bin zufrieden

verbesserungswürdig wäre die bezahlungsweise in deutschland z.b. durch paypal

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Steeds weer een tevreden klant !!

Zoals alle vorige bestellingen, een snelle en uitstekende service. Heel overzichtelijke webshop. Topper!!!

telkens een goede feedback gekregen.

Beste DHS klantenservice, Bedankt voor deze service. Ik ben aangenaam verrast door dit aanbod. Als plantjes volgroeid, sparen voor een vapor. Bedankt, topteam. Mvg, Marc De Kegel

Website onduidelijk

De website is heel compleet. Zoeken gaat niet soepel. In de zoekstring typen werkt dan niet. Terwijl Mexicano truffels wel te koop zijn. Je komt er niet automatisch. Zo met meer dingen zoals gewicht en dosering. Hetis belangrijk dat dat allemaal op dezelfde pagina nu is het lang zoeken. Ik ben een vrouw van 69 en ernstig ziek. Ik Zij graag eens een trip willen meemaken zo aan het eind van mijn leven. Kan iemand echt iets goed aanbevelen. Ik gebruik veel medicijnen. Maar wil het heel graag.

Snel en accuraat

Duidelijke webshop Snelle, accurate en discrete levering

Voor de eerste keer besteld. Alles ging goed

Snel verzonden via brievenpost, mooi pakketje. Vorig jaar een zaadje wat niet opkwam en mailtje gestuurd. De binnen 2 dagen een nieuw zaadje gekregen. Alle lof.

het is zeer makkelijk en snel om bestellingen te plaatsen, en zeer snellere levering

Snel en wel

Mijn bestelling werd binnen de twee dagen geleverd. Zeven tevreden.

Snelle levering en goede service.

Snel en gemakkelijk!

Mooie site, makkelijk te vinden wat je nodig hebt en vaporizer kwam met handige extra’s die je bij andere plekken erbij moet kopen voor dezelfde prijs. Zal zeker terugkomen!

volledig en vlot afgerond

Net als voor gaande jaren is mijn bestelling vlot en volledig binnen gekomen, nu is het wachten op een groeizaam seizoen.

Goede producten, snelle levering, prima service

Als er zich een probleem met de levering voor doet en je mailt daarover, word het snel en adequaat opgelost.

Ik kan niet meer draaien door de artrose. Maar met dit apparaat gaat het fantastisch

Vlotte service

Aangenaam

Very fast en goed

Heel snel. En zeer vriendelijk

Fast delivery and good quality!

Fast delivery and good quality!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, alles volgens afspraak

Nou, precies wat je wilt, bestellen zaaien en groeien maar

Altijd optijd binnen

Maak niet uit wat ik bestel bij jullie maar jullie zijn altijd optijd met verzenden (het pakketje nl)

Het is snel geleverd , zeer netjes verpakt en ook een duidelijke omschrijving erbij. Nog erg bedankt

Snelle jongens

Goeie bal.

Gelijk het net in geschoten! Geen extra gedoe gehad, dat zien we graag!

Très bien

Prix correct Livraison rapide Produits bien emballés et protégés

Breed aanbod, goede prijzen en fijne klantenservice

De laatste tijd heb ik een aantal bestellingen gedaan. Meestal is dit helemaal prima voor elkaar. Ook 'vroeger' alleen maar goede ervaringen gehad. Helaas had ik pas een bestelling met wat missende producten, maar dit werd toen zonder probleem nog nageleverd. Een dag later had ik daarom alsnog al mijn bestelde eproducten. Fijne klantenservice! Wel vond ik het vervelend dat 3 van de 3 bestelde zaadjes in mijn bestelling maar niet willen ontkiemen. Ik hoop dat dit bijzonder toeval was. Heb in ieder geval dezelfde zaden weer opnieuw besteld, want Dutch Headshop is gewoon wel een fijne webshop. Al met al raad ik de shop wel aan en zal ik hier gewoon blijven bestellen :)

Snelle levering en uitstekende producten!

Voor een goede service en top producten ben je bij DHS op het juiste adres!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB