Super snel

Intuïtieve die met een super snelle afhandeling

werkt goed

Het was even wennen met de dosering en de manier van activeren, maar voldoet uiteindelijk aan mijn wensen .

Snelle verzending en goede service

Bestel ervaring is prima, meerdere bestellingen gedaan door de jaren heen, qua inhoud altijd kloppend. Mocht er iets zijn is er makkelijk contact op te nemen en krijg je vrij vlot een feedback. Ruim assortiment ! Gewoon al met al is dutch headshop een prima webwinkel.

Goed service..Snel geleverd..100 % top winkel

Betrouwbare onderneming!

Ik ben wat ouder( 67 ) en niet zo handig met computers maar het bestellen bij Dutch Headshop was een fluitje van een cent! Prima gegaan en binnen 2 dgn mijn bestelling binnen. De artikelen die ik had besteld zijn goed aangekomen en in prima conditie! Bedankt.

Duidelijke website en snel geleverd

Ik ben niet echt ervaren in wiet kweken en daarom was deze website voor mij de beste. Ik kon alle informatie vinden in duidelijke tekst. Ook krijg je bij je geleverde zaadjes een handig briefje met uitleg voor het beste resultaat. En dat willen we natuurlijk allemaal ;)

Super !

Very good !

Zaadjes eindelijk ontvangen en nu afwachten.

Keurig alsnog mijn bestelling ontvangen.

zeer goede service

pakketje netjes en op tijd aangeleverd.

Aanrader voor iedereen

Goeie kwaliteit, top levering, alle benodigdheden zaten bij het pakket, als ze uiteindelijk ontkiemt zijn komt er een hele mooie plant uit. Ik raad de auto Skywalker aan iedereen aan.

Goed en slecht

Mijn bestelling kwam heel snel aan. De klantenservice reageert ook meteen. Dus wat dat betreft 5 sterren. Helaas kon ik mijn "Metalen Wietpijpje Jopi Magnetisch (Black Leaf)" niet ruilen of mijn geld terugkrijgen. Jammer want het is een onding waar niet uit te roken valt. Vandaar maar 3 sterren.

Betrouwbaar

Goede feedback van hetgeen je koopt

Gute Beratung, super Qualität und schneller Versand

Ich fühle mich sehr gut beraten, bin mit der Qualität mehr als zufrieden und der Versand ging ziemlich zügig.

Top cactus stukken geleverd gekregen en keurig verpakt!

Top cactus stukken geleverd gekregen en keurig verpakt!

zeer snelle levering

voor de 3de keer een bestelling geplaatst, opnieuw zeer snelle levering, echt een aanrader om hier iets te kopen, snel, betrouwbaar, wat je besteld ontvang je ook

Variété amnesia Haze DutchHeadshop

100% de réussite de germination, la + rapide parmi plusieurs autres variétés.

Keurig.

Uitstekende site waar het bijna altijd diect goed gaat wat betreft levering. In de zeldzame gevallen waar toch een (leverings)probleem is, wordt dit snel en keurig opgepakt.

Uitmuntend

Makkelijk te bestellen, super snelle verzending, en er zit altijd iets extra's bij, aansteker, of een pen. Erg netjes.

Snelle correcte verzending,2 dagen

Op 2 dagen was mijn pakketje thuis,in de bus

Klantgericht

De website bevat voor beginners en voor gevorderden van het kweken van wiet uiterst veel informatie. Daardoor is het mogelijk om gericht te kopen wat je nodig hebt. Uiteindelijk heb ik gekozen om op kokos te kweken, zojuist werd een pakket van meer dan 10 kilo geleverd op mijn adres in Denemarken. Kosteloos nog wel!

Goede producten

Betrouwbaar en snel!

Bestelling is aangekomen als verwacht, nog nooit problemen gehad hier. Levertijd was snel en discreet. Ik zou hier zo weer bestellen

Goed gedocumenteerd voor beginners.

Heb zelf niet veel ervaring in deze materie. Bij mijn aankoop was een potje met watjes bijgeleverd voor de kieming goed te laten verlopen. Met enkele mails wordt men goed gedocumenteerd voor een optimale kweek.

Snelle levering, top producten

Kwaliteit super

De verzending is supersnel gegaan en altijd netjes zoals het hoort optijd

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB