supersnelle levering. Top bedrijf!

Goede en vriendelijke shop met een ruime keuze.

De zaden van het huismerk doen echt niks onder van de duurdere merken, alleen de verpakking is anders.

Top service!

100% ontkiemgarantie is al fantastisch maar DHS onderscheidt zich als er onverhoopt eens wat mis gaat. Vlekkeloze oplossing en nalevering. Daarom koop ik hier al heel lang mijn benodigdheden.

High quality service

Efificacitee

C est la 2ème fois que je passe chez vous! Même pas 24h00 et ont est servis! Je passe une 3 eme commande c e vendredi

Alles naar wens gegaan

Makkelijk te bestellen op duidelijke website, snelle levering

Super goed!

Ontkieming bakjes besteld binnen 1 dat bezorgd goede beschrijving hoe je alles moet doen had 5 zaadjes alle 5 binnen 1,5 dag ontkiemt super blij mee

Overzichtelijke site

Snelle levering en mooie kwaliteit producten. Wil je eens iets nieuws uitproberen bijvoorbeeld uit de smartschop dan is dit de juiste site, grote variabele aanbod met verschillende prijsklasses. Superblij met mijn nieuwe Grinder. Nog blijer met mijn Hemp-shampoo

Klantvriendelijke, duidelijke en uitgebreide webshop

Zeer tevreden, op elk vlak. Snelle en correcte levering.

Perfecte en snelle levering en zeer discreet

Correcte en perfecte levering

Via mijn dochter aan deze website gekomen en ik moet zeggen, heel tevreden. Veel keuze, perfecte uitleg zonder verder te moeten zoeken naar meer specifieke begeleiding om te laten wortelen, planten enz. Nu geduld hebben hé zoals in het liedje Nederwiet van Doe Maar.

top goede service

altijd een goed product

Je suis entièrement satisfait de votre site et je changerais pas, aussi, je le recommande a tous; rapide livraison dans un emballage parfait.

sehr gute Erfahrungen

der Shop bietet alles und mehr als man in D erwerben kann (kann man dann auch leider nicht erwerben, aber das liegt an einer noch restriktiven Gesetzgebung in D). Die Produkte sind übersichtlich, gut beschrieben und bezahlbar. Die Abwicklung ist superschnell und zuverlässig. Man bekommt viele Anregungen zum Gärtnern und zur Herstellung von Köstlichkeiten. Bin begeistert.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB